Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala balowa

Go down 
+6
Nathyenne Reed
Michelle Grey
Erica Blandelli
Willow Harrison
Dasom Kim
Amber Moore
10 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala balowa - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:31

- Ah dziękuję - powiedziałam wstając - Nie piję więcej ... No, może jeden drink. Albo dwa. Ewentualnie dziesięć.
Usiadłam na podłodze z rezygnacją i na ślepo wymacałam kieliszek na blacie baru. Zdjęłam go stamtąd, po czym napiłam się trochę.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:31

-Oj prosisz sie o wpierdol i szlaban..-powiedziałam pół zartem.
-To pianino jest zbyt piękne a ja za stara na takie rzeczy.-dodałam.
-Nie możesz spać tutaj. Jak już pijesz to z umiarem chyba ze chcesz naprawdę dać ostro w palnik wtedy butelki i do pokoju.-ostrzegłam.
-Nic ci nie jest?-zapytałam Nath.

Ostatnio zmieniony przez Dasom Kim dnia Sob Lis 12 2016, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:33

- Nath, siadaj jak człowiek na tym krześle - przewróciłem oczami. - Jak zombie też.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:34

- Masz jakiś problem? - prychnęłam dźgając go palcem wskazującym w łydkę.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:36

- Nie. Jednak to dość komiczne - patrzyłem na tą sytuację teraz, z trudem powstrzymując śmiech.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:37

- Ha ha ha ha ha - mruknęłam imitując głos tłumacza google - No bardzo śmieszne.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:39

Teraz już wybuchnąłem śmiechem, pech chciał że aż spadłem na Nathyenne.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:39

- Szlaban? Na co? Na zbliżanie się do Ciebie? - zapytałem z lekkim uśmieszkiem na twarzy mieszając sobie trunek w szklance. - Nie przesadzasz? Zgaduję że wcale nie jesteś aż tak stara, a przynajmniej nie wyglądasz. Wiem że kobiety o wiek się nie pyta no ale ile masz? 25 maks ale nie więcej. - parsknąłem opróżniając swoją szklankę do końca. - Uwierz mi że nawet ludzie po czterdziestce praktykują jeszcze dziwniejsze pozycje.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:43

- Kurwa - wrzasnęłam, gdy Matt na mnie spadł - Co ty odpie - nie skończyłam, bo zaczęłam się śmiać i nie mogłam tego powstrzymać.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:46

-Wow..Jak fajnie zignorowała moja troskę...-powiedziałam krzywiąc sie i patrząc na Matta który aktualnie leżał na Nath.
-Hm? No 25.. Skończone kilka dni temu.-powiedziałam.-A szlaban...Na wszystko.-dodałam idąc w jego ślady i wypijając zawartość szklanki. Barman dolał nam kolejne porcje. Wzięłam łyk swojej i odstawiłam na bar.
-Dziwniejsze pozycje? - uniosłam brew. -Lanter, posadź mnie tu.-klepnelam blat baru dłonią.
-Szyja mnie boli od zadzierania głowy do góry.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:46

Podniosłem się i w końcu sam znów wybuchnąłem gromkim śmiechem.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:49

- Chyba troszeczkę uwaliłeś się krwią z mojej oskalpowanej głowy - zaśmiałam się patrząc na Matta.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:51

- Jak widać są zainteresowani jedynie sobą. - wzruszyłem ramionami podstawiając szklankę aby barman dolał mi kolejną porcję alkoholu która już po chwili znów zniknęła z mojej szklanki. Mam mocną głowę więc luz. Ale mam zamiar napierdolić się w trzy dupy tak czy siak, w końcu rzadko się zdarza kiedy to nie piję sam. - Ano wiesz... Ja też praktykowałem ich wiele. - zaśmiałem się ostatecznie łapiąc kobietę w pasie by ją podsadzić. - W sumie to się nie dziwię.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:51

- Nie przeszkadza mi to - zaśmiałem się i spojrzałem jej w oczy.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:53

- Pff - mruknęłam - Ale teraz przynajmniej twoja rana wygląda bardziej realistycznie.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 21:56

- No może trochę - odpowiedziałem i pod wpływem impulsu pocałowałem ją w usta.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:01

Na początku byłam mocno zdziwiona jego reakcją, ale po chwili oddałam się pocałunkowi.
- Co ty, lesbijki całujesz? - zaśmiałam się - Może to jakiś dziwny fetysz?
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:02

-Jak widać.-powiedziałam chwytając swoją szklankę i wypijając jej zawartość. Każda porcja alkoholu paliła mnie coraz bardziej. Zacisnelam rękę na naczyniu. Spojrzałam na Lantera.
-Ty? No nie wierze..Zeby gówniarz miał więcej praktyki niz ja...-mruknelam do siebie. Poprosiłam o cała butelkę alkoholu. Nalałam sobie cała szklankę i wypiłam całość, odstawiając ja z hukiem.
-A wiec drogi uczniu...-zaczęłam chcąc odwrocić swoją uwagę od wiadomych osób. Jednak moje wyprostowanie sie mi w tym nie pomogło. Doskonale i bardzo wyraźnie widziałam moment kiedy ją pocałował. To było głupie. Ja byłam głupia i moje odczucia tez. Poczułam sie gorzej niz gdyby ktos dał mi w twarz. Powtórka z rozrywki...
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:03

- Cóż... Mam dziwne hobby, nie zrozumiesz - westchnąłem.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:06

- Dobrze powiedziane, nie zrozumiem. Niektórzy nie rozumieli, że kiedyś miałam fetysz crocsów. Eh, ludzie są dziwni.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:07

- A może chcesz się przekonać? Jak to mówią, trening czyni mistrza dlatego też... Sądzę że w łóżku dałoby się wywnioskować kto ma więcej doświadczenia. - Zaśmiałem się widząc jak kobieta w bardzo szybkim tempie wypija bardzo dużą ilość alkoholu no więc, nie chciałem być gorszy. - W sumie to nie przesadzasz? Zgaduję że masz słabszą głowę niż ja. - mruknąłem przyglądając się jej kiedy to dostrzegłem że ta dziwnie przygląda się uczniom. - Hej. Wszystko w porządku? Też Cię mogę pocałować jeśli chcesz. - uśmiechnąłem się do niej czule.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:09

- A czym są crocsy? - zmarszczyłem brwi i się podniosłem na krzesło.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:10

- Ty nie mówisz poważnie, prawda? - powiedziałam odsuwając się od niego - W jakim świecie ty żyjesz?
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:11

Słowa Lantera docierały do mnie jakby gdzieś zza mgły. Ocknelam sie dopiero kiedy poczułam jak coś mokrego spływa po moim policzku. No nie wierze...Wytarłam szybko łze i spojrzałam na wyższego.
-Jak wyglądam?-zapytałam mając nadzieje ze nie rozmazałam sie i nie wyglądam jak postać z horroru.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 EmptySob Lis 12 2016, 22:12

- Nie jestem pewien po prostu - mruknąłem i znów się napiłem alkoholu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Sala balowa
Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Sala taneczna
» Sala gimnastyczna