Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala balowa

Go down 
+6
Nathyenne Reed
Michelle Grey
Erica Blandelli
Willow Harrison
Dasom Kim
Amber Moore
10 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala balowa - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:19

Szybkim i sztywnym krokiem odeszłam na koniec sali. Uśmiechnęłam się do siebie i nalałam picia do plastikowego kubka.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:24

-Ja jestem spokojna...-zamknęłam oczy na moment. -Masz sie natychmiast przebrać REED!-krzyknęłam.
-Nie wierze...Nigdy w życiu nie pomyślałabym ze na swoim pierwszym balu będę jako nauczycielka i do tego będę musiała oglądać takie rzeczy...Panie, chroń Nathyenne na następnych zajęciach..
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:26

Prychnęłam cicho i wróciłam do picia soku. Nie mam najmniejszego zamiaru się przebierać. No, przynajmniej do momentu przyjścia Matta.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:28

Odetchnąłem głęboko i zrobiłem krok w tył. - To może idź i wszystko z nią wyjaśnij, albo nie. Jak chcesz a ja pójdę się napić. - odparłem spokojnie jakoś niespecjalnie przejmując się ubiorem owej dziewczyny. - No to, jak będziesz chciała po prostu do mnie dołącz. - odparłem ostatecznie do nauczycielki schodząc na dół aby dostać się do stołów na których wszystko się znajdowało.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:34

-Pewnie na tym sie skończy..-uśmiechnęłam sie słabo do niego. Usiadłam na stołku, stojącym przy pianinie kiedy chłopak odchodził. Wstałam i podeszłam do barierki znów.
-Nathyenne. Proszę żebyś sie przebrała. Nie widuje cię w sukienkach wiec jeśli obecnie nie masz żadnej odpowiedniej to wiesz gdzie jest mój pokój. Tylko nie próbuj ruszać czarnego pokrowca nawet jednym paluszkiem bo naprawdę cię oskalpuje.-powiedziałam już spokojnie.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:36

- Co jest nie tak z moją sukienką? - zapytałam śmiejąc się - Przecież jest normalna.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:38

Miałem przyjść normalnie ubrany, jednak tuż przed tym jak wszedłem całkiem usłyszałem dyskusję Nath z tą Azjatką. Z uśmieszkiem na ustach się wycofałem.

Po dziesięciu minutach przyszedłem w zakrwawionej koszuli, miejscami podziurawionej i z namalowanymi szwami na prawym policzku, do tego soczewki, dzięki którym moje oczy wyglądały na cholernie przekrwione, psychopatyczne wręcz, z uśmiechem podszedłem do Nath. - Czekałem na Ciebie.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:39

Podszedłem do jednego stołu rozglądając się za szklanką którą w tej chwili znalazłem i wlałem sobie do niej wina. Nie, nie piję win w kieliszkach. Są zbyt małe jak dla mnie, wolę duże i pojemne szklanki. Biorąc pełne naczynie do ręki zająłem jedno z krzeseł przy długim stole i upiłem kilka łyków rozglądając się uważnie po pomieszczeniu.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:41

- Bosko wyglądasz - zaśmiałam się widząc Matta - Mało realistycznie, ale da się ogarnąć o co ci chodziło. Kiedyś muszę ci zrobić szybki kurs make upu, żebyś się nigdy więcej nie ośmieszył w ten sposób.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:43

- Ośmieszył? Nie jesteś dzięki sama... Ale nie no, dzięki - zaśmiałem się i objąłem ją w pasie. - Dzień dobry Pani profesor, a raczej dobry wieczór. Czas się spić, co nie, Nath?
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:46

- No a jak - znowu się zaśmiałam - Co to za impreza bez alkoholu i dziwek tańczących na rurach. To znaczyyyyyyyy ... eeeeee ... w każdym razie nie ma imprezy bez alko.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:47

Podniosłam brwi do góry rozbawiona tym widokiem.-O chuj, a niby Halloween już minęło.-Parsknąłem śmiechem mając w dłoni kieliszek wina..
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:47

Przez moment stanęło mi moje młode jeszcze serce. Nie wiedziałam z jakiego powodu. Czy z tego KTO wszedł do sali... Czy z tego JAK ubrany był. Za moment stad zejdę. Swietnie.
No tak. Ubrał sie tak jak jego dziewczyna. Okej. Co mi do tego. Pff.. Wcale mnie to nie obchodzi. Wściekła uniosłam treny sukienki i zeszłam na dół, na sale. Wzrokiem odnalazłam Wenke i podeszłam do niego. Zabrałam od niego szklankę o wypiłam cała jego zawartość. Nalałam kolejna porcje i ja rownież w siebie wlałam.
-Co sie gapicie?-rzuciłam do reszty. Ruszyłam przez cała sale aż doszłam so dużej wieży znajdującej sie tuż pod balkonem z pianinem, na którym byłam chwile temu.
Włączyłam muzykę
i wróciłam do Wenki, sięgając po wino.
Dobry wieczór pani profesor. Dupa a nie...Uczeń. Tak właśnie mówią uczniowie do nauczycieli Dasom.

Ostatnio zmieniony przez Dasom Kim dnia Sob Lis 12 2016, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:48

- Chyba wykitowała... - zaśmiałem się pod nosem. - Jesteśmy jak z A little piece of heaven po prostu - zaśmiałem się i skierowałem się do lady po alkohol.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:51

Upijałem spokojnie powoli swój alkohol ze szklanki która po paru chwila została mi odebrana i opróżniona. Siedziałem chwilę nieruchomo spoglądając lekko zaskoczony na kobietę po czym na swoją uniesioną jeszcze w górze dłoń. - No... Okej. Bawmy się. - mruknąłem sam do siebie po czym podniosłem się z krzesła i wziąłem drugą szklankę nalewając sobie wina. Tym razem chyba jednak DLA SIEBIE. - A podobno jesteś spokojna - mruknąłem rozbawiony do nauczycielki która po włączeniu muzyki do mnie powróciła. Zaśmiałem się jeszcze sam do siebie upijając kilka łyków ze swojej szklanki.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:53

- Mi dio! - zawołałam przerażona widząc kuzyna. Co te kobiety potrafią zrobić z facetami... - Może i dawno minęło, ale pasują do siebie.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:54

-Bo jestem..-wypiszczalam trzęsąc noga lekko.
Chrzaknelam.
-bo jestem.-powiedziałam pijąc wino tym razem wolniej.
-Jestem głupia. Teraz już wiem czemu jestem sama...Wcale mnie to nie dziwi.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 19:57

Odetchnąłem głęboko i odstawiłem szklankę na blat. - Nie jesteś głupia. - potrząsnąłem przecząco głową po czym wziąłem szklankę od kobiety i ją również odstawiłem. - Choć. Zatańczymy, może się trochę rozluźnisz. - odparłem łapiąc ją za dłoń i ciągnąc za sobą na parkiet.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:00

Poszłam za Mattem w stronę baru i zmiksowałam eksperymentalnego drinka z czego tylko się dało. Ważne, żeby mocno kopnęło.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:02

-Nie chce mi sie tańczyć...-powiedziałam idąc za nim kiedy ciągnął mnie za rękę.
-Jestem rozluźniona tak bardziej sie nie da..-mruknelam.
-Nie mówiłeś ze nie bardzo lubisz tańczyć przypadkiem?
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:03

Zamówiłem sobie oczywiście whisky, wziąłem szklankę i upiłem porządny łyk.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:05

- Oj no nie marudź. Zatańczymy, później się upijesz. - odparłem przewracając oczami. - No nie przepadam, ale dla Ciebie mogę zrobić wyjątek. - uśmiechnąłem się do kobiety wybierając odpowiednie miejsce na parkiecie po czym chwyciłem ją w tali. - Nim szybciej to zrobimy, tym szybciej powrócimy do picia. - zaśmiałem się widząc "zbitą" minę Kim.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:11

-Jak ty w ogóle do mnie mówisz? "Nie marudź"? Nie zapominaj kim jestem..Masz szczęście ze troszeeeeczke cię lubię.-uśmiechnęłam sie słabo.
-Wiesz jak to zabrzmiało? Jak to płacenie za oglądanie mnie...-powiedziałam śmiejąc sie -Ja nie wiem czy nauczycielce tak przystoi tańczyć z uczniem..-powiedziałam niby poważnie. Nad ramieniem chłopaka zobaczyłam Matta i Nath. Przez moment nie odrywałam od nich wzroku. W koncu otrząsnęlam sie i spojrzałam na Wenke.
-Kurde..Mogłam założyć wyższe buty..-uśmiechnęłam sie, starając sie zeby wyglądało to naturalnie i szczerze.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:18

- Chociaż na chwilę zapomnij że jesteś nauczycielką. Co przystoi a co nie przystoi. Jesteśmy tu żeby się bawić prawda? A co to za różnica, uczeń z uczniem, nauczyciel z nauczycielem, czy nauczyciel z uczniem. - wzruszyłem ramionami przewracając oczami po czym chwyciłem kobietę za dłoń i rozpoczęliśmy nasz powolny ale ciekawy taniec. - Nie przejmuj się. - zaśmiałem się spoglądając na nią z góry. - W końcu sama przyznaj, nie spodziewałaś się że podbije do Ciebie tak wysoki przystojniak. - poruszyłem zabawnie brwiami w porozumiewawczym geście.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 20:18

Wypiłam drinka na raz i usiadłam obok Matta, nalewając sobie drugi kieliszek boskiej mieszanki.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Sala balowa
Powrót do góry 
Strona 2 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Sala taneczna
» Sala gimnastyczna