Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala balowa

Go down 
+6
Nathyenne Reed
Michelle Grey
Erica Blandelli
Willow Harrison
Dasom Kim
Amber Moore
10 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorWiadomość
Willow Harrison

Willow Harrison

Sala balowa - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 16:00

Uśmiechnęłam się delikatnie i podałam jej dłoń.-Chętnie.-Mruknęłam cicho idąc z nią na parkiet po czym owinęłam dłonie wokół karku ukochanej..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 16:03

Stanęłam z nią na parkiecie i objęłam ją dłońmi w pasie, zaczęłam się poruszać powoli z dziewczyną w rytm muzyki. Utrzymywałam z nią kontakt wzrokowy, zwłaszcza gdy owinęła dłonie w okół mojego karku. - Zaskoczyłaś mnie swoim wyglądem, nie wiedziałam, że potrafisz wyglądać jeszcze piękniej - zaśmiałam się lekko i palcem pogłaskałam ją po policzku. Dla mnie jakby czas płynął teraz wolniej, chciałam tu z nią być choćby i dniami i nocami.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 17:55

Uśmiechnąłem się delikatnie do kobiety po czym odsunąłem się bardziej od niej i chwyciłem ją za rękę prowadząc za sobą w stronę wyjścia z sali. - Więc dokąd idziemy? - zwróciłem się do nauczycielki jeszcze ostatni raz spoglądając na salę balową którą mieliśmy zamiar opuścić.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 17:58

Podążyłam za chłopakiem który pociągnął mnie za rękę w stronę wyjścia.
Podniosłam głowę kiedy odwrócił sie w moja stronę.
-Gdziekolwiek. Pokój...Łąka...Filmówka...Bez znaczenia. Byleby jak najdalej stad. Przynajmniej narazie.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 18:20

Przymrużyłem oczy i otworzyłem drzwi od sali kiedy do nich dotarliśmy. - Skoro tak mówisz. - zaśmiałem się tajemniczo puszczając kobietę przodem. Jak na dżentelmena przystało. - Zatem chodźmy. - mruknąłem bez namysłu ponownie chwytając kobietę za dłoń i tym razem zmierzając w wybranym przeze mnie kierunku.

Next: Łąka
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 18:21

Przeszłam przez drzwi, oglądając sie za Lanterem który dołączył do mnie po chwili, ponownie łapiąc za rękę. Ruszyliśmy w kierunku wyjścia ze szkoły.
NeXT: Łąka
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptyNie Lis 13 2016, 18:27

- A czemu tak? - zapytałam przedrzeźniając go.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 EmptySro Lis 16 2016, 15:50

- Dobra, wiesz co? Miło było, ale się skończyło - mruknęłam podnosząc się z ziemii. Otrzepałam suknię i chwiejnie ruszyłam w stronę drzwi.
NP pokój Nath
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sala balowa   Sala balowa - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Sala balowa
Powrót do góry 
Strona 7 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Sala taneczna