| Sala balowa | |
|
+6Nathyenne Reed Michelle Grey Erica Blandelli Willow Harrison Dasom Kim Amber Moore 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 16:00 | |
| Uśmiechnęłam się delikatnie i podałam jej dłoń.-Chętnie.-Mruknęłam cicho idąc z nią na parkiet po czym owinęłam dłonie wokół karku ukochanej.. | |
|
| |
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 16:03 | |
| Stanęłam z nią na parkiecie i objęłam ją dłońmi w pasie, zaczęłam się poruszać powoli z dziewczyną w rytm muzyki. Utrzymywałam z nią kontakt wzrokowy, zwłaszcza gdy owinęła dłonie w okół mojego karku. - Zaskoczyłaś mnie swoim wyglądem, nie wiedziałam, że potrafisz wyglądać jeszcze piękniej - zaśmiałam się lekko i palcem pogłaskałam ją po policzku. Dla mnie jakby czas płynął teraz wolniej, chciałam tu z nią być choćby i dniami i nocami. | |
|
| |
Wenka Lanter
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 17:55 | |
| Uśmiechnąłem się delikatnie do kobiety po czym odsunąłem się bardziej od niej i chwyciłem ją za rękę prowadząc za sobą w stronę wyjścia z sali. - Więc dokąd idziemy? - zwróciłem się do nauczycielki jeszcze ostatni raz spoglądając na salę balową którą mieliśmy zamiar opuścić. | |
|
| |
Dasom Kim
Posts : 172 Join date : 29/10/2016 Age : 33 Location : Seul, South Korea
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 17:58 | |
| Podążyłam za chłopakiem który pociągnął mnie za rękę w stronę wyjścia. Podniosłam głowę kiedy odwrócił sie w moja stronę. -Gdziekolwiek. Pokój...Łąka...Filmówka...Bez znaczenia. Byleby jak najdalej stad. Przynajmniej narazie. | |
|
| |
Wenka Lanter
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 18:20 | |
| Przymrużyłem oczy i otworzyłem drzwi od sali kiedy do nich dotarliśmy. - Skoro tak mówisz. - zaśmiałem się tajemniczo puszczając kobietę przodem. Jak na dżentelmena przystało. - Zatem chodźmy. - mruknąłem bez namysłu ponownie chwytając kobietę za dłoń i tym razem zmierzając w wybranym przeze mnie kierunku.
Next: Łąka | |
|
| |
Dasom Kim
Posts : 172 Join date : 29/10/2016 Age : 33 Location : Seul, South Korea
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 18:21 | |
| Przeszłam przez drzwi, oglądając sie za Lanterem który dołączył do mnie po chwili, ponownie łapiąc za rękę. Ruszyliśmy w kierunku wyjścia ze szkoły. NeXT: Łąka | |
|
| |
Nathyenne Reed
Posts : 455 Join date : 06/09/2016 Age : 26 Location : Nowy Jork, USA
| Temat: Re: Sala balowa Nie Lis 13 2016, 18:27 | |
| - A czemu tak? - zapytałam przedrzeźniając go. | |
|
| |
Nathyenne Reed
Posts : 455 Join date : 06/09/2016 Age : 26 Location : Nowy Jork, USA
| Temat: Re: Sala balowa Sro Lis 16 2016, 15:50 | |
| - Dobra, wiesz co? Miło było, ale się skończyło - mruknęłam podnosząc się z ziemii. Otrzepałam suknię i chwiejnie ruszyłam w stronę drzwi. NP pokój Nath | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sala balowa | |
| |
|
| |
| Sala balowa | |
|