Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala gimnastyczna

Go down 
+2
Willow Harrison
Amber Moore
6 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Amber Moore
Admin
Amber Moore

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyWto Wrz 06 2016, 21:54

Sala gimnastyczna Gym_by_karakuji-d2dd80j
Powrót do góry Go down
https://artystycznie.forumpolish.com
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Wrz 22 2016, 20:48

Weszłam do sali gimnastycznej. Czemu? Nie mam zielonego pojęcia. Gdzieś w kącie znalazłam starą, brudną piłkę do koszykówki i zaczęłam nią rzucać nią we wszystkie ściany. Czułam się trochę jak Zac Efron w High school musical.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Wrz 22 2016, 21:20

Idąc w stronę wyjścia zobaczyłam że ktoś jest na sali gimnastyce. Oparłam się o framugę widząc czerwonowłosą z śpiewania. Zrobiłam dwa kroku na przód, co pewnie po sekundzie usłyszała.
-H-Hej.-Wyjękałam i uśmiechnęłam się do niej ciepło. Sama lubiłam bardzo grać w koszykówkę. I nie powiem, uważam że jestem w niej nawet dobra..
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Wrz 22 2016, 21:22

Słysząc, że ktoś wchodzi do sali złapałam piłkę odbitą od ściany.
- No cześć - powiedziałam uśmiechając się - Jestem Nath.
Wyciągnęłam rękę do dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Wrz 22 2016, 22:00

-Willow.-Podałam delikatnie dłoń.
-Grasz w kosza.. z ścianą?-Spytałam odkładając moje rzeczy na ławkę obok.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Wrz 22 2016, 22:07

- Tak jakby - zaśmiałam się - Ściana jest świetnym przeciwnikiem. I przynajmniej nie rzuci się na mnie, żeby odebrać piłkę. Taka akcja pewnie by się skończyła katastrofą.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Wrz 22 2016, 22:48

Uśmiechnęłam się delikatnie.
-Kiedyś byłam w drużynie koszykarskiej...Ale wsadu dalej nie umiem zrobić.-Uśmiechnęłam się do niej delikatnie, opierając się o ścianę.-Ładnie dziś śpiewałaś, ja szukałam wyjścia awaryjnego by uciec, gdy usłyszałam o jakimś przestawieniu.-Zaśmiałam się cicho obserwując jak przy tym jak gra z ścianą..
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyPią Wrz 23 2016, 06:54

- Eee cokolwiek było słychać? - mruknęłam patrząc na nią podejrzliwie - A taki szept to ciężko uznać za śpiewanie.
Po raz kolejny rzuciłam piłką w ścianę, ale tym razem nie dałam rady jej złapać, więc pobiegłam po nią na drugi koniec sali.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyPią Wrz 23 2016, 17:57

-Starając się wyłapywać jakieś dźwięki to tak.-Uśmiechnęłam się ponownie. Po chwili musiała biegać po piłkę na drugi koniec sali, gdy już wróciłam zaczęłam zebrać moje rzeczy.
-Miałam iść nad fontannę lub na łąkę porysować, jednak za niedługo zaczyna się historia sztuki. Czekałam na nią długo.- Parsknęłam śmiechem.-Mam nadzieję, że kiedyś zamiast z ścianą, zagrasz z zemną.-Uśmiechnęłam się do niej ciepło, żegnając się z czerwonowłosą. Nie mogę przegapić tych zajęć!

NP: Sala historii sztuki
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyPią Wrz 23 2016, 22:08

- No to cześć - powiedziałam i ostatni raz rzuciłam w ścianę. Piłka ponownie odbiła si ęna drugi koniec sali, ale po nią nie poszłam, tylko wyszłam.
NP stołówka
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:34

Weszła do sali gimnastycznej. Rozgrzała się i zaczęła biegać.
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:39

Weszłam do sali gimnastycznej wciąż trochę niewyspana. Chciałam się jakoś rozbudzić, rozgrzać, a deskorolka którą wzięłam ze sobą miała mi w tym pomóc. Nie zauważyłam że nie jestem sama, przez co po ujechaniu kilku metrów za późno zdałam sobie sprawę z obecności blondynki i gwałtownie zahamowałam. Poleciałam prosto na nią i upadłam z nią na podłogę. - Puta madre! - zaklęłam i stęknęłam z bólu, wstałam i podałam jej rękę. - Przepraszam, nie zauważyłam Cię.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:42

Gdy biegalam nagle ktos na mnie wpadl. Uslyszalam przeklenstwo po hiszpansku-No paso nada-usmievnela sie lekko i skorzystala z pomocy
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:43

- Ooo... - uniosłam brwi. - Espanola?
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:45

-Tan-usmievnela sie
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:45

- Nie wiedziałam - zaśmiałam się zakłopotana i rozejrzałam po sali. - Co tu robisz?
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:47

-Przyszłam biegać, a Ty?
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:48

- Pojeździć - odpowiedziałam z uśmiechem i wystawiłam do niej rękę. - Adelaida, miło poznać.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:49

-Anastazia, mi rowniez-delikatnie uscisnelam jej dlon
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:50

- Cóż... Trafić na swoją i to w takiej sytuacji - zaśmiałam się i usiadłam na deskorolce.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:53

Usiadla przed dziewczyna-W tej szkole dzieje sie wielw roznych rzeczy-zasmiala sie
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:53

- Dokładnie... Tylko ufo brakuje - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:54

-Nie zdziwilabym sie gdybysmy i to spotkaly-zasmiala sie
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyCzw Paź 27 2016, 14:56

- Cóż... Ja może tak... - zamyśliłam się chwilę. - Od dłuższego czasu tu biegasz?
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna EmptyWto Lis 01 2016, 10:00

-Odkad tu jestem, czyli jakos 1,5 roku. A Ty? Dlugo tu przychodzisz?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Sala gimnastyczna Empty
PisanieTemat: Re: Sala gimnastyczna   Sala gimnastyczna Empty

Powrót do góry Go down

Sala gimnastyczna
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Sala balowa
» Sala muzyczna