Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala do ćwiczenia aktorstwa

Go down 
+13
Melanie Hatter
Takashi Rey
Katriina Sovallainen
Katherina Whitford
Nathyenne Reed
Wenka Lanter
William Fields
Willow Harrison
Erica Blandelli
Charlotte Schrödinger
Aria Delorence
Adele Filliton
Amber Moore
17 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
Erica Blandelli

Erica Blandelli

Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:41

- Owszem, chodzimy razem - odpowiedziałam z uśmiechem i rozpuściłam włosy. - Co u Ciebie słychać? Trochę czasu już nie gadałyśmy.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:44

- To prawda. - pocierałam nerwowo dłońmi - Jakoś zamknęłam się u siebie w pokoju i nie miałam ochoty nigdzie wychodzić. Taka kilkudniowa depresja. - spojrzałam w jej oczy, delikatnie unosząc kąciki ust.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:45

- No ej noooo... - przytuliłam ją jedną ręką. - I do mnie nie przyszłaś? Tak się nie robi noooo...
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:47

- Poczułam potrzebę bycia samej. - podniosłam się sama na duchu - Pierwszy raz od wielu lat. - zaśmiałam się krótko.
Rozejrzałam się po sali, lustrując przy okazji każdą koleżankę Eriki.
- Na jakie jeszcze lekcje chodzi? - zmieniłam temat, znowu zerkając w jej stronę.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:48

- Chodzę na lekcje skrzypiec, pisania, włoskiego - nagle zakaszlałam, sama nie wiem do końca czemu - angielskiego, śpiewu oraz no, aktorstwa. Będę drugim Da Vinci - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:50

- Wszechstronnie utalentowana. Jeszcze jakbyś była inżynierką albo farmaceutką, hydrauliczka nie wchodzi w grę. - spojrzałam na jej dłonie - Takie dłonie do ciężkiej pracy zdecydowanie nie pasują. - uśmiechnęłam się szeroko.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:51

- Inżynieria nie... Jestem wrogiem naturalnym matematyki - zaśmiałam się. - Takie czyli jakie? - zmarszczyłam brwi.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:54

- Takie kobiece, delikatne, w porównaniu do mnie masz duże dłonie. - przyłożyłam ostrożnie swoją rękę do jej - Mam malutkie rączki, od zawsze. - zaśmiałam się, opuszczając rękę.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:55

- Zwyczajne mam - prychnęłam rozbawiona i spojrzałam na jej dłonie. - Racja, małe, ale takie na swój sposób urocze...
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 19:58

- Wyglądam jak dziecko. - zaśmiałam się, lekko tupiąc o podłogę.
Zdjęłam różowy plasterek z nosa i obkleiłam go wokół palca.
- Czy teraz wyglądam doroślej? - spojrzałam lekko do góry.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 20:00

- Hmmm... - podrapałam w teatralnym zamyśleniu podbródek przyglądając się. - No... Jakaś różnica jest - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 20:03

- Jest!... Ale z tej różowej sukienki nie zrezygnuję. - poruszyłam machinalnie głową.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 20:04

- Co kto lubi - westchnęłam i zerknęłam na nauczycielkę. - Madam Fillton, można już wychodzić? - uniosłam pytająco brew.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 20:06

Ja bez czekania na jakąkolwiek odpowiedź nauczycielki wyszłam z sali. Męczyłam się bezczynnością. Wzdychajac głośno skierowałam się wyjątkowo wolno w stronę wyjścia, zastanawiając się, czy isc do swojego pokoju. Ostatecznie było to jedyne wyjście.
NP pokój Charlotte

Ostatnio zmieniony przez Charlotte Schrödinger dnia Wto Wrz 27 2016, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 20:18

- Cóż... - zerknęłam to na nauczycielkę, to na zielonowłosą co właśnie wyszła. - Willow, jak coś to jesteśmy na stołówce. Jak chcesz to wpadaj - uśmiechnęłam się i ruszyłam ku wyjściu. - Chodź Aria - dodałam jeszcze, zanim zniknęłam w drzwiach.
NP: Stołówka.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptyWto Wrz 27 2016, 23:08

Odpowiedziałam że oczywiście dramat romanse i tym podobne. Uśmiechnęłam się delikatnie słysząc zaproszenie. Bym chętnie przyszła, jednakże już padam z sił.

Np: Pokój Willow
Powrót do góry Go down
Adele Filliton

Adele Filliton

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 18:59

Wczoraj moją lekcję musiałam opuścić. Żałuję, miałam cały plan co zrobić z moimi uczennicami. Siedziałam przy stoliku. Jestem ciekawa czy przyjdą też inni uczniowie. Sala od aktorstwa jest idealnie w moim stylu. Nie muszę wzywać ekip i robić na swój sposób. Westchnęłam cicho pijąc czarną kawę. Spojrzałam na zegarek. Niech mi się nawet nie próbują spóźnić...Jednak to drugi dzień, nawet wczorajszego nie można nazwać pierwszym PFF! Przecież od dawna się uczyłam że nawet jak złamiesz nogi, musisz występować na scenie! Miałam na swoim czarnym stoliczku masę książek. Nie wiem ile będzie uczniów, ale każdy dostanie typowo jakieś dzieło Szekspira do poczytania..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:02

Weszłam do sali z Willow i spojrzałam na nauczycielkę. - Dzień dobry - przywitałam się z uśmiechem i weszłam na scenę.
Powrót do góry Go down
Adele Filliton

Adele Filliton

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:06

Po chwili usłyszałam otwieranie drzwi.
-Oo dzień dobry, na scenę. Dziś nic już nie będzie przerwane, spokojnie.-Uśmiechnęłam sie szeroko i upiłam łyk kawy.
-Czy ktoś dzisiaj przyjdzie? Czy każdy już się tak zraził do mnie?-Spytałam dość rozbawiona.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:07

Weszłam wraz z Ericą na scenę. Podrapałam się oglądając wielką sale.
-Występowałaś kiedyś na scenie?-Spytałam dość cicho..
Powrót do góry Go down
William Fields

William Fields

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:08

Wszedłem do, jak mi się wydawało, odpowiedniej sali. Rozejrzałem się po niej szybko. Wygląda...przyjemnie. Trochę podobna jak ta do śpiewu.
-Dzień dobry- przywitałem się z nauczycielką i jednocześnie z dziewczynami, które przyszły tu wcześniej niż ja. Kojarzę je z poprzednich zajęć.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:09

- Jestem pewna, że przyjdą, spokojnie - uśmiechnęłam się serdecznie i odwróciłam się do Willow. - Tak, jakieś trzy lata temu, dwa razy.
Powrót do góry Go down
Adele Filliton

Adele Filliton

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:12

Dziewczyny sobie rozmawiały, a po chwili przyszedł jakiś chłopak.
-No w końcu ktoś z płci męskiej.-Powiedziałam z uśmiechem.-Myślałam już że będę musiała napisać nowy scenariusz jak na przykład Ramona i Julia!.. Napisz mi swoje imię na kartce i idź na scenę, za chwilę zaczniemy..-
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:13

- Ja ogólnie to nigdy.-Mruknęłam, powtarzając to samo co wczoraj. Gdy zobaczyłam chłopaka, którego kojarzyłam z śpiewu uśmiechnęłam się delikatnie do niego..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 EmptySro Wrz 28 2016, 19:16

- Poradzisz sobie, spokojnie - uśmiechnęłam się szeroko. - Zobaczysz - spojrzałam na chłopaka, skojarzyłam go z angielskiego i tego, który jako jedyny śpiewał na lekcji wcześniej.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Sala do ćwiczenia aktorstwa
Powrót do góry 
Strona 2 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» 28.09.2016 Lekcja aktorstwa
» Sala muzyczna
» Sala do rzeźbiarstwa
» Sala taneczna
» Sala historii sztuki

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach