Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala do ćwiczenia aktorstwa

Go down 
+13
Melanie Hatter
Takashi Rey
Katriina Sovallainen
Katherina Whitford
Nathyenne Reed
Wenka Lanter
William Fields
Willow Harrison
Erica Blandelli
Charlotte Schrödinger
Aria Delorence
Adele Filliton
Amber Moore
17 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 18:50

- Dobry - mruknęłam wchodząc do sali. Podeszłam bliżej sceny i usiadłam gdzieś na uboczu. Nie za bardzo chciałam tu być, bo aktorką jestem marną, ale gdzie znajdą lepszego charakteryzatora?
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 18:52

- Dzień dobry, Madam Filliton. - przywitalam się z nauczycielką i Stanęłam na scenie, gdzieś bardziej u boku. Usiadłam na podłodze czekając na rozpoczęcie zajęć. Wiedząc, że rozpoczną się dopiero za jakiś czas, wyjęłam swój scenariusz i zaczęłam go analizować.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 18:57

Weszłam do sali z uśmiechem i już przeczytanym dokładnie scenariuszem. - Dzieńdobry, Madam Filton - odezwałam się i podeszłam do Nathyenne. - Hej, wybacz za to w klubie - powiedziałam zmieszana i zakłopotana.
Powrót do góry Go down
Adele Filliton

Adele Filliton

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 18:58

-Nowe twarze! Witam, nowi do mnie i napisać imiona..I won na scenę.-Uśmiechnęłam się szeroko.
Powrót do góry Go down
Katherina Whitford

Katherina Whitford

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:00

-Dzień dobry - uśmiechnęłam się lekko do nauczycielki i uczniów, którzy podobnie jak ja, przyszli wcześniej. Kocham scenę. Mam nadzieję, że na przedstawieniach będzie też trochę tańca i muzyki. Podeszłam do nauczycielki i napisałam swoje imię, po czym podskoczyłam i usadowiłam się na brzegu sceny, machając nogami ubranymi w czarne legginsy.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:01

Uniosłem jedną brew w pytaniu następnie podchodząc do nauczycielki nachylając się i biorąc jedną z kartek na której napisałem swoje imię "Wenka" po czym wszedłem na scenę.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:01

-Dzień dobry Madam Fillitonn.-Powiedziałam uśmiechnięta i weszłam szybko na scenę. Usiadłam obok zielonowłosej całując ją w policzek.
-Hej.-Szepnęłam. Po chwili zuważyłam Erikę.-Hej, lepiej się już czujesz?-SPytałam.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:02

- Dzień dobry - powiedziałam wchodząc niepewnie do sali. - Madam Filiton, można się jeszcze przyłączyć? - zapytałam z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:03

- Cześć. - powiedziałam spokojnie do Willow, ciesząc się, że ją widzę. Jednak szybko wróciłam do czytania scenariusza, w pełni skupiona.
Powrót do góry Go down
Adele Filliton

Adele Filliton

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:05

-Oh ile ludzie.-Mruknęłam upijając łyk kawy.
-Wenkaa? Interesujące imię.-Mruknęłam pod nosem. Po chwili zobaczyłam Katriine. Nie miałam jeszcze szansy z nią porozmawiać.
-Oczywiście, tyle ich się nagle zbiegło, że nawet mi się przyda pomoc.-Zaśmiałam się cicho.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:08

- Miałam na myśli uczenie się aktorstwa, ale cóż... Pomóc właściwie też mogę - zaśmiałam się lekko podchodząc do niej. - Sporo ludzi - zgodziłam się z nią. - Mogę prosić o kawę?
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:08

-Wszystko okej?-Spytałam trzymając swój scenariusz w dłoni.
Powrót do góry Go down
William Fields

William Fields

Wszedłem do sali. Chyba się nie spóźniłem? Nie wyglądają, jakby coś robili, więc chyba dobra dla mnie.
- Dzień dobry - przywitałem się, podchodząc bliżej sceny.
Powrót do góry Go down
Takashi Rey

Takashi Rey

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:10

Pewnym krokiem wchodzę do sali .
-Witam wszystkich przepraszam na spóźnienie !
(Powiedziałem trochę zmieszany, gdybym nie zasnol przy tej fontannie na pewno bym zdarzył.)
Powrót do góry Go down
Adele Filliton

Adele Filliton

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:13

-Nowi pisać mi imię na karteczce, starzy won NA scenę!-Powiedziałam i westchnęłam cicho.
-Kawy? Jasne.-Mruknęłam podając jej drugi kubek z kawą.
-Mam nadzieję że nie pyskują...Bo im każe wyjść.-Mruknęłam dając dłoń na czoło i zaczęłam każdego lustrować po kolei. Muszę zapamiętać imiona...
Powrót do góry Go down
Katherina Whitford

Katherina Whitford

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:13

Rozejrzałam się po sali.
No tak, tak to właśnie jest przychodzić do nowej szkoły później. Podeszłam do dziewczyny, która stała aktualnie sama, przed chwilą gadając z jakąś czerwonowłosą. Wyciągnęłam rękę w jej kierunku.
- Hej, jestem Katherina. Możesz mówić Kat.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:15

- Nie, dlaczego pytasz? - mruknęłam dość cicho. Na początku nie oderwalam głowy od kartki, dopiero po kilku sekundach od pytania spojrzałam na Willow.
Powrót do góry Go down
Takashi Rey

Takashi Rey

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:16

Wyjmuję posłusznie karteczkę na której zapisuję ,,T.A.K.A.S.H.I".
. Trzymam ja w ręku i stoję z lekkim otepieniem nieopodal sceny.
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:17

Weszłam do sali
-Dzień dobry wszystkim, jestem Madeleine. Tutaj odbywają się zajęcia aktorskie?- uśmiechnęłam się uroczo.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:17

-Pytam się dla pewności..Wzięłaś tabletki?-Wyszeptałam jej do ucha
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

Odwróciłam wzrok przed siebie i zaskoczona zobaczyłam jakąś dziewczynę, uśmiechnęłam się do niej przyjaźnie i uścisnęłam rękę. - Hej, Erica, miło poznać - powiedziałam z jak zwykle łatwo słyszalnym włoskim akcentem. - Idę na scenę jak coś - dodałam po tym, jak usłyszałam co mówi nauczycielka i weszłam na scenę.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

Stanąłem sobie samotnie gdzieś na uboczu, żeby nikomu nie zawadzać. Hahahaha bardzo śmieszne! Ale w sumie to prawda po części. Dziś postanowiłem być w miarę "grzeczny" aczkolwiek nie wiem jak bardzo mi to wyjdzie. Dlatego też wolę się nie wychylać i z nikim nie kłócić.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:19

- Dziękuję - odpowiedziałam z uśmiechem biorąc filiżankę i zerknęłam na scenę biorąc łyk. - Też się wliczam co do sceny?
Powrót do góry Go down
William Fields

William Fields

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:20

Wszedłem na scenę, tak jak kazała madame Filliton.
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 EmptyWto Paź 04 2016, 19:21

-Dzięki- na moich policzkach zepwne pojawiły się dołeczki. No nieee, jak ja ich nie lubie. Szybko weszłam na scene- Przepraszam, prosze pani. Co mam robić, trochę się spóźniłam- ogarnęłam grzywkę, która zasłaniała mi pole widzenia. Nie zauważyłam nikogo znajomego.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sala do ćwiczenia aktorstwa   Sala do ćwiczenia aktorstwa - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Sala do ćwiczenia aktorstwa
Powrót do góry 
Strona 5 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» 28.09.2016 Lekcja aktorstwa
» Sala muzyczna
» Sala do rzeźbiarstwa
» Sala taneczna
» Sala historii sztuki

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach