Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Mała fontanna

Go down 
+16
Takashi Rey
Xavier Amédée Donnel
Alessia McGarden
Matthew Tuck
Erica Blandelli
Willow Harrison
Charlotte Schrödinger
Michael Woodland
Nikołaj Iwanienko
Katriina Sovallainen
Ophelie Lacroix
Shiriov Airay
Kath Black
Elizabeth Oxton
Alexander Lebau
Amber Moore
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
Willow Harrison

Willow Harrison

Mała fontanna   - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 17:54

-O dziękuje.-Mruknęłam cicho, gdy podniosła kubek wyrzucając go. Po chwili przestawiła mi się dość poważnie, jakbyśmy miały rozmowę o prace.
-Lottie? Ładne imię.-Uśmiechnęłam się delikatnie.-Sama myślałam o farbowaniu włosów, ale miałam tylko takie że po dwóch myciach się spłukuje. Ale ten nie ważne...Skąd przyjechałaś?-Spytałam ciekawa.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:05

- Oh, współczuję trochę. Osobiście farbowanie to dla mnie coś cudownego, ale chyba dłużej zostanę w obecnym kolorze, by włosy odpoczely.- Gdy usłyszała pytanie dotyczące jej "pochodzenia", zrobiła lekką pauzę. - Jestem z Kalifornii. - podała tylko stan, wolała nie ujawniać szczegółowo zbyt wielu rzeczy.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:19

-Ja pochodzę z UK... Ale mama to ukrainka.-Uśmiechnęłam się delikatnie.-Jesteś w tej szkole..Co głównie chcesz tu robić..Śpiew? Aktorstwo?-Spytałam siadając po turecku..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:21

Przyszłam nad fontannę, jako ze jeszcze wcześniej tu nie spędzałam czasu, to stwierdziłam, że musi być ten pierwszy raz. Usiadłam sobie na schodach i pomachałam Willow oraz niebieskowłosej. Usiadłam z książką w ręku i zaczęłam sobie czytać, trzymając ją na kolanach.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:26

- Oh, rozumiem. Mój ojciec zaś jest Niemcem, więc obie coś mamy z dalszych rejonów. Głównie śpiew i rysunek, tak myślę... Aczkolwiek malunkiem i aktorstwem też nie pogardze, jednak śpiewać kocham najbardziej. - dostrzegłam inną, oczywiście obcą mi osobę, która idzie niedaleko. Pomachała do Willow i najwyraźniej do mnie też. Jednak nie odmachałam.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:48

Nagle zobaczyłam Erice. Usmiechnęłam sie ciepło i odmachałam jej.
-Niemcy fajnie.. Ja aktorstwo, rysunek/grafity i pisanie.. W poprzedniej szkole w ogóle nie chciałam chodzić na aktorstwo, ale tutaj chyba nie będę miała problemu.-Mruknęłam wpatrując się w fontannę.- Byłas już na jakiś zajęciach?-Spytałam..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:51

Kątem oka przyjrzałam się Willow, skojarzyła mi się z jedną bohaterką pewnego serialu... Oparłam brodę na ręce w zamyśleniu. Kojarzyłam... Drobna blondynka. Przygryzłam wargę, akurat w moim typie... Wróciłam wzrokiem do książki. Erica, może i znasz jej orientację, ale daj temu czas. Może coś się z tego rozwinie samoistnie? Nie ma w końcu co szarżować... Skończyłam mówić do siebie w myślach i kontynuowałam lekturę.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 18:58

- Oh, to będziemy razem chodzić na aktorstwo, fajnie! - na mojej twarzy ukazało się wyraźne zadowolenie. - Nie, jeszcze nie byłam, w związku z tym niewiele wiem, jak tu jest. Czuję podekscytowanie.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 19:05

-Sama byłam tylko na kilku zajęciach.-Wzruszyłam ramionami.-Ale uważam że panuje dośc miła atmostwera..a nie jak w normalnych szkołach.-Westchnęłam cicho i przymknęłam oczy.-Rozpakowałas się już w pokoju?..-
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 19:15

Tak, wszystko już jest na swoim miejscu. A Ty? - oparłam się rękoma.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 19:39

-Wiesz jestem tu ponad tydzień, a i tak mam już od pierwszego dnia.-Uśmiechnłęłam sie dleiaktnie.-Chcesz iśc na stołówkę? Jestm głodna nie jadłam nic od rana.-Mruknęłam ziewając..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 22:17

W sumie chętnie. - Nie była raczej jakoś bardzo głodna, ale apetyt na samą myśl się pojawił.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 22:43

-Kupie sobie makaron, chyba.-Mruknęłam wstając wraz z nowo poznaną dziewczyną.

NP: Stołówka
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyNie Wrz 25 2016, 23:25

Jak uważasz. - wstałam powoli, otrzepując się.

NP stołówka
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyPon Wrz 26 2016, 19:35

Kocham, gdy jest zimno i pada. Jestem z Wielkiej Brytanii, więc.. Chodź a lato jest tam bardzo gorąco. Wczoraj nie skończyłam rysować. Wyjęłam potrzebne rzeczy. Gdy otworzyłam szkicownik zobaczyłam portret Erici..Uh. Przygryzłam dolną wargę. Oczywiście, gdy przekładałam kartki, strony próbowały wyjść z mojego bloku. Znalazłam stronę z rysunkiem fontanny i zaczęłam dokańczać rysunek..
Po godzinie zrozumiałam że spóźniłam się an lekcję angielskiego. Kuźwa. Wzięłam rzeczy idąc szybkim korkiem do sali.

Np: Sala od angielskiego.

Ostatnio zmieniony przez Willow Harrison dnia Wto Wrz 27 2016, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptyPon Wrz 26 2016, 19:44

Podniosłam głowę znad książki. Brawo, zasnęłam i nawet nie ogarnęłam kiedy... Obym jakiejś lekcji nie przegapiła. Rozejrzałam się zaspana dookoła i zauważyłam Willow. Była chyba pochłonięta rysowaniem, więc nie chciałam jej przeszkadzać.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 21:47

Przyszedłem nad fontannę z rękami w kieszeniach. Dziś ubrałem się w czarną koszulę, jeansy tego samego koloru i skórzaną kurtkę. Wyciągnąłem rękę i zacząłem podrzucać klucze czekając na kuzynkę.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 21:49

Dotarłam nad fontannę i uśmiechnęłam się do Matta. - Ciao. Jak coś, zabiorą się z nami dwie moje koleżanki, dobrze?
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 21:50

- Niech Ci będzie - westchnąłem i usiadłem na brzegu fontanny.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 21:54

Po chwili byłam przy fontannie.
-Lottie jeszcze nie mam?-Spytałam dając dłonie w kieszenie od koszuli. Uśmiechnęłam się delikatnie do...Najpewniej Matt'a.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 21:55

- Nie, jeszcze nie ma - odpowiedziałam z uśmiechem i zerknęłam na nich. - Matt, poznaj Willow, Willow, poznaj Matta - postanowiłam ich zapoznać w miarę ze sobą.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 21:56

- Miło poznać - podałem rękę do blondynki z lekkim uśmiechem. Gdy ją uścisnęła, podniosłem ją i się nachyliłem, by pocałować. Cóż, uznawałem się w pewnej części za dżentelmena.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 22:02

Podałam także chłopakowi dłoń.-Wzajemnie.-Uśmiechnęłam się delikatnie. Zdziwiłam się, gdy chciał pocałować moją dłoń. Jednak nie mając nic do tego, zostawiłam dłoń. Podrapałam się po karku.
-Gdzie ta Lottie...I dlatego są te stereotypy że kobiety ubierają się długo.-Prychnęłam pod nosem nie przestając się uśmiechać...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 22:03

- Cóż... Może miejmy nadzieję, że za chwilę przyjdzie - westchnęłam i przygryzłam wargę. Wiedziałam, że Matt nie lubi czekać. Będę musiała jakoś ściągnąć swój samochód...
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 EmptySob Paź 01 2016, 22:08

- To ja poczekam w samochodzie już - mruknąłem i wychodząc za bramę szkoły zapaliłem papierosa. Cóż, regulamin to regulamin, a byłem poza terenem już.
NP: Zwykły Klub.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mała fontanna    Mała fontanna   - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Mała fontanna
Powrót do góry 
Strona 5 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Fontanna