| Łąka | |
|
+15Emily Black Xavier Amédée Donnel Isobel Chiara Tokisaki Willow Harrison Colette Warp Matthew Tuck Erica Blandelli Soleil Arabelle Elizabeth Oxton Melanie Hatter Wenka Lanter Nathyenne Reed Kath Black konto usunięte Amber Moore 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 11:32 | |
| -Dziękuje.-Powiedziałam drapiąc się po karku.-Już cię nie męczę, resztę dokończę w pokoju...i pomyśle czy dodać kolory.- Zapięłam bluzę.-Jak skończę to ci od razu pokaże.-Mruknęłam pakując rzeczy i dopijając herbatę.. | |
|
| |
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 12:22 | |
| - Nie męczy mnie to, spokojnie - usiadłam teraz przodem do niej. - Hmmm... Kolory byłyby dobre - zamyśliłam się na chwilę. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 12:36 | |
| -Zwykle zostawiam szkic, nie lubiłam nigdy kolorów.-Westchnęłam cicho.-Pamietam jak moja plastyczka posądzała mnie o plagiat bo mój rysunek był niby podobny do jakiegoś tam.-Parsknęłam śmiechem przypominając sobie tą sytuacje. Spojrzałam znów na dziewczynę. Uśmiechnęłam się dleiaktnie do niej.-Właściwie Erica.. Ile masz lat?-Spytałam i ukazałam swoje białe ząbki w uśmiechu.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 12:46 | |
| - Plagiat? Pff... Powinni ją wywalić z pracy szybciej niż by się obejrzała - prychnęłam. - Nie martw się opinią innych i rób to co masz robić - uśmiechnęłam się i oparłam głowę na ręce. - Mam 20 lat, a Ty? - zapytałam. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 12:57 | |
| Zaśmiałam się cicho.-Czasem jak się czymś inspirujesz wyjdzie że robisz to samo, więc.-Wzruszyłam ramionami.-Dzięki, staram się jak mogę...Dlatego tutaj jestem...zestresowana...czekająca na lekcje rysowania.-Oblizałam usta rozbawiona.-Ło.. 17, ale w grudniu już kończę 18.-Powiedziałam szczęśliwa z tego powodu.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 13:00 | |
| Położyłam się na trawie i spojrzałam w niebo. - Wiesz, naprawdę nie masz czym się tu martwić i tak dalej... Co do rysowania... - zmarszczyłam brwi - nie pamiętam kto tego uczył... Sama w sumie nie wiem, czy by się na to nie zapisać... Nie idzie mi jakoś to najlepiej. Co do inspiracji, ja najczęściej piszę Fanfiction. Mam ostatnio fazę na Shadowhunters, taki serial - przygryzłam wargę. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 13:36 | |
| -Słyszałam o nim...Jest tam dwóch gejów czy coś.-Zaśmiałam się także kładąc się na trawę.-Ja nie wiem sama skąd biorę inspirację..Chyba z muzyki i z zdjęć. Gdzie jest idealne ujęcie, nie zawsze zdjęcie musi mieć świetną jakość, czasem daje to klimatu.-Mruknęłam i westchnęłam cicho.-Inaczej lubisz seriale? Jakie jeszcze lubisz?-Spytałam ciekawa.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Łąka Sob Wrz 24 2016, 23:18 | |
| - Owszem - kiwnęłam głową. - Jako, że zauważyłam, że najczęściej w serialach nie ma lesbijek a geje już tak, to w fanfiction robię wymyślone przeze mnie paringi. Główna bohaterka plus druga pierwszoplanowa. A jaka ona jest przepiękna... W sensie ta druga, o nieeee - przeturlałam się na trawie rozmarzona. - Kocham seriale fantasy, typu Przygody Merlina... A Ty? | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Łąka Nie Wrz 25 2016, 02:24 | |
| Zaśmiałam się cicho patrząc się na dziewczynę.- Sherlock, Orange Is the New Black, Breaking Bad i kocham jeszcze South Park.-Uśmiechnęłam się do niej szeroko.-Jedynie w Orange Is The New Black mam paringi...A tak to zwykle z gier...A fanfiction też piszę.-Przewróciłam się na bok opierając się przy tym na łokciu.-Robi się co raz później.-Mruknęłam ziewając i obserwując cały czas ukrakiem kobietę. -Będę się już zbierać, dzięki za pozowanie i..- Wstałam powoli zabierając rzeczy.-To do zobaczenia w szkole, albo zawsze do mnie możesz przyjść i pogadamy o serialach...I wiesz brakuje mi dobrych modelów.-Uśmiechnęłam się szeroko do dziewczyny. Pomachałam jej idąc w stronę szkoły.
NP: Pokój Willow | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Łąka Nie Wrz 25 2016, 17:15 | |
| - Do zobaczenia - odpowiedziałam z uśmiechem. Sama w końcu wstałam i poszłam do siebie. NP: Pokój Eriki | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
Posts : 59 Join date : 12/09/2016 Age : 35 Location : Mediolan, Włochy
| Temat: Re: Łąka Sro Paź 12 2016, 15:12 | |
| Przybiegłam przerażona na łąkę, rozejrzałam się panicznie dookoła. - Xavieeeeer! - zawołałam głośno. Musiałam go odnaleźć, mógł poćwiartować Erikę lub wrzucić do worka do wody, wszystko po prostu... | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Łąka Pią Paź 14 2016, 20:15 | |
| Zabrał z pomieszczenia gospodarczego łopatę którą wytaplał w kałużach, brudząc przy tym błotem spodnie. Idąc po śladach obcasów, dotarł na łąkę. Wyszedł zza brzóz opierając się na trzonku łopaty. - No? Zareagował na usłyszane imię, zmuszając postać do odwrócenia się do niego przodem. | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Łąka Pią Paź 14 2016, 20:16 | |
| Odwróciłam się i pisnęłam gdy zobaczyłam, w jakim jest stanie. Aż mi się zrobiło słabo i musiałam usiąść na ziemi. - C-c-co Ty z nią zrobiłeś? - wydukałam z szeroko otwartymi z przerażenia oczami. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Łąka Pią Paź 14 2016, 20:18 | |
| - Z kim? Zapytał znużony przymykając powolnie powieki. | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Łąka Pią Paź 14 2016, 20:19 | |
| - Z Ericą, a z kim innym?! - wywrzeszczałam i podniosłam się, podbiegłam do niego i zaczęłam nim potrząsać - odpowiadaj! | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Łąka Pią Paź 14 2016, 20:20 | |
| - Ericą? Jest u siebie w pokoju... Odpowiedział strzepując jej ręce ze swoich barków. Odwrócił się tyłem tak by dostrzegła dzieło na karku i ruszył w swoją stronę. | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Łąka Pią Paź 14 2016, 20:25 | |
| Odetchnęłam z ulgą, złapałam sie za serce, po prostu spadł mi z niego ogromny kamień. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Łąka Wto Paź 18 2016, 13:55 | |
| Docierając do schowka odłożył szpadel, zamknął pomieszczenie i poszedł do szkoły. NP: Stołówka | |
|
| |
Emily Black
| Temat: Re: Łąka Pią Lis 04 2016, 20:25 | |
| Weszła na łąke i wychaczyła ustronne miejsce. Rozłożyła koc i wygodnie się rozsiadła. Wyciągnęła skrzypce, na telefonie włączyła nuty i zaczęła grać na przemian ze śpiewaniem. Dała się całkowicie porwać muzyce. | |
|
| |
Finley Avery
| Temat: Re: Łąka Sob Lis 05 2016, 11:49 | |
| Chłopak stwierdził że trzeba trochę wyjść z akademika i porysować trochę na świeżym powietrzu. Było przyjemnie ciepło więc nawet nie musiał zbyt grubo się ubierać. Ze swoją teczką oraz piórnikiem wyszedł na łąkę przyległą do szkoły i usłyszał...Usłyszał muzykę skrzypiec i podążył w tamtym kierunku. Kiedy dotarł bliżej usłyszał piękny śpiew. Któż to tak cudnie tworzy, stanął kawałek dalej od dziewczyny żeby jej nie wystraszyć i wsłuchiwał się w jej grę z uśmiechem | |
|
| |
Emily Black
| Temat: Re: Łąka Sob Lis 05 2016, 11:52 | |
| Gdy skonczyla piosenke lekko sie usmiechnela. Odlozyla skrzypce i wyciagnela butelke wody by po chwili sie napic. Ponownie wziela skrzypce lecz zamiast grac, zaczela je lekko przecierac. Trzeba dbac o instrument. Podczas czyszczenia mruczala pod nosem jakas piosenke. | |
|
| |
Finley Avery
| Temat: Re: Łąka Sob Lis 05 2016, 11:56 | |
| Chłopak słuchał do końca z lekkim uśmiechem na ustach kiwając głowa w rytm melodii. Kiedy to wszystko się skończyło zamrugał dwa razy żeby otrząsnąć się z tego transu. Niepewnie ruszył w stronę dziewczyny - Hej, bardzo ładnie grałaś i śpiewałaś- powiedział z niepewnym uśmiechem ale bardzo ciepłym i przyjemnym głosem. Patrzył jak dziewczyna dba o instrument i pomyślał o swoich skrzypcach które ostatnio tylko leżały | |
|
| |
Emily Black
| Temat: Re: Łąka Sob Lis 05 2016, 12:01 | |
| Gdy uslyszala glos, podniosla glowe do gory. Ujrzala chlopaka, wysokiego, calego w tatuazach, jednak to nie sa atuty, an ktore dziewczyna zwrocila uwage. Pierwszym co zauwazyla byly oczy i piekny, przyjazny usmiech. Moglaby zatonac. -Hej. -usmiechnela sie milo. -Dziekuje Ci, milo z Twojej strony. -Lekko sie zarumienila. -Nigdy wczesniej Cie tu nie widzialam. Jestem Emily. -wstala i wyciagnela do chlopaka dlon. Nie dalo sie nie zauwazyc, ze w bandazach. | |
|
| |
Finley Avery
| Temat: Re: Łąka Sob Lis 05 2016, 12:08 | |
| Chłopak uśmiechnął się do niej ciepło uważnie badając jej twarz oraz ogólny wygląd. Była bardzo ładna na swój sposób i chętnie by to piękno przelał na papier. Muza? Chyba tak, przynajmniej tak się zdawało -Nie musisz dziękować, ponieważ to prawda- powiedział do niej z ciepłym uśmiechem- Ponieważ dobrze się ukrywam, wiesz niczym mysz w swojej dziurze-zażartował i delikatnie wziął jej dłoń i ucałował jej wierzch-Miło poznać, jestem Finley i..nie wiem czy mi wypada, ale co ci sie stało w dłoń- spytał lekko poważniejszym tonem i jakąś nutka troski | |
|
| |
Emily Black
| Temat: Re: Łąka Sob Lis 05 2016, 12:12 | |
| Usmiechnela sie delikatnie, gdy chlopak uczynil ten gest. -A to... nic takiego. -usmiechnela sie, by ukryc zaklopotanie. -Usiadz. -zaproponowala, zmieniajac temat i lekko sie usmiechnela. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Łąka | |
| |
|
| |
| Łąka | |
|