Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sala do rzeźbiarstwa

Go down 
+3
Francois Madele
Charlotte Schrödinger
Amber Moore
7 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 14:38

- Sie wie.
Prychnął śmiechem pod nosem kwitując ją w myślach. Zespawał ze sobą 4 główne elementy, deczko odkładając na bok. Wziął wiadro i ruszył do łazienki po wodę.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 14:41

- Jakie to ma mieć w ogóle zastosowanie? - zmarszczyłam brwi.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 14:45

- Dekoracyjne
Odparł wnosząc pół wiadra wody, postawił je na podłodze dosypując do niego stopniowo gipsu z worka. Wziął kawałek zbędnej rurki i zmieszał wsio.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 14:54

- A po co Ci tak w ogóle tyle rzeczy...Tego typu w pokoju? - zapytałam bezpośrednio, ale jednak trochę zakłopotana.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 14:58

- Jakich rzeczy?
Wlał gips do formy, obstukując nią dookoła.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:02

- Jak to jakich? Pełno tych akcesoriów... No, tych do bdsm - odpowiedziałam jeszcze bardziej zakłopotana. - Masz w ogóle na kim tego używać?
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:07

- A kto dał Ci przyzwolenie na wejście do pokoju, ba, wejście na górę?
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:11

- Bo Cię szukałam, by porozmawiać z Tobą na temat Eriki. To chyba logiczne... - przewróciłam oczami.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:17

- Skoro się nie odezwałem po pukaniu to znaczy że mnie nie ma, nie musiałaś wchodzić.
Potrząsnął masą w środku sprawdzając czy już stwardniała, dolał pod wymiar deczka i natychmiast je zamknął przy formie spawając na mokro. Dzieło kształtem idealnie odwzorowywało baseball'a. Wystarczyło jeszcze zeszlifować i pociągnąć farbą dla wyglądu.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:20

- Równie dobrze mogłabym to uznać za ignorowanie mnie i chęć wywinięcia się od odpowiedzialności, gdybyś tam jednak był - odpowiedziałam i zerknęłam na jego dzieło, wytrzeszczyłam oczy.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:23

- Aaale mnie tam nie było...
Majtnął sobie w dłoni kijem przerzucając go przez ramię i złapał za butelkę dokańczając trunek.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:25

- Mam nadzieję, że to naprawdę tylko ozdoba - mruknęłam patrząc podejrzliwie na rzecz.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:28

- A co innego? Maczuga, czasy prymitywne... Powinno Ci coś to mówić.
Zaśmiał się wywalając butelkę do kosza.
- A tak nawiasem mówiąc, to jestem pełen podziwu że wlazłaś na górę... Bo przecież nie ma innej sposobności niż wciągnięcie się o własnych siłach linami na górę.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:31

- Kobieta też człowiek, też musi sobie radzić - wzruszyłam ramionami. - Nic trudnego po tym wejść.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:34

- Albo niczym wsza na grzebieniu...
Odparł złośliwie mimo to wciąż z pseudosympaycznym uśmiechem na twarzy.
- Teraz będziesz mi towarzyszyć na każdym kroku?
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:39

- Nie widzę celu, w jakim miałabym to robić - wzruszyłam ramionami i wstałam. Skierowałam się w stronę drzwi. - Pamiętaj, mam na Ciebie oko co do uczniów - dodałam groźnie. - Jakbyś zdecydował się ją przeprosić przy mnie jako świadku to jestem u siebie - wyszłam z sali.
NP: Pokój Katriiny Sovallainen
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 15:53

Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 Giphy
*Reakcja w gifie*
Po czym pochował sprzęt, poprzesuwał śmieci i szparagały i zabrał się w drogę do siebie.
NP: Pokój Xaviera
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sala do rzeźbiarstwa   Sala do rzeźbiarstwa - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Sala do rzeźbiarstwa
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Sala taneczna