Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Charlotte Schrödinger

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Willow Harrison

Willow Harrison

Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 15:49

Przełknęłam ślinę widząc że nie ma stanika. O-o cholera, jestem ateistką, ale ktoś teraz kurwa mnie na 100% testuje. Uh ja i te głupie myśli. Podrapałam się po głowię starając się odwrócić wzrok. Była w samej bluzce i...stringach, tak.
-Przynieść ci coś do picia? Czy coś?-Wiedziałam że wcześniej piła, ale...ale o co mam ją spytać w tej chwili he?!..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 15:53

- Nie, dzięki. - mruknęłam; przyznam, byłam lekko zadowolona, że zdołałam speszyć sobą Willow. Dzięki temu na mojej twarzy zaszył się uśmiech. - ah, właśnie, a ty niczego nie chcesz? - zapytałam agle, przypominając sobie, że przecież Willow to mój gość. Wstałam odruchowo będąc gotową na jakąś prośbę.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 15:56

-Nie, jest okej.-Mruknęłam. Jednak, gdy wstała... Przygryzłam dolną wargę i spojrzałam dziewczynie w oczy, odwracając wzrok od jej ciała..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 15:58

- W porządku. - powiedziałam zerkajac na podłogę, nie wiedząc, co dalej. A więc... usiadłam na kolanach Willow, kładąc swoją głowę na wgłębieniu między jej szyją a barkiem. Westchnelam cicho.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 16:11

Gdy usiadła na moich kolanach, zdziwiłam się dość mocno. Moje serce czas biło o wiele szybciej z co raz większej ''adrenaliny'', która była wywołana przez Lottie. Ponownie owinęłam ręce wokół pasa dziewczyny i przyciągnęłam ją bliżej, tak że siedziała na moich udach. Nieśmiało pocałowałam dziewczynę w polik i musnęłam nosem o jej ucho. Uśmiechnęłam się delikatnie..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 16:20

Jak to ja mam w zwyczaju, po dotyku w okolicach pasa od razu poczułam ciarki, co oczywiście wywołało u mnie gęsią skórkę, i... Ukazało fakt, że faktycznie nie mam na sobie górnej bielizny. Podniosłam głowę; dzięki tej pozycji mimo sporej różnicy wzrostu, tym razem ja patrzyłam na Willow delikatnie z góry. Tylko delikatnie. Ucalowalam jej czoło i zetknęłam się lekko z nią nosa mi przymykajac oczy.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 16:40

Poczułam jak po ciele zaczęły przechodzić jej ciarki. Oblizałam delikatnie usta i zaśmiałam się cicho, gdy pocałowała mnie w czoło. Moje dłonie zaczęły powoli schodzić na biodra dziewczyny. Po chwili zaczęłam delikatnie całować szyję dziewczyny, dając jej włosy od razu do tyłu..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:04

Objęłam delikatnie dłońmi jej kark, odczuwając niemal błyskawiczną przyjemność dzięki pocalunkom po szyi. Oddawalam się im przechylajac głowę w różne strony i nadstawiając się.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:14

-Lottie?-Spojrzałam na nią z dołu. Czułam suchość w ustach. Patrząc dziewczynie w oczy, zaczęłam powoli dawać rękę pod jej koszulkę. Przygryzłam mocno dolną wargę i zaczęłam jeździć delikatnie zimną dłonią po plecach zielonowłosej..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:21

Westchnęłam i zgielam się delikatnie czując zimną dłoń na swoich plecach. Jednak ani trochę mi to nie przeszkadzało, wręcz sprawiało niewyjaśnioną przyjemność.
- Tak...?
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:26

-Co my...właściwie robimy?-Spytałam cicho i ponownie zaczęłam muskać ustami szyję dziewczyny. Moje pytania były bezsensowne. Jednak ta cisza między nami trochę mnie przygniatała...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:31

Błąkając się schlana totalnie i opierając się to o lewą - to o prawą stronę ściany, zdecydowałam się sprawdzać każdy pokój po kolei, szukając Matta. Otworzyłam drzwi i nie wyrobiłam przy wchodzeniu, przez co powitałam matkę ziemię upadając na brzuch. - Kur...wa... - mruknęłam z bólem, totalnie nie ogarniałam teraz jak wstać.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:36

Wzdrygnelam się. Odwróciłam głowę dalej siedząc na kolanach Willow. Erica...? Czy mi się zdaje, czy ona jest upita do niemal nieprzytomności? Co tu się...
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:38

KURWA MAĆ. Obróciłam się szybko zdziwiona. Miałam ochotę zamknąć drzwi i wziązcc Erikie na korytarz, ale...Nie stop, Willow masz być miła w tej szkole. Westchnęłam cicho i zdjęłam moją Lottie z kolan.
-Żyjesz?-Spytałam czując smród alkoholu. Co jej jest?..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:42

- Umm... Co? - podniosłam głowę do góry mrużąc oczy od światła. - Oh... Wy się tu seksicie... - zauważyłam mimo totalnego spicia i westchnęłam ciężko, podniosłam się z trudem do siadu. - Nie... Nie żyję - odpowiedziałam i przygryzłam wargę. - No nic, życzę wam szczęścia - mruknęłam i się podniosłam trzymając się klamki drzwi. - Jakoś... Znajdę sobie kogoś.. Tak, ja, Erica Blandelli na pewno sobie kogoś znajdę, nie martwcie się! - zawołałam komicznie, podnosząc rękę do góry i przez nadmierną gestykulację znów się przewróciłam. - No kur...
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:46

Nie do końca wiedziałam, o co chodzi... Wstałam i poprawiłam podwiniętą koszulkę tak, żeby zakryla mi z powrotem dolną partię bielizny. Podeszłam do Erici.
- Pomóc Ci...? - zapytałam lekko zmartwionym głosem.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:49

-C-co.-Ja pierdole no to teraz nic z tego nie wyjdzie. Podniosłam brwi do góry nie za bardzo wiedząc co mam powiedzieć. Nie zamknęłam jednak drzwi. BO TO NIE ŁADNE i no.. Spojrzałam znów na Lottie i wzruszyłam ramionami.
-Mamy ją zanieść do pokoju czy jak?-Spytałam poprawiając spodnie..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:51

- Ja... Dam radę, spokojnie - wybełkotałam i się podniosłam, spojrzałam na nie chwiejąc się, ale trzymając klamki drzwi. W oczach stanęły mi łzy - Przepraszam - powiedziałam cicho i z trudem wyszłam z pokoju. Przewróciłam się jeszcze na korytarzu, ale wstałam i podpierając się o ścianę poszłam do swojego pokoju.
NP: Pokój Eriki Blandelli.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:54

-Erika co ci jest?!-Krzyknęłam za nią na korytarzu jednak ta już poszła. Westchnęłam głośno dając dłoń na skroń. Czemu się aż tak upiła? Coś się musiało stań...Lub się upiła i zachowuję się po prostu jak dziecko. Przełknęłam ślinę nie wiedząc za bardzo co mam w tej chwili powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 17:55

Momentalnie w mojej głowie zaistniał jeden, wielki mindfuck. Wyjrzalam przez korytarz, a kiedy zobaczyłam, że Erica dotarła do swojego pokoju, cofnelam się i zamknęłam drzwi. Spojrzałam na Willow, nie do końca wiedząc, co teraz. Co powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 18:34

Usiadłam ponownie na łóżku bezradna. Atmosfera delikatnie się napięła, przez co nie czułam się za dobrze. Sięgnęłam do małej lodówki tuż przy łóżku i wyjęłam puszkę napoju energetycznego, który był tylko kropla w morzu reszty puszek, które stoją w mojej lodowce. Otworzyłam ją i zaczęłam siorbać. Dlaczego taki napój późnej nocy? Cóż... robiłam wszystko, by nie spać.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 19:16

-Może...pójdę do siebie, nie chce ci przeszkadzać do tego jest późno.-Uśmiechnęłam się krzywo i podrapałam nerwowo po karku..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 19:39

- Nie przeszkadzasz. Ale idź, jeśli chcesz. - rzuciłam dość szybko zrezygnowana.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 20:54

Podeszłam od tyłu do dziewczyny i przytuliłam ją mocno.
-Nie pójdę, chcę byś przy mnie zasnęła.-Szepnęłam jej do ucha i pocałowałam kącik ust dziewczyny..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 EmptyNie Paź 02 2016, 21:08

- Ja... Też chcę zasnąć przy tobie. - próbując odłożyć puszkę gdzieś na bok, przypadkiem wyśliznela mi się i upadła na podłogę rozlewajac napój. Jednak całkowicie to zignorowalam. Załapałam ramię Willow, które obecnie mnie przytulalo i zamknęłam oczy, lekko bujajac głową do wyjątkowo spokojnej piosenki, która właśnie leciała z odnośnika radiowego.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger   Pokój Charlotte Schrödinger - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Charlotte Schrödinger
Powrót do góry 
Strona 2 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Charlotte Schrödinger
» Pokój DS ~
» Pokój Colette.
» pokój Nikołaja
» Pokój Oscara

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach