| Pokój Charlotte Schrödinger | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 15:49 | |
| Przełknęłam ślinę widząc że nie ma stanika. O-o cholera, jestem ateistką, ale ktoś teraz kurwa mnie na 100% testuje. Uh ja i te głupie myśli. Podrapałam się po głowię starając się odwrócić wzrok. Była w samej bluzce i...stringach, tak. -Przynieść ci coś do picia? Czy coś?-Wiedziałam że wcześniej piła, ale...ale o co mam ją spytać w tej chwili he?!.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 15:53 | |
| - Nie, dzięki. - mruknęłam; przyznam, byłam lekko zadowolona, że zdołałam speszyć sobą Willow. Dzięki temu na mojej twarzy zaszył się uśmiech. - ah, właśnie, a ty niczego nie chcesz? - zapytałam agle, przypominając sobie, że przecież Willow to mój gość. Wstałam odruchowo będąc gotową na jakąś prośbę. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 15:56 | |
| -Nie, jest okej.-Mruknęłam. Jednak, gdy wstała... Przygryzłam dolną wargę i spojrzałam dziewczynie w oczy, odwracając wzrok od jej ciała.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 15:58 | |
| - W porządku. - powiedziałam zerkajac na podłogę, nie wiedząc, co dalej. A więc... usiadłam na kolanach Willow, kładąc swoją głowę na wgłębieniu między jej szyją a barkiem. Westchnelam cicho. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 16:11 | |
| Gdy usiadła na moich kolanach, zdziwiłam się dość mocno. Moje serce czas biło o wiele szybciej z co raz większej ''adrenaliny'', która była wywołana przez Lottie. Ponownie owinęłam ręce wokół pasa dziewczyny i przyciągnęłam ją bliżej, tak że siedziała na moich udach. Nieśmiało pocałowałam dziewczynę w polik i musnęłam nosem o jej ucho. Uśmiechnęłam się delikatnie.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 16:20 | |
| Jak to ja mam w zwyczaju, po dotyku w okolicach pasa od razu poczułam ciarki, co oczywiście wywołało u mnie gęsią skórkę, i... Ukazało fakt, że faktycznie nie mam na sobie górnej bielizny. Podniosłam głowę; dzięki tej pozycji mimo sporej różnicy wzrostu, tym razem ja patrzyłam na Willow delikatnie z góry. Tylko delikatnie. Ucalowalam jej czoło i zetknęłam się lekko z nią nosa mi przymykajac oczy. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 16:40 | |
| Poczułam jak po ciele zaczęły przechodzić jej ciarki. Oblizałam delikatnie usta i zaśmiałam się cicho, gdy pocałowała mnie w czoło. Moje dłonie zaczęły powoli schodzić na biodra dziewczyny. Po chwili zaczęłam delikatnie całować szyję dziewczyny, dając jej włosy od razu do tyłu.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:04 | |
| Objęłam delikatnie dłońmi jej kark, odczuwając niemal błyskawiczną przyjemność dzięki pocalunkom po szyi. Oddawalam się im przechylajac głowę w różne strony i nadstawiając się. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:14 | |
| -Lottie?-Spojrzałam na nią z dołu. Czułam suchość w ustach. Patrząc dziewczynie w oczy, zaczęłam powoli dawać rękę pod jej koszulkę. Przygryzłam mocno dolną wargę i zaczęłam jeździć delikatnie zimną dłonią po plecach zielonowłosej.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:21 | |
| Westchnęłam i zgielam się delikatnie czując zimną dłoń na swoich plecach. Jednak ani trochę mi to nie przeszkadzało, wręcz sprawiało niewyjaśnioną przyjemność. - Tak...? | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:26 | |
| -Co my...właściwie robimy?-Spytałam cicho i ponownie zaczęłam muskać ustami szyję dziewczyny. Moje pytania były bezsensowne. Jednak ta cisza między nami trochę mnie przygniatała... | |
|
| |
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:31 | |
| Błąkając się schlana totalnie i opierając się to o lewą - to o prawą stronę ściany, zdecydowałam się sprawdzać każdy pokój po kolei, szukając Matta. Otworzyłam drzwi i nie wyrobiłam przy wchodzeniu, przez co powitałam matkę ziemię upadając na brzuch. - Kur...wa... - mruknęłam z bólem, totalnie nie ogarniałam teraz jak wstać. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:36 | |
| Wzdrygnelam się. Odwróciłam głowę dalej siedząc na kolanach Willow. Erica...? Czy mi się zdaje, czy ona jest upita do niemal nieprzytomności? Co tu się... | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:38 | |
| KURWA MAĆ. Obróciłam się szybko zdziwiona. Miałam ochotę zamknąć drzwi i wziązcc Erikie na korytarz, ale...Nie stop, Willow masz być miła w tej szkole. Westchnęłam cicho i zdjęłam moją Lottie z kolan. -Żyjesz?-Spytałam czując smród alkoholu. Co jej jest?.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:42 | |
| - Umm... Co? - podniosłam głowę do góry mrużąc oczy od światła. - Oh... Wy się tu seksicie... - zauważyłam mimo totalnego spicia i westchnęłam ciężko, podniosłam się z trudem do siadu. - Nie... Nie żyję - odpowiedziałam i przygryzłam wargę. - No nic, życzę wam szczęścia - mruknęłam i się podniosłam trzymając się klamki drzwi. - Jakoś... Znajdę sobie kogoś.. Tak, ja, Erica Blandelli na pewno sobie kogoś znajdę, nie martwcie się! - zawołałam komicznie, podnosząc rękę do góry i przez nadmierną gestykulację znów się przewróciłam. - No kur... | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:46 | |
| Nie do końca wiedziałam, o co chodzi... Wstałam i poprawiłam podwiniętą koszulkę tak, żeby zakryla mi z powrotem dolną partię bielizny. Podeszłam do Erici. - Pomóc Ci...? - zapytałam lekko zmartwionym głosem. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:49 | |
| -C-co.-Ja pierdole no to teraz nic z tego nie wyjdzie. Podniosłam brwi do góry nie za bardzo wiedząc co mam powiedzieć. Nie zamknęłam jednak drzwi. BO TO NIE ŁADNE i no.. Spojrzałam znów na Lottie i wzruszyłam ramionami. -Mamy ją zanieść do pokoju czy jak?-Spytałam poprawiając spodnie.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:51 | |
| - Ja... Dam radę, spokojnie - wybełkotałam i się podniosłam, spojrzałam na nie chwiejąc się, ale trzymając klamki drzwi. W oczach stanęły mi łzy - Przepraszam - powiedziałam cicho i z trudem wyszłam z pokoju. Przewróciłam się jeszcze na korytarzu, ale wstałam i podpierając się o ścianę poszłam do swojego pokoju. NP: Pokój Eriki Blandelli. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:54 | |
| -Erika co ci jest?!-Krzyknęłam za nią na korytarzu jednak ta już poszła. Westchnęłam głośno dając dłoń na skroń. Czemu się aż tak upiła? Coś się musiało stań...Lub się upiła i zachowuję się po prostu jak dziecko. Przełknęłam ślinę nie wiedząc za bardzo co mam w tej chwili powiedzieć.
| |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 17:55 | |
| Momentalnie w mojej głowie zaistniał jeden, wielki mindfuck. Wyjrzalam przez korytarz, a kiedy zobaczyłam, że Erica dotarła do swojego pokoju, cofnelam się i zamknęłam drzwi. Spojrzałam na Willow, nie do końca wiedząc, co teraz. Co powiedzieć. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 18:34 | |
| Usiadłam ponownie na łóżku bezradna. Atmosfera delikatnie się napięła, przez co nie czułam się za dobrze. Sięgnęłam do małej lodówki tuż przy łóżku i wyjęłam puszkę napoju energetycznego, który był tylko kropla w morzu reszty puszek, które stoją w mojej lodowce. Otworzyłam ją i zaczęłam siorbać. Dlaczego taki napój późnej nocy? Cóż... robiłam wszystko, by nie spać. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 19:16 | |
| -Może...pójdę do siebie, nie chce ci przeszkadzać do tego jest późno.-Uśmiechnęłam się krzywo i podrapałam nerwowo po karku.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 19:39 | |
| - Nie przeszkadzasz. Ale idź, jeśli chcesz. - rzuciłam dość szybko zrezygnowana. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 20:54 | |
| Podeszłam od tyłu do dziewczyny i przytuliłam ją mocno. -Nie pójdę, chcę byś przy mnie zasnęła.-Szepnęłam jej do ucha i pocałowałam kącik ust dziewczyny.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 02 2016, 21:08 | |
| - Ja... Też chcę zasnąć przy tobie. - próbując odłożyć puszkę gdzieś na bok, przypadkiem wyśliznela mi się i upadła na podłogę rozlewajac napój. Jednak całkowicie to zignorowalam. Załapałam ramię Willow, które obecnie mnie przytulalo i zamknęłam oczy, lekko bujajac głową do wyjątkowo spokojnej piosenki, która właśnie leciała z odnośnika radiowego. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger | |
| |
|
| |
| Pokój Charlotte Schrödinger | |
|