| Pokój Charlotte Schrödinger | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 21:28 | |
| - Jak bardzo silne...? - ponownie spojrzałam na nią, ale ponieważ przez to poczułam zdenerwowanie, znowu spuscilam wzrok. - Tak, wszystko jest okej... - ponownie, westchnelam głośno. - Nic się nie dzieje, to tylko ja. - chwila pauzy. - O co mnie prosisz? Przecież wszystko jest w porządku. - odpowiedziałam ironicznie nie reagując na pocałunek. | |
|
| |
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 21:36 | |
| -Żebyś się uspokoiła. Wzięłaś te pieprzone tabletki?-Spytałam chwytając ją za dłoń.-Czemu nagle się na mnie złościsz? Przecież było wszystko dobrze, zrobiłam coś źle?!-Udałam zestresowaną i chciałam odwrócić, by być tu ofiarą.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 21:43 | |
| - Każesz przestać mi się drzec nie słysząc, dlaczego się wydzieram...? - wyrwalam dłoń. - mówiłam, że jestem rozczarowana twoją postawą, faktem, że wcześniej nie powiedziałaś o tym, że będziesz musiała iść... - zamknęłam oczy próbując nie wybuchnąć, jednak nie udało się. - Czuję... Czuję się wykorzystana, rozumiesz?! - krzyknęłam. - C-co to ma być? Gdybyś faktycznie się cieszyła, zachowałabyś się inaczej, mimo pośpiechu! - odsunelam się około metra w tył, czując, jak drżenie mojego ciała wraca. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 21:51 | |
| -Co?! przecież, ja pierdole.-Westchnęłam zakładając na siebie bluzę.- Jak możesz się czuć wykorzystana? Przecież kurwa sama ogólnie doszłaś, sama chciałaś też seksu, a teraz drzesz się na mnie bo muszę iść?! Słuchaj nie lubię, gdy ktoś nagle zmienia się w kłodę, więc zrozum.-Podniosłam brwi do góry, dziwiąc się że nie zaczynam z manipulacją tylko że jestem zbyt szczera.-Muszę iść kuzyna i tym bardziej nie chce tu być jeśli drzesz na mnie kurwa mordę.-Warknęłam.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 21:57 | |
| - Kłodą...?! - rzuciłam oburzona. - przecież kiedy przejęłam inicjatywę, ty z powrotem rzuciłaś mnie na dół, nie bądź hipokrytką! - wydarłam się przy ostatnim słowie. - Myślałam, że będzie cudownie, doszłam, być może tym Cię rozczarowałam, co? - dodałam rozplaczliwie. - A może po prostu jestem kiepska w łóżku, dlatego zaraz potem potraktowałaś mnie tak zimno? - ciągnęłam próbując zignorować określenie "morda", mimo starań czułam coraz większe zdenerwowanie i coraz większe wrażenie braku szacunku do mnie. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 22:04 | |
| -Usiadłas na mnie..Łał.-Podniosłam brwi do góry i parsknęłam śmiechem, gdy wyskoczyła z tą hipokryzją.-Nie mogłaś być jakaś wspaniała, kurwa to też był mój pierwszy raz, a teraz na mnie krzyczysz! Nie traktuję cię zimno, wrócę za 30 minut!-Zapijęłam bluzę i wzięłam torbę na ramie.-Wrócę może jak się uspokoisz, bo teraz zachowujesz się co najmniej pojebanie..- | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 22:16 | |
| - Zrobiłam dokładnie to samo co Ty! - pisknęłam wściekła. - jakiego zachowania się po mnie spodziewałaś? Jestem przecież wariatką! Uh, żałuję, że właśnie tak wyglądał mój pierwszy raz. - Oparłam się o swoje biodra. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 22:18 | |
| -Myślałaś że mi się jakoś zajebiście podobało? Czułam się jak bym jebała trupa.-Warknęłam podchodząc do niej.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 22:23 | |
| Sekundy po usłyszeniu tego, spoliczkowałam ją. Nie wiem, czy było to mocne, czy nie, ale chyba lekko przesadziłam patrząc na zaczerwienienie na jej twarzy. Normalny człowiek w tej chwili by poczuł, że żałuje, jednak ten tekst całkowicie mnie złamał. - Skoro jestem trupem, nasz związek też możesz uznać za martwy. O ile można było to nazwać związkiem. - rzuciłam wiele ciszej, niż wcześniej. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 22:27 | |
| Po chwili dostałam w twarz. Dotknęłam swój policzek. Miałam ochotę jej także wyjebać, ale to by było idiotyczne z mojej strony.-Jebana kurwa.-Warknęłam patrząc na nią i poprawiając torbę.-Dobra, kurwa szybka jesteś. Dwa- trzy dni? Może poszukasz sobie jakiegoś chłopaka by cię wydymał? Wiesz będzie lepiej, he?-Skrzywiłam się patrząc na nią. Odwróciłam się szybko i czując nadchodzące łzy w oczach wyszłam pospiesznie z pokoju.
NP: Park.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger Nie Paź 23 2016, 22:30 | |
| - Ta, gadaj sobie, gadaj, a teraz wypierdalaj. - powiedziałam zimno, a kiedy dziewczyna w końcu wyszła, zlapalam się za głowę myśląc, co się właśnie stało. Gdy sobie to uświadomiłam, poczułam ból. Niewiarygodny ból. Zaczęłam ponownie płakać. Wyjęłam spod łóżka butelkę piwa i, ignorując zasady szkoły, zaczęłam pić zrozpaczona i dalej wściekła. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Charlotte Schrödinger | |
| |
|
| |
| Pokój Charlotte Schrödinger | |
|