Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Eriki Blandelli

Go down 
+2
Matthew Tuck
Erica Blandelli
6 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Erica Blandelli

Erica Blandelli

Pokój Eriki Blandelli - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPią Paź 14 2016, 21:48

- Owszem. Zresztą.... - zmarszczyłam brwi w zamyśleniu - słyszałam ją tam w pokoju, szukała Xaviera... Kazał mi być cicho...
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPią Paź 14 2016, 22:55

To robi się coraz dziwniejsze... - podniosła puszkę i wypiła łyk.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPią Paź 14 2016, 22:58

- Ale nie czuję, żebym miała nie mieć dziewictwa albo nerki - zmarszczyłam nos w rozmyślaniu.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptySob Paź 15 2016, 13:18

To chyba dobrze. - zaśmiała się dziewczyna. - W innym wypadku byłby to niewątpliwy skandal i jeden nauczyciel w szkole mniej.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptySob Paź 15 2016, 13:34

- W zasadzie, jeśli mamy być szczere, to i tak dziewictwa nie mam od dłuższego czasu, ale nie czuję by on miał coś ze mną no... Wiesz - sięgnęłam po kolejną puszkę. - Też chcesz?
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptySob Paź 15 2016, 18:27

Nie, dziękuję. - uśmiechnęła się i pomachała puszką dając znak, że nadal ma w środku napój. - Dobrze się skończyło, chyba nie ma co się nad tym rozwodzić.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptySob Paź 15 2016, 19:30

- Dokładnie. Wszystko przez tą cholerną narkolepsję... - westchnęłam ciężko i otworzyłam puszkę. - Słuchaj... Mam sprawę do załatwienia, spotkamy się kiedy indziej, okej? - zapytałam rudowłosą z uśmiechem i wyszłam z nią z pokoju.
NP: Stołówka
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 20:09

Weszłam do pokoju razem z Willow i padłam jak długa na łóżko. - Witam u mnie - uśmiechnęłam się do niej i przeturlałam po łóżku.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 21:06

-Łał..Ale masz porządek..U mnie to dramat.-Parsknęłam śmiechem siadając na łóżku..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 21:08

- Cóż... Bo cenię sobie elegancję - usiadłam obok niej i się uśmiechnęłam do niej. - Rozgość się i przychodź kiedy tylko zechcesz - dałam jej buziaka w policzek.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 21:47

-Ja tego nie posiadam.-Parsknęłam śmiechem.-Ta...Przyjdę do ciebie o 3 w nocy i wejdę ci do łóżka.-Parsknęłam cicho śmiechem, myśląc jakie mamy niby między nami relacje..Teraz...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 21:59

- Nie ma problemu, stoi dla Ciebie otworem - zaśmiała się i poprawiłam włosy. - Tylko nie szalej, nie jestem łatwa. Nie tak od razu - pogroziłam żartobliwie palcem
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:02

-Postaram się.-Mruknęłam oblizując usta i wpatrując się w twarz dziewczyny. Zaśmiałam się cicho zaczesując ponownie włosy do tyłu..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:05

- Ah Ty moja bestyjko - parsknęłam śmiechem i wstałam, zdjęłam bluzkę oraz spódniczkę, stałam plecami do Willow. Zdjęłam jeszcze stanik i założyłam koszulę nocną, wróciłam na łóżko.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:16

OTWORZYŁAM SZEROKO USTA, widząc co do cholery robi. Przełknęłam ślinę i gdy założyła bluzkę odchrząknęłam drapiąc się po karku.-Erika...Nie chcę dziś wracać do pokoju, do tego...Boję się że spotkam Lottie po drodze. Mogę dziś zanocować?...Jak nie to spoko, będę jak ninja i wkradnę się do mnie przez okno.-Parsknęłam nerwowo śmiechem.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:19

- Oczywiście, nie ma sprawy - podeszłam do drzwi i zamknęłam je na klucz, po czym wróciłam na łóżko i schyliłam się do szuflady i rzuciłam jej swoją inną, materiałową piżamę. - Sprawdź czy będzie na Ciebie dobra.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:23

-Dzięki.-Mruknęłam uśmiechnięta.-I dzięki jeszcze raz.-Parsknęłam śmiechem i rozebrałam się spokojnie do bielizny. Po chwili skrzywiłam się dlelikatnie.-Jest trochę ciasna.-Mruknęłam drapiąc się odruchowo po karku. Najbardziej w okolicach ud i tyłka..I pieprzonej klatki piersiowej..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:26

- Poszukam czegoś... - zanurzyłam dłonie w szufladzie. - O! Moja inna piżama do której muszę podrosnąć! - rzuciłam jej i spojrzałam na nią. - Spróbuj tą.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyPon Paź 24 2016, 22:45

Po chwili się rozebrałam i wzięłam rozbawiona piżame. Przyrgyzjąc dolną wargę zdjęłam z siebie sportowy stanik kładjąc go na bok i ubrałam się.
-Teraz jest lepiej.-Powiedziałam uśmiechnięta robiąc sobie kitka..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyWto Paź 25 2016, 15:21

Zarumieniłam się widząc co nieco jej piersi. Cóż, dziewczyna miała czym oddychać, więc u niej łatwiej było coś zobaczyć niż u mnie. - To się cieszę - uśmiechnęłam się i wsunęłam pod kołdrę. - A... Czemu się boisz Lottie? Oczywiście, jeśli chcesz to nie musisz odpowiadać...
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyWto Paź 25 2016, 15:28

Widziałem jej rumieńce, przez co odruchowo uśmiechnęłam się pod nosem. Położyłam się wraz z dziewczyną pod kołdrą.
-Wiesz, wole ją unikać niż..Mieć jakoś krępującą sytuacje, rozumiesz.-Westchnęłam cicho przymykając oczy. Miałam ochotę się do niej przytulić..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyWto Paź 25 2016, 15:32

- Rozumiem - kiwnęłam głową i poprawiłam swoją satynową koszulę nocną. Objęłam ją ciepło i wtuliłam w siebie.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyWto Paź 25 2016, 16:04

Uśmiechnęłam się delikatnie i także ją przytuliłam. Oblizałam delikatnie usta i musnęłam ją w szyję.
-Ładnie pachniesz.-Zaśmiałam się cicho..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyWto Paź 25 2016, 16:09

- Cóż... Wybrałam moje ulubione perfumy - odpowiedziałam z uśmiechem, dłoń położyłam na jej biodrze, obejmując ją w pasie. - Dawno nie spałam z kimś - dodałam z lekkim zamyśleniem.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 EmptyWto Paź 25 2016, 18:16

-To chyba dobrze, że z nikim nie spałaś.-Parksknęłam śmiechem zaczesując jej ponownie kosmyk włosa za ucho..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Eriki Blandelli
Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Erica Blandelli
» Pokój DS ~