Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Eriki Blandelli

Go down 
+2
Matthew Tuck
Erica Blandelli
6 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Erica Blandelli

Erica Blandelli

Pokój Eriki Blandelli Empty
PisanieTemat: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Wrz 07 2016, 20:52

Pokój, jak na elegancką Erikę przystało, jest właśnie w eleganckim stylu. Zazwyczaj włącza słabe światło, lubi siedzieć w półmroku. Wszystko uporządkowane i na swoim miejscu.
Pokój Eriki Blandelli 66b3wx
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptyNie Wrz 18 2016, 20:42

Weszłam do swojego pokoju wzdychając. Czas na odpoczynek, ale oczywiście najpierw odświeżę się przed snem. Poszłam pod prysznic i rozkoszowałam się gorącą wodą spadającą na moje ciało i przynoszącą mi ulgę. Stopniowo zmniejszałam temperaturę wody, po czym wyszłam spod niego. Specjalnie na koniec sprawiłam, że woda była lodowata - nie chciałam zacząć drżeć z zimna po wyjściu i wytarłam się ręcznikiem. Założyłam jeszcze satynową koszulę nocną o barwie jasnego fioletu i położyłam się na łóżku. Czytałam jeszcze książkę z trzydzieści minut, po czym zgasiłam lampę i zasnęłam.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptyPon Wrz 19 2016, 19:28

W końcu się obudziłam, założyłam czarne jeansy i białą, przewiewną bluzkę. Wygoda i elegancja, to mi pasuje. Spryskałam się jeszcze perfumami, rozkoszowałam chwilę ich zapachem i wyszłam z pokoju.
NP: Sala do języka włoskiego.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Wrz 28 2016, 20:54

Weszłam do swojego pokoju, czułam się zmęczona, też dosyć zdenerwowana. Sama nie wiedziałam czym, ale usiadłam i zajęłam się czytaniem scenariusza. Czytałam go na głos, starając się dopasować głos, ton oraz emocje.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptyNie Paź 02 2016, 17:26

Wniosłem Erikę do pokoju i położyłem ją na łóżku. - Ile Ty w ogóle wypiłaś? Twój ojciec by mnie zabił, gdyby się dowiedział... Następnym razem się pilnuj, mógł to być jakiś porywacz czy cholera wie kto, może jeszcze jakiś dewiant - mruknąłem poirytowany i nie czekając na jej odpowiedź wyszedłem z pokoju.
NP: Zwykły Klub.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptyNie Paź 02 2016, 17:28

- Matt, ale to był nauczyciel... I ja sama z nim poszłam! - zawołałam trzymając się ostatków świadomości, ale już wyszedł. Wstałam i chwiejnym krokiem poszłam za nim.
NP: Pokój Charlotte Schrodinger
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptyNie Paź 02 2016, 19:29

Weszłam chwiejnie do pokoju i od razu upadłam na łóżko płacząc, gdy tak leżałam na boku, zamroczyło mi przed oczami i oddałam się objęciom Morfeusza.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:23

Stanęła przed drzwiami chwilę się namyślając, jednak w końcu zdecydowała się. Z cichym westchnieniem zapukała do drzwi dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:25

Podniosłam głowę zaskoczona, siedząc na łóżku po turecku i czytając książkę. Czyżby znów Xavier? Oby nie on... Chociaż on walił w drzwi, zamiast pukać albo po prostu wchodził. Najprawdopodobniej w sumie. - Wejść!
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:26

Uchyliła powoli drzwi i zajrzała niepewnie. - Mogę wejść?
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:31

- Pewnie, śmiało - uśmiechnęłam się i odłożyłam książkę. - Co tam? - przeczesałam włosy palcami, starając się je jakoś poprawić, gdyż nie byłam przygotowana na gości. Elegancki ubiór i równie elegancki wystrój pokoju to nie wszystko.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:35

Weszła zamykając za sobą delikatnie drzwi, aby nie trzasnęły, a następnie podeszła do dziewczyny. - Chciałam się spytać, jak się czujesz... Wiesz... Po tym jak straciłaś przytomność w sali...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:36

- Ah... Czułam, że to o to chodzi - zaśmiałam się lekko i wstałam z łóżka. - Siadaj - wskazałam na dwa fotele przy stoliku. - Napijesz się może czegoś?
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:52

Oh, nie, nie kłopocz się. - uśmiechnęłam się siadając.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 15:56

- Gościnność rzecz ważna! To jak? Może nie podam Ci niestety jakiegoś dobrego porządnego capuccino niczym z mojej ojczyzny, ale mam dwie puszki lipton, ewentualnie coli lub sprite. Naprawdę, to nie kłopot - uśmiechnęłam się szeroko.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:05

Skusiłaś mnie, poproszę herbatę. - zaśmiała się cicho. - Dawno się obudziłaś?
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:07

- Cóż... - zaczęłam idąc w do szafki, wyjęłam z niej puszkę lipton i dla siebie puszkę ze sprite. Usiadłam na drugim fotelu naprzeciwko niej i postawiłam przed nią puszkę. - Niecałą godzinę temu i to w zaskakujących okolicznościach...
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:16

Uśmiechnęła się lekko pod nosem biorąc puszkę i z lekkim wysiłkiem ją otwierając. - Chętnie posłucham.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:18

- To, że straciłam przytomność, to nie było no... W pełnym tego słowa znaczeniu - przygryzłam wargę i wbiłam wzrok w kluczyk przy puszce. - Wiesz może czym jest narkolepsja?
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:19

Coś z zasypianiem prawda? Jeśli się nie mylę, to wiem jedynie to...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:23

- To... Działa na tej zasadzie, że potrafię zasnąć w pierwszym lepszym miejscu, nie wiadomo totalnie kiedy. Mogę nawet za chwilę powiedzieć kilka słów i tuż po nich zasnąć - westchnęłam ciężko i zaczęłam w dłoni obracać puszkę. - Tak się właśnie stało po lekcji w hali. Obudzić obudziłam się u nauczyciela Donnela w pokoju, w jego ramionach. Wyglądał jakby miał się rozpłakać... - mruknęłam.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:36

Spojrzałam jakby z szokowana na dziewczynę. - U profesora? W pokoju? I to w takim stanie? Co, jak co, ale tego się spodziewać nie mogłam...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:44

- Sama się tego nie spodziewałam.. Chyba myślał, że umarłam - zadrżałam na myśl o tym i napiłam się łyk.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:53

Gdyby mnie posłuchał, wiedziałby, że tak nie jest... - mruknęła. - Gdy kazałam mu polecieć po pielęgniarkę i pozwolić mi się tobą zająć, ten cię zabrał i poleciał nam z tobą. Dalej nie wiem co się stało, nawet gdybym próbowała za wami biec, nie nadążyłabym...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli EmptySro Paź 12 2016, 16:58

- Więc może to pielęgniarka wtedy wbiła do pokoju i chciała nas znaleźć... A właśnie, chyba nie miałyśmy okazji się poznać - podałam jej rękę z uśmiechem. - Erica jestem, miło poznać.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Eriki Blandelli
Powrót do góry 
Strona 1 z 7Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Erica Blandelli
» Pokój DS ~