Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Eriki Blandelli

Go down 
+2
Matthew Tuck
Erica Blandelli
6 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorWiadomość
Erica Blandelli

Erica Blandelli

Pokój Eriki Blandelli - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptySob Lis 05 2016, 19:06

Wedle jej życzenia zaczęłam szybciej i głębiej poruszać palcami, było mi cholernie gorąco.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptySob Lis 05 2016, 19:28

Nie było mi trzeba dużo bym po chwili doszła jękając imię dziewczyny. Po sekundzie spojrzałam się na nią zdyszana. Gdy wyjęła ze mnie palce, zaczęłam się ocierać swoją kobiecością o jej..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:05

Objęłam ją kiedy opadła na mnie, uśmiechnęłam się do niej szeroko i jęknęłam głośno, gdy zaczęła się ocierać, przymknęłam oczy.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:36

Przyspieszyłam jeszcze szybciej ruchy, chcąc by dziewczyna doszła. Otworzyłam delikatnie usta wzdychając głośno..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:38

Jęknęłam przeciągle i zamknęłam oczy, swoją dłoń zacisnęłam na pościeli. Oddychałam coraz szybciej, czułam jak się zbliżam.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:42

Uśmiechnęłam się deliaktnie do dziewczyny oddychając głośno przez usta. Oblizałam swoje wargi i zbliżyłam swoją twarz do jej i wpiłam się namiętnie w usta dziewczyny, nie zaprzestając się przy tym ruszać..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:45

Odwzajemniłam pocałunek, jednak po kilku sekundach lekko się wygięłam z najgłośniejszym do tej pory jękiem posłanym prosto w jej usta gdy doszłam i opadłam na łóżko zdyszana.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:50

Przygryzłam delikatnie dolną wargę i zaprzestałam się poruszać.
-Było cudownie.-Sapnąłem zmęczona..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:53

- Zgadzam się, było przepięknie - odpowiedziałam zmęczona i oparłam głowę wygodnie o łóżko.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 13:53

Zaśmiałam się cicho i opadłam obok na łóżko próbując uspokoić oddech..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 14:07

Uśmiechnęłam się i westchnęłam, podniosłam się z łóżka i przeciągnęłam. - Lecę pod prysznic jak coś - powiedziałam i poszłam do łazienki.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyNie Lis 06 2016, 22:20

-Jasne.-Uśmiechnęłam się delikatnie ubierając sportowy stanik i swoją czarną bluzkę. Podeszłam do lustra zaczynając robić sobie kitka. Od razu zobaczyłam sporą ilość malinek na swojej szyi..To będzie trza chodzić w szaliku..

Pokój Eriki Blandelli - Page 7 2cp9b4m
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyPon Lis 07 2016, 15:19

Wróciłam z łazienki w samej bieliźnie i spojrzałam na nią. - Wybacz, trochę mnie z tymi malinkami poniosło - powiedziałam trochę zakłopotana i zaczęłam się ubierać w krótkie jeansowe spodenki oraz bluzkę do połowy ud, dość luźną.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptySro Lis 09 2016, 13:58

(teraz bez znakow polskich bo angelski laptop :""))
Ussmiechnelam sie delikatnie I podeszlam do dziewczyny. Obelam ja w tali pray czym ja do razu door siebie przysunelam.
-Lubie takie pamiatki.-Pocałowałam namietnie dolna warge dziewczyny.-Jesli chcesz to moge pojsc...jesli no przeszkadzam.-Mruknelam usmiechajac Sie delikatnie..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptySro Lis 09 2016, 14:16

- Jeśli chcesz to możesz spać tu każdą noc, lub nieoficjalnie się wprowadzić do mnie - powiedziałam i się zaśmiałam się lekko, spojrzałam jej w oczy. - Jesteś tu zawsze mile widziana.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyCzw Lis 10 2016, 13:46

(znow ang laptop :''') )
Usmiechnelam sie do niej szeroko I ponownie pocałowałam jej wargi.
-Chetnie..Ty tez mozesz do mine wchodzic an wet bez pukania.-Mruknelam zaczesuja sobie kosmyk wlosa za ucho..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyCzw Lis 10 2016, 20:24

Pocałowałam ją krótko, po odsunięciu ust na krótką odległość, uśmiechnęłam się do niej. - Chętnie z tego skorzystam - pogłaskałam ją palcem po policzku.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyCzw Lis 10 2016, 20:25

Oddałam deliaktnie pocałunek.-Będę się już zbierać...Spotkamy się później?-Spytałam ubierajc dolną bieliznę i szukając swoich dżinsów..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyCzw Lis 10 2016, 20:26

- Pewnie - wzięłam kartkę z notesu i zapisałam na niej swój numer, podałam ją Willow. - Siamo in contatto - zaśmiałam się lekko i dałam jej buziaka w usta.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyCzw Lis 10 2016, 20:30

Po chwili byłam ubrana i spakowana.-Dzięki...I nie wiem co do chuja powiedziałaś.-Parsknęłam śmiechem i pocałowałam znów ją namiętnie nie mogąc się od niej oderwać.-To cześććć, dziewczynoo.-Mrugnęłam do niej jednym okiem i wyszłam z uśmiechem i z kartką..

NP: Pokój Willow
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyCzw Lis 10 2016, 20:31

Uśmiechnęłam się do niej szeroko, po czym padłam na łóżko i westchnęłam. Z szafki nocnej wzięłam książkę i zaczęłam czytać.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyPią Lis 11 2016, 15:32

Weszłam do pokoju Ericki, pukając uprzednio.
-Jesteś w parze z Willow.-powiedziałam podając jej karteczkę z imieniem jej pary i moim podpisem.
-Jakieś zastrzeżenia?
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyPią Lis 11 2016, 15:33

Zawołałam wejść, po czym spojrzałam na nią i wzięłam kartkę. - Aa... Nie, pasuje mi i Willow jak najbardziej - uśmiechnęłam się do nauczycielki.
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 EmptyPią Lis 11 2016, 15:41

-Super. To trzymaj sie i do następnych zajęć.-uśmiechnęłam sie do niej ciepło po czym wyszłam z pokoju.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Eriki Blandelli
Powrót do góry 
Strona 7 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Erica Blandelli
» Pokój DS ~