Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Eriki Blandelli

Go down 
+2
Matthew Tuck
Erica Blandelli
6 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Willow Harrison

Willow Harrison

Pokój Eriki Blandelli - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyNie Paź 30 2016, 21:43

Westchnęłam cicho w jej usta chwytając ją od razu w tali.-Erika.-Szepnęłam prostując się i w dalszym ciągu jej nie puszczając.-Kim dla siebie...W końcu jesteśmy?-Sapnęłam..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyNie Paź 30 2016, 21:45

- Cóż... - odsunęłam lekko swoje usta, spojrzałam w jej oczy. Opadające w dół włosy odcinały nas całkowicie od świata. - Powiedzmy, że... Jesteśmy w związku, ale... Jak dla mnie jest za wcześnie, by powiedzieć Ci, że Cię kocham. Jestem zauroczona Tobą, ale słowo "kocham" ma bardzo wielką wagę. Rozumiesz o co mi chodzi, prawda?
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyNie Paź 30 2016, 22:44

Otworzyłam szerzej oczy słysząc o związku.-Rozumiem.-Mruknęłam.-Też jestem w tobie zauroczona.Mówiłam ci to już z 5 razy.-Parsknęłam śmiechem siadając jej na uda.-Więc co moja dziewczyno..Możemy kontynuować przeze mnie przerwany pocałunek.-Uśmiechnęłam się zadziornie i zacząłem muskać wargi dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyNie Paź 30 2016, 22:53

- Oczywiście - zamruczałam i się z nią przekręciłam, by leżeć na niej. Pocałowałam ją namiętnie i gorąco, znów zamykając oczy i skupiając się na dotyku.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyNie Paź 30 2016, 23:24

Zaśmiałam się mając rozłożone nogi i zaplątałam jej na biodrach. Otarłam się niby ''nie chcący'' ale heh no chcący, o jej kroczę. Przymknęłam oczy oddając namiętne i dość chaotyczne pocałunki..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyNie Paź 30 2016, 23:26

Jęknęłam cicho w jej usta, kontynuowałam taniec naszych języków. Byłam coraz bardziej pobudzona przez nią.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPon Paź 31 2016, 00:10

Zdziwiłam się jej reakcją. Westchnęłam cicho dając powoli dłonie pod koszulę nocną dziewczyny..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPon Paź 31 2016, 00:13

Zamruczałam i zdjęłam nagle górę jej piżamy, a raczej mojej, ale na niej. Ale no. Zaczęłam masować jej piersi przez stanik, natomiast jej szyję zasypałam pocałunkami.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPon Paź 31 2016, 00:17

Spojrzałam się na nią lekko przestraszona, gdy mnie tak rozebrała. Westchnęłam cicho, aż poczułam jak bym zachłysnęła się powietrzem. Przymknęłam ponownie oczy pozwalając jej już na wszystko. Przygryzłam mocno dolną wargę i zaczęłam zsuwać z swoich ramion ramiączka od czarnego sportowego stanika..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPon Paź 31 2016, 00:18

- Nie bój się - szepnęłam i pomogłam jej zdjąć, ustami zeszłam od jej szyi do prawej piersi i zaczęłam intensywnie lizać.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPon Paź 31 2016, 00:40

-Nie boję się.-Mruknęłam oblizując usta, mruknęłam cicho czując jej usta na moich piersiach. Moja dłoń znalazła się na jej nagiej kobiecości po czym zaczęłam ja powoli pieścić..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPon Paź 31 2016, 00:41

Jęknęłam cienko i krótko, wzięłam sutka w usta i zaczęłam go mocno ssać.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyWto Lis 01 2016, 23:18

Westchnęłam cicho zaczynając powoli wkładając jeden palec.-Może...Przeniesiemy się na łóżko?-Sapnęłam uśmiechnięta..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySro Lis 02 2016, 07:16

- Oczywiście. Tylko że wiesz, to Ty nas zrzuciłaś, myślałam, że wolisz łóżko w takim razie - zachichotałam i ją objęłam, po czym wstałam z nią i położyłam się na łóżku. Jęknęłam cicho i poruszyłam biodrami by bardziej się na niego nabić.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySro Lis 02 2016, 22:07

-Atak śmiechu, sorry.-Parsknęłam śmeichem i po chwili byłyśmy obie na łóżku. Otworzyłam deliaktnie usta wpatrując się w nią. Sapnęłam cicho mocno podniecona i przygryzła dolną wargę, mając w niej już dwa palce..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySro Lis 02 2016, 22:10

Przechyliłam głowę zbliżając swoje usta znów do jej piersi i zassałam się na nimi, biodrami delikatnie poruszałam na jej palcach.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySro Lis 02 2016, 22:17

Odchyliłam głowę do tyłu łapiąc oddech. Miałam rumieńce na twarzy przez gorąco i także przez Erikę.
-Proszę...Wejdź we mnie..-Sapnęłam nie wiedząc jak mam to powiedzieć. Poruszałam w dziewczynie co raz szybciej palcami dodając powoli trzeci..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyCzw Lis 03 2016, 06:40

- Wedle woli - szepnęłam jej prosto do ucha i wsunęłam dwa palce, zaczęłam nimi poruszając, znajdując balans między szybkimi ruchami a nie zadawaniem bólu.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPią Lis 04 2016, 14:45

Sapnęłam głośno i jęknęłam cicho imię dziewczyny. Złapałam kark dziewczyny i wpiłam się namiętnie w jej usta przy czym zaczęłam nabiać się delikatnie na jej palce odczuwając co raz większą przyjemność..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPią Lis 04 2016, 20:36

Odwzajemniłam gorąco pocałunek, poruszałam wciąż swoimi palcami z pasją, czułam jak szybko biło mi serce. Jaka przyjemność... Czułam się genialnie.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptyPią Lis 04 2016, 23:12

-Boże Erika.-Sapnęłam głośno i przewróciłam ją że siedziałam jej teraz na udach. Jęknęłam dość głośno, ponieważ nabijał się na jej palce jeszcze mocniej. Przymknęłam delikatnie oczy i po chwili ponownie na nią spojrzałam. Przygryzłam dolną wargę, chcąc mieć trochę inicjatywy zeszłam z palców dziewczyny. Przełknęłam ślinę i usiadłam na nią w pozycji na kowbojkę..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySob Lis 05 2016, 14:45

- hmmm... Zaskakujesz - zamruczałam z uśmiechem i patrzyłam na nią. Była przepiękna, ta perspektywa jeszcze bardziej wzmacniała efekt. Aż oblizałam usta.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySob Lis 05 2016, 18:46

Uśmiechnęłam się szeroko i zaczęłam co raz głośniej wzdychać.
- Z-Za chwilę dojdę.-Sapnęłam cicho czerwona na polikach..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySob Lis 05 2016, 18:47

- O to chodzi - zamruczałam z uśmiechem i wróciłam do poruszania palcami w Willow.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 EmptySob Lis 05 2016, 19:00

Odchyliłam głowę do tyłu zaczynając cicho jękać.-Mocniej.-Sapnęłam..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Eriki Blandelli   Pokój Eriki Blandelli - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Eriki Blandelli
Powrót do góry 
Strona 6 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Erica Blandelli
» Pokój DS ~