| Pokój Xaviera Amédée Donnel'a | |
|
+2Katriina Sovallainen Xavier Amédée Donnel 6 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 21:42 | |
| Poprawił się na kanapie, w zasadzie to bardziej na niej rozwalając. - Jedno wielkie nic, ostatnio jestem totalnie niezdatny do pracy. Widząc kątek oka jak blondyn go obserwuje rzucił wzrokiem za okno. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 21:45 | |
| Uśmiechnąłem się szerzej. -Ja mam zwykle nie ogarniecie w życiu..więc.-Parksknąłem śmiechem przysuwając się do niego nie widocznie.-Jedynie mogę stać z kamerą i z aparatem..To jedynie mi się udaję więc.-Wzruszyłem ramionami upijając następnego łyka. Może trochę się upije i będę odważniejszy. Dla mnie to tylko plus że mam słabą głowę.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 21:50 | |
| - Naprawdę uważasz że osoba pracująca z kamerą ,,tylko z nią stoi''? Pokręcił głową poirytowany. Wrócił oczyma na stolik i dolał sobie do szklanki wina od razu ją zerując. - Gdybyś pytał, nie mam problemów z alkoholem... | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 21:53 | |
| -Nie za bardzo mi chodziło o to.-Mruknąłem podnosząc brwi do góry.-Znam się dość dobrze, więc nie sądzę że zawiedziesz się na mnie.-Mruknąłem rozpinając bluzę i ukazując moją koszulkę bez rękawków.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 22:04 | |
| Widząc poczynania chłopaka roześmiał się pod nosem. - Nie potrzebujesz specjalnych zgód czy kwalifikacji by uczęszczać w moich zajęciach... Sprostował natychmiast, kwitując jego próby zwrócenia na siebie uwagi jako przekupstwo za coś na co uczęszcza się ,,darmowo'' w każdym aspekcie tego słowa. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 22:20 | |
| Podrapałem się nerwowo po karku. Chyba z nim się nie zrozumiem.-Mówię że chyba jedynie na twoich lekcjach raczej będe się starał. Nie interesuję mnie Art, muzyka czy inne.-Wzruszyłem ramionami.- Ta, jeszcze by brakowało mi, bym musiał się podlizywać, by być twoim pupilkiem.-Parsknąłem śmiechem.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 22:29 | |
| - Jeśli chodzi o incydent w palarni... To zwyczajnie obsunąłem się po ścianie. Wybacz. Odparł stanowczo łapiąc za paczkę papierosów. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 22:36 | |
| -To szkoda.-Mruknąłem i po chwili zrozumiałem, że przesadzam..A to mój nowy nauczyciel.-Em ten.-Zaśmiałem się nerwowo odkładając wino.-J-Jakie palisz?-Spytałem chcąc się dowiedzieć jakie papierosy pali..Nie spojrzałem wcześniej, a spytałem by nie przejmował się tym, co powiedziałem przed chwilą. Chodź nie sądzę, że tak sobie to zignoruje.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 22:46 | |
| - Szkoda? Uśmiechnął się kątem ust i podpierając na łokciu założył przez jego nogi własną. Znalazł się klęczący okrakiem nad jego udami. - Marlboro, czerwone... Setki. Masz naprawdę ładny odcień skóry... | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 22:55 | |
| Spojrzałem się na niego dość zdziwiony, co zrobił. Jednakże..Oblizałem delikatnie usta uśmiechając się szeroko.-Marlboro Silver.-Mruknąłem o ty co ja pale. Wziąłem większy wdech.-A ty za to ładnie umięśniony.-Powiedziałem tym razem cicho, dalej rozbawiony. Dotykając dłonią jego karku, a drugą jego torsu.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 24 2016, 23:04 | |
| - Nie zamknąłem drzwi, była by szkoda gdyby... A jebać... Pozbawił blondyna bluzy schylając się do zamka by rozsunąć go zębami. Podnosząc głowę dłońmi zsuwał mu ją powolnie z ramion, by za sekundę szarpnięciem ją zerwać za plecami i rzucić na podłogę. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 25 2016, 13:42 | |
| Spojrzałem się na twarz mężczyzny. Otworzyłem delikatnie usta widząc, co robi. O kurwa. Pozwoliłem zsunąć z siebie bluzę. Chwyciłem go odruchowo mocno za spodnie i przybliżyłem swoje usta do niego. Przełknąłem ślinę i spojrzałem w jego oczy chcąc zobaczyć chociażby jego reakcję.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 25 2016, 13:52 | |
| Uśmiechnął się pod nosem czując paznokcie którymi drapnął jego uda w momencie gdy zaciskał palce na jego spodniach. Chcąc wywinąć się od jego wzroku, zatrzymał się głową na wysokości obojczyka rozpoczynając delikatną wędrówkę nosem po jego szyi. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 25 2016, 13:54 | |
| Mruknąłem cicho czując delikatne pocałunki na mojej szyi. Przymknąłem delikatnie oczy. Po chwili jednak zsunąłem z niego delikatnie spodnie. Zawsze się spieszę, to po części wina że jestem seksoholikiem. No cóż.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Sro Paź 26 2016, 23:47 | |
| Po chwili oddalił się delikatnie, omiótł wzrokiem jego twarz szepcząc z uśmiechem, - Rozbierz się dla mnie... Zszedł z jego kolan, zsunął swoje spodnie do końca i rozsiadł sie obok czekając na seans. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Sro Paź 26 2016, 23:57 | |
| Oblizałem delikatnie usta uśmiechając się szeroko do niego, gdy usiadł obok od razu wstałem i ściągnąłem z siebie powoli koszulkę rzucając ją na bok. Zaczesałem swoje włosy do tyłu, buty już zdjąłem jak wchodziłem, więc rozpiąłem swój pasek patrząc na Xaviera. Zsunąłem je z siebie pośpiesznie i także skarpetki zrzucając je tam gdzie leżała koszulka. Przygryzłem delikatnie wargę ciekawy co zrobi.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:03 | |
| Obserwował bacznie poczynania chłopaka z uniesioną brwią i bezczelnym uśmiechu wymalowanym na twarzy. Kiedy ten zatrzymał się na spodniach, wyciągnął dłoń i kiwnął palcem że bielizna również zjeżdża. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:13 | |
| Zaśmiałem się cicho widząc, że moja bielizna także ma zniknąć. Podszedłem krok do niego i zsunąłem z siebie bieliznę, chodź czułem się jak ostatnia dziwka. Moje bokserki znalazły się na stercie moich ubrań. Uśmiechnąłem się zadziornie poprawiając włosy.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:20 | |
| Uniósł się na kanapie łapiąc jego biodra w dłonie. Przyciągnął go do siebie i zmusił do spoczęcia na kolanach. Obejrzał go sobie z bliska niczym nową lalkę i zapytał. - Wiesz co teraz? | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:29 | |
| Po chwili zmusił mnie bym spoczął na kolana. Dałem dłonie na jego uda wpatrując się w jego oczy. Potaknąłem a moje dłonie znalazły się na jego biodrach i po prostu zsunąłem z niego bokserki aż do kostek.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:33 | |
| - Nie nie, nie tak szybko... Idziesz pod prysznic, a później zameldujesz się u mnie w łóżku. Tam... Oblizał usta rzucając spojrzeniem na półpiętro. | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:38 | |
| -No wiesz, użyłem dziś moje dobre perfumy.-Mruknąłem uśmiechając się delikatnie.-Zaprowadzisz mnie chociaż do tej wspaniałej łazienki?-Spytałem zbierając ciuchy. Podoba mi się, jednakże nie lubię zbytnio zwlekać..Więc on to dla mnie spora nowość.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:40 | |
| - Jaja sobie robię... Mruknął i wstając wziął go na ręce. Doniósł do linek po czym postawił na podłodze. - Wespniesz się czy potrzebujesz automatu? | |
|
| |
Antoine Mills
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Czw Paź 27 2016, 00:44 | |
| Zaśmiałem się cicho.-Już myślałem że pedant mi się trafił.-Mruknąłem i po chwili znów zachichotałem, gdyż wziął mnie na ręce. Nie jadłem nic od rana, ostatni mój posiłek był wczoraj po południu...Mała pomarańcza i woda. Westchnąłem cicho widząc linki.-Automatu.-Powiedziałem patrząc na nie z nie chęcią.-Chyba sam widzisz jak wyglądam.-Mruknąłem i spojrzałem na niego mając ręce owinięte wokół jego karku.. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Nie Lis 13 2016, 11:57 | |
| - Się można czasem zdziwić... Popatrzył po sylwetce chłopaka oceniając w którym miejscu najbezpieczniej będzie go owinąć by mu się krzywda niekontrolowana nie stała. Podniósł z podłogi linkę objął nią jego ściśle pod pachami i zawiązał. Sam wciągnął się liną niezautomatyzowaną po czym stojąc na półpiętrze pyknął przełącznik i chłopak znalazł się na górze. Wychylił się i zgarnął go do siebie stawiając twardo na podłodze. Uwolnił go z liny i rozmasował prawdopodobnie obolałe miejsca kciukami. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a | |
| |
|
| |
| Pokój Xaviera Amédée Donnel'a | |
|