Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój nauczycielski

Go down 
+6
Alexander Armbrüster
Margot Moone
Katriina Sovallainen
JiYeon SooAh Park
Jane Thomson
Amber Moore
10 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Amber Moore
Admin
Amber Moore

Pokój nauczycielski Empty
PisanieTemat: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptyWto Wrz 06 2016, 22:00

Pokój nauczycielski Living_room____3d_design_by_ptcunha
Powrót do góry Go down
https://artystycznie.forumpolish.com
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 16:37

Ziewająca wciąż Jane, weszła do znajomego już jej pokoju. Rozciągnęła się na białej kanapie i włączyła telewizor. Przełączała kanały dopóki nie natrafiła na coś ciekawego. ,,Ciekawe, kiedy reszta się tu pojawi...'' tak pomyślała i zamknęła oczy pogrążona w myślach.
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 16:56

Weszłam do pokoju nauczycielskiego z notatnikami w rękach.
-Dzień dobry. -powiedziałam do kobiety leżącej na kanapie. Usiadłam w fotelu, zakładając nogę na nogę.
[Jak mniej więcej jest ubrana ⬇Nie mogę dodać linku wiec musi być tak.]
Pokój nauczycielski 2u4pvll
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 16:57

Weszłam spokojnym krokiem do pokoju i usiadłam przy stole. - Cześć wszystkim - przywitałam się ciepło i podeszłam do ekspresu by zrobić sobie kawę.
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:28

- Hej Katriina - powitała ją szczerym uśmiechem - Jak tam po wakacjach? Zadowolona, że wracasz do tej szkoły? - spytała znajomą. - A! Mogłabyś mi też zrobić? Proszęęę - poprosiła Jane.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:29

Odwróciłam się. - Hej Jane! Nie zauważyłam Cię - zaśmiałam się lekko. - Pewnie że Ci zrobię. Ile słodzisz? - zapytałam słodząc swoją kawę.
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:31

- Aż dwie łyżki - wyszczerzyła się, pokazując dwa palce. Nie ma to, jak porządna kawa na początek dnia. - Wiesz już kto się zapisał na twoje zajęcia? - spytała, spoglądając zza kanapy.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:33

- Zapamiętałam jedynie kilka nazwisk. Na sali przemówień starałam się zapamiętać kilka twarzy, ale marnie mi szło - westchnęłam i nalałam kawy do drugiego kubka, nasypałam dwie łyżki, wymieszałam i podałam blondynce. - Mam wrażenie, że uczniowie mnie nie uznają za nauczycielkę, w sensie, gdy pierwszy raz mnie widzą - przewróciłam oczami i pociągnęłam łyk swojej kawy, opierając się o ladę.
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:35

Podniosłam na chwile głowę, słysząc rozmowę nauczycielek.
-Kurwa...-syknęłam pod nosem, zamykając na chwile oczy. Wiedziałam.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:36

- Co jest? - zapytałam Azjatki za sobą.
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:36

- No tak. Przecież jesteś taka piękna i młoda! Ja to już nie - zaśmiała się Jane. Przyłożyła kubek do ust i zaczęła pić gorącą kawę. - Tak się zastanawiam ile z tych osób, co będą chodziły na moje zajęcia, zapiszą się na kółko. W końcu tyle młodych talentów tu się zebrało! - uniosła głos i zacisnęla pięści. Spojrzała na kobietę z wyrazem zdziwienia na twarzy.
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:37

-No właśnie nic nie jest...-wypuściłam powietrze z płuc. -Nie było mnie na rozpoczęciu. ..-powiedziałam opierając się o fotel. -Aish...
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:38

Jane zaśmiała się pod nosem. - Witamy w szkole - powiedziała podnosząc kubek do ust - Jak to się w ogóle stało, że cię nie było co? - spytała.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:39

- Oj tam, nikt nie zauważył - uśmiechnęłam się do koleżanki i przeniosłam wzrok na Jane. - Trochę za młoda, a czy piękna to nie wiem - zaśmiałam się. - Zresztą, za niecałe 22 minuty się dowiem, czy będzie wiele osób na moich lekcjach i jak z nimi będzie szło.
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:45

-Zasiedziałam się w pokoju. . Musiałam dokończyć tekst... No trudno. . I tak nie sądzę żeby uczniowie chcieli mnie poznać. -powiedziałam wstając I podchodząc do blatu. Postawiłam torebkę na nim i zaczęłam wyjmować z niej leki.
-A dlaczego za 22 minuty? -zapytałam po kolei wypinając tabletki na talerzyk.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:46

- Tak zdecydowałam. Mają norweski z Henning, niech odetchną jakoś i się zrelaksują, bo od razu jak wejdę mogą chcieć wyskoczyć przez okno, niczym kombatanci po niemiłych wspomnieniach wojennych - napiłam się znów. - Jak Ci minęły wakacje, Jane?
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:49

-Aha. -skwitowałam chowając opakowanie do torebki i nalewając sobie wody do szklanki. Usiadłam na wysokim krzesełku i po kolei zaczęłam łykać to cholerstwo.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 18:55

- Dobra, ja lecę do sali, niedługo uczniowie zaczną się zbierać. Do później! - uśmiechnęłam się i wyszłam.
NP: Sala muzyczna.
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 19:06

- Mi bardzo miło - powiedziała - Och. To następnym razem powiesz mi jak twoje okej?! - krzyknęła za wychodzącą Katriiną - Ach. Ja jeszcze nie mam lekcji - odetchnęła - A jak z tobą? - spytała się - I w ogóle, jak się nazywasz i czego uczysz?
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 19:10

-Hm? -mruknęłam przełykajac kolejna tabletkę i machając nauczycielce która już wybiegła. -S...JiYeon. Park JiYeon. -przedstawiłam się. -Uczę tańca i gry na pianinie. -odpowiedziałam. Nie bardzo wiedziałam jak mam sie do niej zwrócić. -A pani?
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 19:28

- Jestem Jane. Jane Thomson. Uczę aktorstwa - wysłała jej miły uśmiech - Bowiem aktorstwo to sztuka! A jak prawdziwa! - uniosła się. Dokończyła kawę. - Tańca? Hmm - uśmiechnęła się tajemniczo - Czyli będziesz uczyła Kyle'a. Mam nadzieje, że ci zaimponuje - zaśmiała się.
Powrót do góry Go down
Margot Moone

Margot Moone

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 19:51

W trakcie przedstawiania się Jane weszła Margot. Długie włosy skutecznie utrudniały jej trzymanie nad wyraz ciężkiego pudła. Kiedy już weszła do pokoju i zamknęła delikatnie nogą drzwi uśmiechnęła się szeroko.
- A więc witaj Jane. Margot. Od rysunku i tańca. - Zwięzła wypowiedź była wynikiem głównie zmęczenia. W końcu ustawiła pudło gdzieś na boku i wyprostowała się. Trochę przeciągnęła. Tragicznie ciężkie pudło.
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 19:58

- Witam witam - powiedziała z aktorskim uśmiechem - Miło poznać. A co masz tam? - spytała się. Podniosła się i stanęła przy nowej nauczycielce.
Powrót do góry Go down
Margot Moone

Margot Moone

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 20:01

Zdjęła wtem pokrywę z pudła.
- Jak widać. - Tu oczom nauczycielek ukazało się sporo makulatury różnego rodzaju oraz kilkanaście zestawów ołówków i węgla do rysunku. - Jak znam życie... Trochę czasu upłynie zanim sami się zaopatrzą.
Powrót do góry Go down
Jane Thomson

Jane Thomson

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski EmptySob Wrz 17 2016, 20:05

- Ocho. W pełni przygotowana - powiedziała zerkając do pudła - Powiedz mi. Jesteś nowa, prawda? W razie problemów. Pytaj. Nie gryzę, ani nic - uśmiechnęła się i położyła swoje ręce na biodrach. W prawdzie mogli być nieprzygotowani na pierwszą lekcje. W końcu BHP i te sprawy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski Empty

Powrót do góry Go down

Pokój nauczycielski
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Pokój DS ~
» Pokój Patricka