| Pokój Xaviera Amédée Donnel'a | |
|
+2Katriina Sovallainen Xavier Amédée Donnel 6 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Wrz 27 2016, 20:44 | |
| | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Nie Paź 02 2016, 20:32 | |
| Kącik na górze (na prawo od łóżka) | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Nie Paź 02 2016, 20:33 | |
| Rzut na wejście (parter) | |
|
| |
Katriina Sovallainen
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Nie Paź 02 2016, 22:08 | |
| - Xavier? - zawołałam głośno, wściekła wchodząc do jego pokój i rozchyliłam usta zszokowana umeblowaniem pokoju. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 03 2016, 22:41 | |
| Zapukałam dość głośno do drzwi nauczyciela. Cofnelam się o dwa kroki od drzwi czekając na jakikolwiek znak, że Xavier jest w środku. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Pon Paź 03 2016, 22:52 | |
| - Zara Mruknął przeciągając się na łóżku, wziął ze sobą ręcznik i łapiąc się liny opuścił na sam dół. Zawiązał ręcznik wokół bioder podchodząc do drzwi. Oparł się o futrynę bokiem, otwierając. - No? Widząc w drzwiach uczennicę schował się za ścianą naciągając na siebie bluzę z wieszaka. - Um, chwila... Dorwał dresowe spodnie wciągając je pośpiesznie na dupsko i odrzucając w kąt ręcznik. - Proszę, wejdź... I sorry za obrazek. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 12:07 | |
| - Nie szkodzi. - mruknęłam i Wkroczyłam do pokoju. Oczywiste chyba, że moją uwagę przykuło umeblowanie, jednak nie odepchnelo mnie to jakoś bardzo mocno. - Otóż przyszłam w pewnej, dość głupiej sprawie... - Westchnelam. - oglądałam instrukcje i poradniki co do kamery, którą dałeś mi na zajęciach. Niezbyt się znam na takich rzeczach. Szczególnie na języku typowo technologicznym. Mógłbyś mi wyjaśnić to w bardziej uproszczony sposób? - zapytałam. Dalej było mi nieco dziwne, szczególnie patrząc na ten korytarz. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 12:20 | |
| - A no w sumie, spoko... Jasne. Tylko wiesz co... Poprowadził ją do rozwidlenia korytarza i blisko ściany tak by nie była w stanie dojrzeć kącika na piętrze koło łóżka. - Ja to bym skoczył po jakiś proszek, bo mnie chyba przeziębienie bierze... Tak teraz mówimy na kaca? Skarcił się w myślach i doprowadził dziewczynę do akurat jednego jasnego punktu pokoju, stołu blisko rozciagającego się na parter i piętro okna. - Usiądź sobie... Ja za chwilę wrócę Wyszedł ociągając się przy tym koszmarnie. Ruszył po korytarzach szukajac kogoś kto mu da cokolwiek na ból łba. NP: Salon świadczeń usług pielęgniarskich ( ͡° ͜ʖ ͡°) | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 12:31 | |
| - Okej. - Przytaknęłam i usiadłam tam, gdzie mi kazał | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 15:21 | |
| Czekałam już dość długi czas. Postanowiłam więc wyjść i poprosić nauczyciela o pomoc innym razem.
NP pokój Charlotte | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 19:55 | |
| Puścił przodem służbę zdrowia, wchodząc zaraz za nią by wkopać sznury pod grzejnik. - To ten... Do przodu i na kanapę, albo do stołu. Skręcił do szafy wyjmując dresy, bieliznę i buty. Dolną część ubrał na niewidoku po czym wparadował naciągając na siebie jeszcze bluzę. - Było sobie wziąć... Wskazał głową na papierosy na stole.
Ostatnio zmieniony przez Xavier Amédée Donnel dnia Wto Paź 04 2016, 19:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
Posts : 59 Join date : 12/09/2016 Age : 35 Location : Mediolan, Włochy
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 19:58 | |
| - Dobrze, dobrze - odpowiedziałam z uśmiechem idąc na kanapę i biorąc papierosa pod drodze, z kieszeni wyciągnęłam zapalniczkę i odpaliłam. Najpierw się zakrztusiłam chwilę, po czym założyłam nogę na nogę i już normalnie się zaciągałam. - Co jest tam wyżej? - zmarszczyłam brwi patrząc na liny. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:02 | |
| - Wszystko git? Zapytał słysząc pokasływanie dziewczyny. Ale brak reakcji oznaczał chyba że jest git. - Tam? Wskazał palcem na górę siadając obok i biorąc fajkę. - Miejsce sypialniane. Masz może ten...? Popstrykał palcami i wszystko było wiadome. O zapalniczkę idiocie się rozchodziło. | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:03 | |
| - Tak, tak... Tylko trochę nie paliłam, płuca się odzwyczaiły - machnęłam ręką i podałam mu zapalniczkę. - Chce Ci się tak wchodzić, gdy jesteś zmęczony? - uniosłam pytająco brew. - W sumie i tak mogłabym z łatwością tam wejść, ale cóż, nie będę Ci się wpychała do sypialni - zaśmiałam się lekko. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:06 | |
| - Nie bywam zmęczony. A ramiona same się nie zrobią... Poza tym, schody są dla ciot. Odpalił papierosa i wsunął jej zapalniczkę do jeansów poklepując niby w podziękowaniu po udzie. Fajne, fajne. Mięciutkie. - Co więcej, mogłabyś się nieco zdziwić... | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:09 | |
| - Cóż... Uznam ten jeden raz, że się nie zapędzasz - zaśmiałam się lekko. - Widać, że i tak nie są takie... Niezrobione - dodałam na myśli mając jego ramiona, strzepnęłam popiół do popielniczki. - I co niby mogło by mnie tak zdziwić? Ostrzegam, łatwo pobudzić moją sporą ciekawość. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:17 | |
| - Zapędzam? Z czym? Zmarszczył brwi unosząc jedną ku górze. - Gdybym chciał wyglądać jak kupa mięśni wpierdalałbym białko jakieś 7 razy dziennie i na pewno nie skończył w szkole. A co do góry, różni ludzie... Różna wrażliwość. Zaciągnął się kilkukrotnie i skończył papierosa. - To co, dokończysz peta i lecim? Podszedł do komody, wypachnił się perfumami i zabrał rozpiskę. | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:20 | |
| - Mam na myśli to poklepanie - mruknęłam w odpowiedzi i się uśmiechnęłam do niego. - Zależy jaka wrażliwość... I zależy w jakim kontekście - zgasiłam papierosa i wstałam. - Pewnie, prowadź.
| |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:23 | |
| - Kiedy ogarnę to... Machnął papierami znikając w korytarzu - Możemy tu wrócić i sprawdzić twoją Uśmiechnął się pod nosem kolejny już raz przepuszczając Isobel przez drzwi NP: Sala do aktorstwa | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 20:24 | |
| - Z przyjemnością - zaśmiałam się i wyszłam. NP: Sala do ćwiczenia aktorstwa. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 21:20 | |
| - Rozgość się po raz drugi. Oznajmił puszczając ją w drzwiach. - Napijesz się czegoś? Może zjesz? | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 21:23 | |
| - Cóż... A co proponujesz dokładnie? - zapytałam i usiadłam na kanapie wygodnie, pozbyłam się już kitla lekarskiego, więc byłam w dżinsach, szpilkach i obcisłej koszulce. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 21:29 | |
| - Kurczaka na brokułowym makaronie i wino, czyli full romantiko. Odpalił telefon sprawdzając godziny otwarcia knajpy z której zamówiłby jedzenie. | |
|
| |
Isobel Chiara Tokisaki
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 21:31 | |
| - Jestem za - odpowiedziałam z uśmiechem i poprawiłam włosy. Rozejrzałam się jeszcze raz po pokoju. | |
|
| |
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a Wto Paź 04 2016, 21:36 | |
| - Widzę że jednak korci Cię ta góra... Burknął spoglądając na nią kątem oka kiedy wybierał numer na telefonie. Podszedł do deski rozdzielczej i poprzełączał tam różne haczyki. - Halo? Witam... Chciałbym zamówić dwa brokułowe drobie, no no, tak na za 20... Zrobił pętle z linki na dole wiążąc solidnym węzłem. - Dobra dzięki, puść sygnał jak ktoś będzie pod bramą to wyskoczę. Ta, budynek szkolny. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Xaviera Amédée Donnel'a | |
| |
|
| |
| Pokój Xaviera Amédée Donnel'a | |
|