| Scena do przemówień | |
|
+17Patrick Moria Hiro Nakate Shiriov Airay Benita von Henning Erica Blandelli Katriina Sovallainen Elizabeth Oxton Aiden Chase Soleil Arabelle Matthew Tuck konto usunięte Zoe Claws Aria Delorence Nathyenne Reed Michael Woodland Melanie Hatter Amber Moore 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nathyenne Reed
Posts : 455 Join date : 06/09/2016 Age : 26 Location : Nowy Jork, USA
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:29 | |
| Nie wierzę. Po prostu nie wierzę. On mi czyta w myślach, czy coś? - Czemu akurat z tobą? Sama świetnie bym sobie poradziła - mruknęłam. | |
|
| |
Alexander Lebau
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:30 | |
| W sali siedziałem od samego początku gdzieś na tyłach. Po prostu nie czułem potrzeby jakiekolwiek integracji z innymi, milczenie na uboczu było znacznie ciekawszą wersją. Słuchałem słów kobiety na scenie, jednocześnie bawiąc się frędzlami swojej narzuty. To drugie zajęcie wydawało się być bardzo fascynujące, szczególnie robienie warkoczyków i supełków. Gdy tylko pozwolono nam się rozejść, to też uczyniłem. Wyszedłem z sali. Kojarzyłem niektóre twarze, w końcu to nie mój pierwszy rok. Mimo wszystko zawsze byłem tym ze słuchawkami w uszach, który unika szkolnych znajomości. Nie miałem na to czasu. NP: Fontanna
Ostatnio zmieniony przez Alexander Lebau dnia Sob Wrz 17 2016, 13:48, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Amber Moore Admin
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:30 | |
| - Jeszcze tu jesteście? - odezwałam się do mikrofonu. - Wypad mi stąd, już! Raz, dwa! Ta sala nie ma przypominać zoo! Do swoich sypialni, do stołówki, biblioteki, albo gdzie sobie tam jeszcze chcecie wyjść! W innym wypadku nałożę na was dodatkowe obowiązki! | |
|
| |
Matthew Tuck
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:31 | |
| - Nie ma sprawy. Chcesz quiz za kilka dni by Ci zrobić? - uniosłem pytająco brew. - Zobaczymy, czy sama sobie poradzisz - spojrzałem na dyrektorkę i pokręciłem głową. - Lecę na stołówkę coś zjeść jak coś - wstałem i wyszedłem. NP: Stołówka. | |
|
| |
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:32 | |
| Cóż, nie było chyba za dużo rozmownych osób. Wstałam i wyszłam z lekkim uśmiechem na ustach. NP: Stołówka. | |
|
| |
Elizabeth Oxton
Posts : 97 Join date : 13/09/2016 Age : 25 Location : Wielka Brytania
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:32 | |
| Poszła ostrożnie za tłumem. Oglądała ludzi byli dla niej bardzo..kolorowi. Przeszła obok chłopaka ubranego według stylu visual kei, spojrzała na niego, miał bardzo ładne włosy. Za nim zobaczyła dziewczynę w ładnej sukience. Tyle ludzi | |
|
| |
Melanie Hatter
Posts : 60 Join date : 12/09/2016 Location : London, England
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:33 | |
| Zaśmiałam się. Zawsze lubiłam swój śmiech. Był taki czysty i dziewczęcy. W sumie to jedyna rzecz, jaka mi się w sobie podobała. -Oczywiście. Każdy smak i rodzaj- podałam jej torbę. Ona na pewno nie ma kompleksów. Jest taka urocza- Gdzie idziemy? | |
|
| |
Nathyenne Reed
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:33 | |
| - No dobra, na pewno będę cię szukać - powiedziałam i wygodniej rozsiadłam się na krześle. Moje myśli krążyły wokół tej jednej rozmowy. Okay, mam pierwszego znajomego w tej szkole. Może czas poznać innych? | |
|
| |
Zoe Claws
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:34 | |
| Skrzywiłam się słysząc nagle głos dyrektorki. Podniosłam się z miejsca i westchnęłam patrząc na to jak uczniowie przeciskają się przez drzwi wyjściowe. Cudownie. Pożegnałam się z dziewczyną, która właściwie jakby zatrzymała się w czasie. Dziwne, ale okej-każdy może się czasem po prostu zamyślić. Skierowałam się do wyjścia i przeciskałam się. Zrobiłam się okropnie głodna. NP: Stołówka | |
|
| |
Benita von Henning
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:35 | |
| - W-wspomnienia z Norwegii..? - jęknęłam, odruchowo szukając piersiówki po kieszeniach. Fuccan... chyba jej nie wzięłam. Trafiłam na pudełko z jakimiś ziołowymi proszkami i łyknęłam od razu dwa. Jeszcze tego brakuje, żebym wybuchła przy pierwszej rozmowie. | |
|
| |
Katriina Sovallainen
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:35 | |
| - Tak... Coś nie tak? - zmarszczyłam brwi z lekkim niepokojem. | |
|
| |
Shiriov Airay
Posts : 23 Join date : 17/09/2016 Age : 25 Location : Russia, Moscow
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:40 | |
| - Hm? No nie wiem, mam na głowie kilka spraw administracyjnych- bąknęłam zamyślona.- Ale zobaczymy- puściłam mu oko. | |
|
| |
konto usunięte
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:40 | |
| Podniesiony głos dyrektorki wyrwał mnie z zamyślenia, zamrugałam oczami i zobaczyłam, że sala zaczęła się wyludniać. Skierowałam się do stołówki. NP: Stołówka | |
|
| |
Benita von Henning
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:42 | |
| - Wszystko w porządku. - skłamałam gładko. - Mam ostatnio problemy ze zdrowiem, ale niedługo wszystko powinno wrócić do normy. Uśmiechnęłam się na potwierdzenie swoich słów. Zastałe mięśnie twarzy zawyły z bólu. Wróciłam więc do mojego zwyczajowego wyrazu twarzy. | |
|
| |
Elizabeth Oxton
Posts : 97 Join date : 13/09/2016 Age : 25 Location : Wielka Brytania
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:43 | |
| Poszła dalej w stronę stołówki, idąc trochę szybciej niż reszta tłumu.
Ostatnio zmieniony przez Elizabeth Oxton dnia Sob Wrz 17 2016, 13:51, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aria Delorence
Posts : 44 Join date : 08/09/2016 Age : 25 Location : Canada, Ottawa
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:43 | |
| - Jestem głodna... stołówka! - najpierw pomasowałam swój brzuch, słysząc jak wydaje swoiste dźwięki, gdy nie dostanie jedzenia na czas. Wyciągnęłam z jej torby lizaka i od razu po rozpakowaniu, zaczęłam się rozkoszować jego arbuzowym smakiem. - Yummie! - zaśmiałam się krótko. Była taka naturalna, jej śmiech był taką kołysanką dla moich uszu, tak jak jej głos. Dobrze zaczynam poznawanie ludzi w tej szkole. | |
|
| |
Katriina Sovallainen
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:46 | |
| - To dobrze - odpowiedziałam z ulgą. - Zmykam teraz do biblioteki, potrzeba mi jakichś książek na czas wolny, do później - odwróciłam się i wyszłam z sali. NP: Biblioteka. | |
|
| |
Hiro Nakate
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:49 | |
| Westchnąłem i wstałem zakładając słuchawki z kocimi uszami. Włączyłem muzykę i wyszedłem spokojnie z sali... (Nex toalety) | |
|
| |
Nathyenne Reed
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:50 | |
| Wszyscy się rozchodzą, to ja pewnie też powinnam. Tylko gdzie mam iść? Nie mogę na stołówkę, bo Matt tam jest i jeszcze wyjdzie na to, że go śledzę. Matko, Nath, ogarnij się. Idź gdzie tylko chcesz. NP mój pokój
| |
|
| |
Melanie Hatter
Posts : 60 Join date : 12/09/2016 Location : London, England
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:52 | |
| -Dobra, chociaż mi starczą lizaki. Wstąpimy potem do biblioteki? Chcę zobaczyć jak duże mają zbiory... I mam nadzieję, że nie jestem aż tak irytująca- znowu się zaśmiałam, po czym chwyciłam ją za rękę i wyciągnęłam z sali. Miała taką gładką skórę Np stołówka [i][/ | |
|
| |
Michael Woodland
Posts : 152 Join date : 12/09/2016 Age : 26 Location : Great Britain, London
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:56 | |
| Spojrzałem jeszcze na dziewczynę - jestem Michael Woodland. Miło mi - powiedziałem uśmiechając się wesoło iwtedy pojawiła się dyrektorka. Skrzywiłem się słysząc jej głos - może chodźmy do stołówki? Zobaczymy jak prezentuje się tu jedzenie... miejmy nadzieję że nie będzie przypominać sztuki nowoczesnej - mruknąłem wstając i otrzepując spodnie. NP: stołówka
Ostatnio zmieniony przez Michael Woodland dnia Sob Wrz 17 2016, 14:08, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Benita von Henning
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:58 | |
| A ja zostałam sama. Potoczyłam zmęczonym wzrokiem po grupie ekscentrycznej gówniarzerii. Nie miałam siły tego komentować, choć na usta cisnęło mi się parę epitetów. Wbiłam ręce w kieszenie i przeszłam się niezdecydowanie w stronę wyjątkowo skąpo ubranej dziewczyny. To nie burdel, tylko szkoła. Dla mnie poniżająca posada, ale darowanemu koniu w zęby się nie zagląda. Jednak, po namyśle... co będę strzępić język po próżnicy. Nie posłucha mnie, a jutro przyjdzie zapewne odziana jedynie w halkę. A takie widoki przyprawiały mnie o torsje. Odwróciłam się i skierowałam do wyjścia. W lodówce została chyba jeszcze jedna butelka Lambrusco.
/NP: Mój pokój/ | |
|
| |
Patrick Moria
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:58 | |
| Budząc się spojrzałem że jestem sam w pustej sali. Nie myśląc długo powziąłem jedną myśl. - o fajnie idę spać - pomyślałem i skierowałem się ku wyjściu Szedłem przez długie korytarze i zobaczyłem tą śliczna rudowłosą Koreankę . (next: pokój Patricka)
| |
|
| |
Aiden Chase
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 14:02 | |
| "Michael Woodland" - zanotowałam na przedramieniu, by na pewno nie zapomnieć danych chłopaka. Podniosłam się i wyrzuciłam pusty kartonik po soku do kosza na śmieci przy wejściu. -Są tam tylko dwa czajniki, niekiedy ktoś je podkrada. Gdybyś chciał skorzystać, to przyjdź do mnie, mam swój - dorzuciła w trakcie spaceru do stołówki. NP: stołówka | |
|
| |
Kyle Gray
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 15:36 | |
| Kyle siedząc, wsłuchiwał się w głos dyrektorki. Co chwila rozglądał się obserwując kolegów i koleżanki. Nie odzywał się do nikogo, mimo że po sali krążyły już szepty. Wstał, gdy tylko mu się znudziło i powędrował, gdzie go nogi poniosły. ,,A może by tak coś zjeść? W sumie to nie jadłem śniadania'' - pomyślał. Długi korytarz ciągnął się i ciągnął w nieskończoność, a Kyle myślał, że umrze z głodu. NP: stołówka
Ostatnio zmieniony przez Kyle Gray dnia Sob Wrz 17 2016, 15:49, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Scena do przemówień | |
| |
|
| |
| Scena do przemówień | |
|