Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Scena do przemówień

Go down 
+17
Patrick Moria
Hiro Nakate
Shiriov Airay
Benita von Henning
Erica Blandelli
Katriina Sovallainen
Elizabeth Oxton
Aiden Chase
Soleil Arabelle
Matthew Tuck
konto usunięte
Zoe Claws
Aria Delorence
Nathyenne Reed
Michael Woodland
Melanie Hatter
Amber Moore
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
Jane Thomson

Jane Thomson

Scena do przemówień - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Scena do przemówień   Scena do przemówień - Page 5 EmptySob Wrz 17 2016, 15:47

Kiedy dyrektorka skończyła przemówienie, Jane zaklaskała w dłonie. Wstała i ziewnęła zmęczona. Myślała nad wieloma rzeczami. Po tylu przepracowanych latach w tej szkole miło jej było zobaczyć nowe twarze i znajome nauczycielki. Przeszła się korytarzem do pokoju nauczycielskiego.
NP: Pokój nauczycielski
Powrót do góry Go down
William Fields

William Fields

Scena do przemówień - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Scena do przemówień   Scena do przemówień - Page 5 EmptySob Wrz 17 2016, 22:08

Siedziałem na krześle wśród innych uczniów i słuchałem przemówienia dyrektorki. Myślałem, że dowiem się więcej rzeczy, ale wygląda na to, że to co "dostałem" powinno mi wystarczyć.
Rozglądałem się dookoła, przyglądając się każdej napotkanej twarzy. Jedni w skupieniu słuchali monologu Głowy Szkoły, drudzy rozmawiali z osobami obok, a trzeci przysypiali. Różnorodność.
Chwilę zajęło mi zauważenie, że to już koniec przemówienia. Uniosłem lekko głowę do góry, powracając na Ziemię. Ludzie już zaczęli zagadywać innych, zapewne po to, żeby potem stworzyć z nimi grupki i nie zostać samemu. No tak, znaleźli idealną okazję.
Wstałem z miejsca i ruszyłem w stronę wyjścia, przepychając się przez tłum ludzi. Duszno tu.
(NP: Pokój Williama)
Powrót do góry Go down

Scena do przemówień
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Scena plenerowa
» Scena do lekcji śpiewu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: