| Scena do przemówień | |
|
+17Patrick Moria Hiro Nakate Shiriov Airay Benita von Henning Erica Blandelli Katriina Sovallainen Elizabeth Oxton Aiden Chase Soleil Arabelle Matthew Tuck konto usunięte Zoe Claws Aria Delorence Nathyenne Reed Michael Woodland Melanie Hatter Amber Moore 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:07 | |
| Zauważyłam jakiegoś bruneta, który usiadł na boku i zajął się telefonem. Podniosłam się i podeszłam do niego. - Można? - zapytałam z uśmiechem wskazując na puste siedzenie obok niego. | |
|
| |
Matthew Tuck
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:08 | |
| - Planuję muzykę i, uwaga, taniec. Sam nie wierzę, że chcę się tego uczyć, ale lubię próbować czegoś nowego. Na jakim instrumencie grasz? | |
|
| |
Shiriov Airay
Posts : 23 Join date : 17/09/2016 Age : 25 Location : Russia, Moscow
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:09 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Shiriov Airay dnia Sob Wrz 17 2016, 13:10, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aria Delorence
Posts : 44 Join date : 08/09/2016 Age : 25 Location : Canada, Ottawa
| - Bardzo podoba mi się imię Melanie. - pokazałam jej szereg moich prostych ząbków, marszcząc delikatnie nos - Aria mam, przecież Ci się już przedstawiłam. - zaśmiałam się, lustrując jej twarz. | |
|
| |
Aiden Chase
| Sączyłam sok pomarańczowy ze słomki, gdy nagle usłyszałam głos jakiegoś chłopaka stojącego obok. Atrakcyjnego chłopaka, nie żeby to miało jakieś znaczenie. Uniosłam wzrok i przestałam pić, po czym odezwałam się, starając się wyraźnie odpowiedzieć, bo mam tendencję do mówienia zbyt szybko albo zbyt cicho. -Tak, wszystko w porządku. A... u ciebie? - zawahałam się przez moment. Rzeczywiście chciałam to wiedzieć. | |
|
| |
Nathyenne Reed
Posts : 455 Join date : 06/09/2016 Age : 26 Location : Nowy Jork, USA
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:10 | |
| - Skrzypce - powiedziałam z dumą - Ale nie takie zwyczajne, bo elektryczne. | |
|
| |
Matthew Tuck
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:11 | |
| - Czyli mamy coś wspólnego, u mnie gitara elektryczna - odpowiedziałem z dumą, wręcz przedrzeźniając ją. - Długo na nich grasz? Jakiś ulubiony gatunek czy nie ograniczasz się do jednego? | |
|
| |
Michael Woodland
Posts : 152 Join date : 12/09/2016 Age : 26 Location : Great Britain, London
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:13 | |
| -Raczej tak chociaż jak dla mnie jest tu za dużo ludzi. I za duży chałas... - przyznałem siadając koło dziewczyny - widzę ze ty też się wycofałaś - dodałem - mam nadzieje ze nie przeszkadza ci moje towazystwo - zauważyłem bo może dziewczyna chciała być sama.... | |
|
| |
Nathyenne Reed
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:15 | |
| - Muzyka klasyczna połączona z electro. Chociaż kiedyś eksperymentowałam i grałam do piosenek Slipknot. A gram od bardzo dawna, bo moi rodzice byli muzykami - wzdrygnęłam się na samą myśl o tych potworach, które oddały mnie do rodziny zastępczej. | |
|
| |
Matthew Tuck
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:15 | |
| - Slipknot? - zagwizdałem zaskoczony. - Widzę, że ktoś tu ma dobry gust muzyczny. Chętnie bym posłuchał tych eksperymentów. | |
|
| |
Benita von Henning
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:16 | |
| - Nazwisko, dziewczyno! - wyłowiłam impertynentkę z tłumu i szarpnęłam za ramię. Jak pragnę zdrowia, zaraz jej przyrżnę. W moim oddziale w Norwegii... a, zresztą. Zdąży się jeszcze przekonać, co znaczy zadrzeć z major von Henning. O ile zapisała się na moje lekcje, przemknęło mi przez myśl. Jeśli nie, nie szkodzi. Znajdę inny sposób. | |
|
| |
Patrick Moria
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:17 | |
| Zobaczyłem jakaś ślicznotkę w różowych włosach i postanowiłem do niej zagadac. Wstałem i podszedłem do niej - cześć różowowłosa ślicznotko . Może wyskoczymy na spacer poźniej ? - zapytałem pewny siebie Taka sliczna koreańska uroda ładnie bedzie sie komponować z moja włoską, nie da sie prosić- mówiłem dalej | |
|
| |
Melanie Hatter
Posts : 60 Join date : 12/09/2016 Location : London, England
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:17 | |
| Podrapałam się po karku, delikatnie uśmiechając, moje ząbki były bielutkie, ale jeden z nich delikatnie wystawał. -Naprawdę?- zaśmiałam się cicho- Aria to śliczne imię. Tylko mam strasznie słabą pamięć.- wyciągnęłam arbuzowego lizaka- Chcesz? Mam ich mnóstwooo. Ale mam nadzieję, że niedaleko jest jakiś sklep | |
|
| |
Aiden Chase
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:18 | |
| -Nie, nie przeszkadza - pokręciłam głowo przecząco. Poczułam nagle, że chyba właśnie udało mi się kogoś poznać i że bardzo cieszyło mnie to uczucie, choć nie uzewnętrzniałam tego specjalnie. Wyciągnęłam w jego stronę sok - Chcesz? | |
|
| |
Katriina Sovallainen
| Podeszłam do jednej z nauczycielek, nie znałam jej jeszcze, ale stwierdziłam, że przyda się jej pewna pomóc. - Wszystko w porządku? - zapytałam koleżankę z pracy. - Ktoś sprawia większe problemy? | |
|
| |
Nathyenne Reed
| - Dobry gust muzyczny? On jest wręcz perfekcyjny - zaśmiałam się - Widzę, że dużo nas łączy. | |
|
| |
Matthew Tuck
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:20 | |
| - Tak - westchnąłem. - Avenged Sevenfold może znasz? Albo może Motorhead? - zerknąłem na nią. Czerwone włosy i czarne usta, mój typ dziewczyny. Ale ale... Elegancko i profesjonalnie, bez szarżowania, Matt. | |
|
| |
Aria Delorence
Posts : 44 Join date : 08/09/2016 Age : 25 Location : Canada, Ottawa
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:20 | |
| - O jeju tak! - zareagowałam tak jak zawsze na widok arbuzowego lizaka - Czy będziesz moim dilerem lizaków? - wytrzeszczyłam oczy, mówiąc trochę ciszej. | |
|
| |
Michael Woodland
Posts : 152 Join date : 12/09/2016 Age : 26 Location : Great Britain, London
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:23 | |
| Spojrzałem na sok zdziwiony lekko. Zaraz jednak uśmiechnąłem się i pokiwałem głową biorąc trochę - dzięki - mruknąłem i rozejrzałem się - widzę ze nie tylko my jesteśmy odsunięci - powedzialem pokazując dziewczynę z różową torebeczka i kasztanowymi włosami oraz chłopaka który siedział z boku z telefonem. Inni dobrze się bawili | |
|
| |
Benita von Henning
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:24 | |
| - Tak, ta... ta gówniara z fioletowymi końcówkami - odburknęłam, taksując wzrokiem nauczycielkę. To znaczy... chyba nauczycielkę, wydawała mi się za młoda. Niepewnie wyciągnęłam rękę w jej stronę. - Moje nazwisko von Henning. Norweski, włoski, fakultety z historii. | |
|
| |
Nathyenne Reed
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:25 | |
| - Avenged Sevenfold znam, a z tym drugim może być problem - powiedziałam. Ten koleś to czysta perfekcja. Błagam, żeby jeszcze lubił electro i już jestem jego. | |
|
| |
Katriina Sovallainen
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:26 | |
| Uścisnęłam jej rękę z lekkim uśmiechem. - A moje nazwisko to Sovallainen. Kreatywne pisanie, granie na gitarze, na skrzypcach. Norweski... Aż się budzą wspomnienia z pobytu w Norwegii - westchnęłam. | |
|
| |
Soleil Arabelle
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:26 | |
| wyjęłam telefon, popatrzyłam na ekran i podniosłam wzrok na dziewczynę, z którą rozmawiałam - Przepraszam, ale muszę już iść - uśmiechnęłam się przepraszająco i wycofałam się w stronę wyjścia | |
|
| |
Matthew Tuck
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:27 | |
| - W sumie to i electro czasem zdarzy mi się posłuchać - powiedziałem z lekkim zamyśleniem. - Motorhead nie znać? Spokojnie, spokojnie, nadrobisz ze mną swoje zaległości. | |
|
| |
Aiden Chase
| Temat: Re: Scena do przemówień Sob Wrz 17 2016, 13:28 | |
| -Specyfika szkoły artystycznej - wzruszyłam ramionami i wróciłam do picia swojego soku, po chwili jednak zorientowałam się, że powinnam wrócić do rozmowy. Interakcje z ludźmi nie są takie proste jak w internecie to opisywali! Spojrzałam na chłopaka i przypomniałam sobie o jednej z głównych zasad: trzeba się przestawić. A ja, głupia, o tym zapomniałam. -Aiden Chase - podczas wypowiadania nazwiska załamał mi się nieznacznie głos, mogłam powiedzieć tylko imię, cholera. Jeszcze się chłopak zorientuje, co mam za rodzinę. Szybko więc zadałam pytanie - Na jakie lekcje chodzisz? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Scena do przemówień | |
| |
|
| |
| Scena do przemówień | |
|