Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Stołówka

Go down 
+26
Adelaida Banderas
Anastazia Johnson
Isobel Chiara Tokisaki
Wilson Heinen
Xavier Amédée Donnel
Oscar White
Charlotte Schrödinger
Willow Harrison
William Fields
Nikołaj Iwanienko
Ophelie Lacroix
Aiden Chase
Melanie Hatter
Kath Black
Kyle Gray
Wenka Lanter
Nathyenne Reed
Hiro Nakate
Michael Woodland
Erica Blandelli
konto usunięte
Aria Delorence
Elizabeth Oxton
Zoe Claws
Matthew Tuck
Amber Moore
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next
AutorWiadomość
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Stołówka      - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:50

- Wyglądałbyś świetnie - zaśmiałam się czochrając jego włosy - Mogę ci to załatwić.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:50

- Ty Ty Ty - odsunąłem głowę. - Takie coś tylko przy piątej randce!
Powrót do góry Go down
Kyle Gray

Kyle Gray

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:51

Kyle nieśmiało powędrował do jednego ze stolików. Jego oczy przykuła trójka uczniów. Dziewczyna i dwaj chłopcy siedzieli i rozmawiali. - Hej. Jestem Kyle - przywitał się.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:53

- Pff - prychnęłam czochrając go jeszcze bardziej - Na pewno nie.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:54

Skończyłam swój posiłek i na chwilę wyjęłam telefon, rozejrzałam się dookoła. Szukałam jakichś zagubionych samotnych dusz, ale raczej tu takich nie było. Poszłam do bufetu po butelkę z wodą i znów usiadłam, napiłam się łyka.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:54

- Na pewno tak - odsunąłem głowę i odpłaciłem się jej czochraniem po głowie.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:56

- No dobra - mruknęłam rzucając w niego garścią sałatki - Teraz wyglądasz zdecydowanie lepiej, niż wcześniej.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 16:58

- Niestety Twoim ketchupem nie przyprawię potrawy - westchnąłem i nabrałem łyżką od sałatki trochę sosu, po czym polałem czubek jej głowy.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:01

- Nie powinieneś był tego robić - powiedziałam z wściekłością, po czym podniosłam jego talerz i całą jego zawartość wyrzuciłam na głowę Matta - Ups.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:01

Spojrzałem na chłopaka który podszedł i ponownie uśmiechnąłem się i przedstawiłem. A miałem nie poznawać nikogo... a tu proszę. W sumie nie byli źle. Dobrze jest mieć kogoś kogo się zna.a i dobrze że inni nie siedzą samotnie tylko dosiadają się.
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:03

-Zoe-uśmiechnęłam się w stronę chłopaka. Upiłam łyk kawy, która była już zimna. Eeewww, okropieństwo-Co tam?-spytałam się Kyle'a.
Powrót do góry Go down
Kath Black

Kath Black

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:07

Jak zwykle spóźniłam się na rozpoczęcie roku szkolnego. No standardowo. Brawo Kath. Powinnaś dostać order spóźnialskiej. Naprawdę. Chociaż raz w życiu chciałabym się gdzieś pojawić na czas. Albo z malutkim opóźnieniem. Ale najwyraźniej się kurwa nie da. Nieważne o której godzinie wstanie i tak się spóźniam. Jak tak można. Weszłam do stołówki i rozejrzałam się. Wzdychajac ciężko, wzięłam sobie do jedzenia smażonego kurczaka i frytki. Czyli to co jadłam przez 95% swojego żałosnego życia. To brakujące 5% to picie... Do picia wzięłam zwykłą wodę i poszłam usiąść przy pustym stoliku. Kiedy zajęłam miejsce, wyjęłam telefon oraz paczkę chusteczek. Oparłam telefon o chusteczki, tak żeby widzieć ekran i wlaczylam sobie swój ulubiony film który zaczęłam juz oglądać w samolocie. Zajęłam się również jedzeniem.
Powrót do góry Go down
Kyle Gray

Kyle Gray

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:12

- Miło mi - uśmiechnął się - A nic - odpowiedział na pytanie dziewczyny i podrapał sie po głowie. Dosiadł się do trójki. Oparł brodę na dłoni. Standardowa dla niego poza. - Jestem ciekawy, jacy są tutaj nauczyciele - powiedział, spoglądając na stoły dookoła nich.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:16

- Serio? - wzruszyłem ramionami i wysypałem zawartość talerza Nath na jej głowę.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:19

-Nie wiem... zaraz mam lekcje z kimś od języków... ale ciekawi mnie po tymi widziałem na rozpoczęciu - przyznałem patrząc na chłopaka i zaraz na zegarek - musze się już zbierać. Bo nie zdążę znaleźć klasy - mruknąłem bo już traciłem ochotę na lekcje. Zjadłem i zostawiłem tą trójkę żegnając się spokojnie. Wyszedłem ze stołówki.
Np: sala od norweskiego.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:20

Z oburzeniem wstałam i poszłam do bufetu. Stamtąd przyniosłam kawałek ciasta, którym rzuciłam w twarz Matta.
Powrót do góry Go down
Kyle Gray

Kyle Gray

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:38

Po minucie Kyle zrozumiał, że też ma lekcje norweskiego. Wstał gwałtownie i powiedział - Sorki. Też muszę już lecieć. Miło było was poznać. Pomachał do Zoe i pobiegł do sali.
NP: sala do norweskiego
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:54

- Lecę na norweski - powiedziałam biorąc na palec trochę kremu z jego twarzy i zjadając go - Ale muszę ci powiedzieć, że to ciasto jest świetne.
Wyszłam ze stołówki z gracją.
NP sala od norweskiego
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 17:57

Usiadłam na parapecie, blisko mojej nowej, ślicznej znajomej. Czułam się fatalnie, bałam się bycia pośmiewiska, a przyjaźniąc się z kimś takim na pewno nim zostanę. Ciekawe ile miała chłopców. Pewnie mnóstwo, komu ona by się nie podobała?
-Co jesz?- wyjęłam kolejnego lizaka.
Powrót do góry Go down
Hiro Nakate

Hiro Nakate

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 18:01

-Tylko tak mówisz. To twoja wina. Przecierz wszystkich spławiasz... - mruknalem zaczynajac jesc swój sos serowy z makaronem. Taka prawda.
Powrót do góry Go down
Kath Black

Kath Black

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 18:02

Po skończonym jedzeniu, wstałam I odłożyłam talerz. Wróciłam i zabrałam telefon po czym wyszlam ze stołówki.
Next: Gdzieś na zewnątrz idk
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 18:02

- Racja, pyszny - prychnąłem rozbawiony i wytarłem swoją twarz chusteczkami, jak i również włosy. Poszedłem do bufetu po jedzenie i wróciłem, by dokończyć swoją dzienną porcję.
Gdy skończyłem, odniosłem talerz i wyszedłem.
NP: Sala do norweskiego.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 18:10

- Na razie to jabłko... Naszła mnie ochota na jabłecznik. - na mojej twarzy pojawił się lekki grymas - Czy coś takiego można tu zjeść? - powiedziałam głosem wydąsanej pani.
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 18:29

Zaczęłam jeść moją sałatkę i w tym samym czasie włączyłam telefon. Wywróciłam oczami widząc kolejne wiadomości, wręcz ich spam. Pousuwałam wszystkie i zaczęłam znudzona przeglądać zdjęcia w jakiejś aplikacji.
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 EmptySob Wrz 17 2016, 18:32

Ale to cudowna. Nawet jak udaje nadąsaną. To musi być cudowne.
-W sumie... Mam ochotę na tiramisu. Ale będę gruuuuba- Westchnęłam, poprawiając grzywkę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Stołówka
Powrót do góry 
Strona 4 z 25Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: