Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Stołówka

Go down 
+26
Adelaida Banderas
Anastazia Johnson
Isobel Chiara Tokisaki
Wilson Heinen
Xavier Amédée Donnel
Oscar White
Charlotte Schrödinger
Willow Harrison
William Fields
Nikołaj Iwanienko
Ophelie Lacroix
Aiden Chase
Melanie Hatter
Kath Black
Kyle Gray
Wenka Lanter
Nathyenne Reed
Hiro Nakate
Michael Woodland
Erica Blandelli
konto usunięte
Aria Delorence
Elizabeth Oxton
Zoe Claws
Matthew Tuck
Amber Moore
30 posters
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next
AutorWiadomość
Amber Moore
Admin
Amber Moore

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Stołówka    Stołówka      EmptyWto Wrz 06 2016, 21:45

Stołówka      Cantee10
Powrót do góry Go down
https://artystycznie.forumpolish.com
Matthew Tuck

Matthew Tuck

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 13:34

Wszedłem na stołówkę i się rozejrzałem. Hm, przestrzeń w miarę jest... Podszedłem do bufetu i zacząłem sobie nakładać jedzenia. Mięso... Sałatki... Typowo. I by się najeść i żeby zdrowo było. Usiadłem przy jednym ze stolików i zacząłem jeść.
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 13:41

Weszłam na stołówkę poprawiając po raz kolejny włosy. Zerknęłam na bufet i oblizałam usta. Wszystko wyglądało smacznie, ale co by tu wybrać? Jak zawsze, ciężka decyzja. Wzięłam jakąś sałatkę oraz wodę i usiadłam przy jakimś miejscu. Co za różnica gdzie usiądę? Westchnęłam, na szczęście jest tu o wiele chłodniej i mniej osób. W końcu był tutaj tylko jakiś chłopak. Wyciągnęłam telefon i słuchawki. Potem je rozplączę.
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 13:49

Weszła na stołówkę w dobrym nastroju. Rozejrzała się było mało osób prawie jeszcze nikt nie przyszedł. Tym gorzej nie ma się gdzie ukryć. Zjadła coś szybko i wyszła. Miała ochotę zwiedzić trochę szkoły
Np. fontanna

Ostatnio zmieniony przez Elizabeth Oxton dnia Sob Wrz 17 2016, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:05

Weszłam w podskokach do stołówki, zajmując miejsce przy oknie. Z uśmiechem czekałam na swoją kompankę. W między czasie wzięłam do ręki jabłko i powoli się nim delektowałam.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:05

Weszłam na stołówkę dziarskim krokiem w bojowym nastroju typu "zaraz poznam jakichś superfajnych ludzi"; rozejrzałam się szybko i spostrzegłam Zoe, którą poznałam wcześniej na sali, a także jakiegoś chłopaka i dwie dziewczyny. Nałożyłam sobie na talerz kotleta i jakieś losowe sałatki-dodatki i usiadłam koło Zoe.
- Cześć, witaj ponownie. - rzuciłam - Co tam? - spytałam i nie czekając na odpowiedź pomachałam do dziewczyny z białymi włosami. - HEEEJ, BIAŁOWŁOSA! Przysiądź się do nas, nie siedź sama! - odwróciłam się znowu do Zoe i puściłam jej oko.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:07

Zorientowałam się, że białowłosa już wychodziła, więc udałam, że nic się nie stało.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:08

Weszłam na stołówkę lekkim krokiem i poszłam do bufetu. Wolałabym coś włoskiego jednak... Cóż, muszę się jednak tym zadowolić. Zdecydowałam się na sałatkę owocową, trochę ryb i chleb. Zajęłam sobie miejsce przy ustronnym stoliku i zaczęłam spokojną konsumpcję.
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:09

Lekko się odchyliłam gdy krzyknęła. Upiłam łyka wody i zerknęłam na dziewczynę. Jak miała na imię? Gull...Zaczynało się na "G" jestem pewna. Poprawiłam włosy-W sumie nic ciekawego-odparłam odgarniając włosy na jeden bok.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:12

Wszedłem z dziewczyną do stołówki spokonie. Rozejrzałem się i uniosłem brew - tu jest tak... zwyczajnie. Nie spodziełem się tego po tej szkole - przyznałem i znoeu spojrzałem na kompankę - będę pamiętał o tym czajniku -mruknąłem ruszając po coś, miejmy nadzieję dobrego, do jedzenia.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:14

- Wydajesz się być nieco zdystansowana. - zauważyłam z typową dla siebie subtelnością słonia w składzie porcelany, zerkając nerwowo na słuchawki leżące na stole i analizując jej obojętny ton głosu. Już za późno, żebym zmieniła miejsce, a Zoe nie wydaje się być zbyt chętna rozmowy...
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:20

-Nie wyspałam się-westchnęłam-Mogłam wziąć kawę zamiast tej wody-mruknęłam-W sumie too-podniosłam się, po czym poszłam do ekspresu. Wróciłam do dziewczyny z kubkiem pięknie pachnącej ciemnej kawy. Od razu upiłam łyka, uśmiechnęłam się czując jak ciepło rozchodzi się po moim ciele-Od razuu lepiej-powiedziałam-Czym się interesujesz?-spytałam po chwili i odłożyłam kubek.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:25

Odetchnęłam z ulgą - ona po prostu się nie wyspała! Zaśmiałam się chichotliwie i odparłam:
- Lubię rysować, malować, rzeźbić, mazać, bazgrać... słowem uwielbiam wszystko, co można osiągnąć z ołówkiem, pędzlem i farbami. Czasami bawię się w rękodzieło. - dodałam od niechcenia. - A ty? Co lubisz robić w wolnym czasie?
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:30

-Głównie fotografia, trochę uczę się grać na gitarze...-przerwałam gdy kątem oka zauważyłam, że mój telefon podświetlił się z informacją o nowej wiadomości. Westchnęłam i odczytałam ją. Szybko odpisałam i schowałam telefon do kieszeni-Wybacz, jakiś głupek się pomylił-wyjaśniłam ignorując dźwięk dochodzący z kieszeni moich spodni.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:40

- Hah, nie wygląda mi to na pomyłkę... - powiedziałam, zanim ugryzłam się w język. - ...mniejsza. - dodałam szybko i uśmiechnęłam się. - Fotografia brzmi ciekawie. Tworzysz jakieś fotomontaże, czy zostawiasz zdjęcia bez zmian? Pokazałabyś mi je kiedyś?
Powrót do góry Go down
Hiro Nakate

Hiro Nakate

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:43

Powoli i nie pewnie wkroczyłem na stołówkę z słuchawkami z kocimi uszami na swoich zwykłych uszach. Poszedłem po tace i stanąłem w kolejce po obiad. Rozejrzałem się po ludziach. ładne dziewczyny. Zaśmiałem się w myślach i wziąłem sos serowy z makaronem, idac do wolnego stolika.
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:50

-Niezłe słuchawki-mruknęłam widząc jak wchodzi jakiś chłopak z kocimi uszami- Ja muszę zadowolić się tymi-zaśmiałam się wskazując na poplątane ciemne słuchawki douszne. Wzięłam je i zaczęłam je rozplątywać.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:52

- Wyglądałabyś bosko w kocich uszach. - powiedziałam pół żartem, pół serio. Obserwowałam, jak jej smukłe palce tańczą pomiędzy poplątanymi kablami. - Mogę... mogę pomóc ci rozplątać słuchawki?
Powrót do góry Go down
Hiro Nakate

Hiro Nakate

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:52

Popatrzyłem na dziewczynę która mile skomentowała moje słuchawki. Uśmiechnąłem się lekko do niej i delikatnie wziąłem jej poplątane. Założyłem jej na głowę moje. - Jeśli chcesz to ci pożyczę. - mruknąłem zaczynając rozplątywać te jej. - w pokoju mam kilka par. Nie używam więc mogę ci jakieś oddać.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:54

*zignorowana*
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:55

- Dzień dobry wszystkim! - krzyknęłam otwierając drzwi z hukiem. Dziarskim, ale szykownym krokien ruszyłam w stronę bufetu i zaczęłam nakładać sobie jedzenie na talerz.
Powrót do góry Go down
konto usunięte

konto usunięte

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:58

Skoro on może, to ja również!, pomyślałam, i dołączyłam do rozplątywania słuchawek. Śmiesznie to musiało wyglądać, gdy trzy osoby mocują się z jednymi słuchawkami.
Powrót do góry Go down
Zoe Claws

Zoe Claws

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 14:59

-Nie no nie trzeba dała...-przerwałam widząc jak z moich dłoni znikają poplątane słuchawki-Dałabym sobie radę-powiedziałam patrząc na chłopaka. Odwróciłam głowę i zerknęłam na czerwonowłosą, która weszła do stołówki. Wejście smoka, nie powiem. Upiłam łyka kawy i ściągnęłam kocie słuchawki, kładąc je ostrożnie na stoliku
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 15:01

Ukroiłem kawałek kotlet i wsunąłem do ust rozkoszując się jego smakiem. Nie takie złe to jedzenie tutaj nawet. Połknąłem kawałek i wziąłem do ust plasterek pomidora.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      EmptySob Wrz 17 2016, 15:04

Jakby na to nie patrzeć. Nie było mnie na rozpoczęciu, bo nie. Jestem zbyt leniwy na takie drobiazgi. Zakończenia roku, czy też rozpoczęcia są czymś naprawdę zbędnym jak dla mnie. Bzdurne spotkania, apele i takie tam. Jakież to wszystko bez sensu. Tak więc ze swoim jak zwykle pokerowym wyrazem twarzy i oczami mówiącymi "Nie podchodź bo Cię zabiję"... Pomińmy nawet fakt że nie patrzyłem się w taki sposób specjalnie, moje oczy same tak wyglądały, od zawsze. Ze schowanymi dłońmi w kieszenie, słuchawkami w uszach pojawiłem się w drzwiach stołówki. Oczywiście z lekkim przychyleniem inaczej bym się nie wymieścił. Mogliby zainwestować w większe drzwi, wspaniale duże sale. Oczywiście co niektóre ale te drzwi... Odetchnąłem ciężko przymrużając oczy w poszukiwaniu odosobnionego miejsca gdy... Znalazłem! Osamotniony, niewielki stolik w kącie. Tak więc nie patrząc na nic podszedłem do bufetu nakładając sobie na talerz chyba najbardziej tłuste żarcie jakie było, zero zieleniny, samo mięso. Nigdy nie zrozumiem jak można jeść to świństwo, nie jestem jakimś królikiem. I do tego butelkę coli. Nie zważając na spojrzenia innych które nawet nie wiem czy występowały i spoczywały na mnie udałem się do wypatrzonego poprzednio stolika stawiając na nim swoje pożywienie jak i następnie usadawiając swój szanowny tyłek na jednym z krzeseł.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Stołówka      Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      Empty

Powrót do góry Go down

Stołówka
Powrót do góry 
Strona 1 z 25Idź do strony : 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: