Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Stołówka

Go down 
+26
Adelaida Banderas
Anastazia Johnson
Isobel Chiara Tokisaki
Wilson Heinen
Xavier Amédée Donnel
Oscar White
Charlotte Schrödinger
Willow Harrison
William Fields
Nikołaj Iwanienko
Ophelie Lacroix
Aiden Chase
Melanie Hatter
Kath Black
Kyle Gray
Wenka Lanter
Nathyenne Reed
Hiro Nakate
Michael Woodland
Erica Blandelli
konto usunięte
Aria Delorence
Elizabeth Oxton
Zoe Claws
Matthew Tuck
Amber Moore
30 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Next
AutorWiadomość
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

Stołówka      - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:34

-No domyśliłem się - odpowiedziałem głosem przesyconym ironią, usiłują strzepnąć z siebie resztki makaronu
Zlustrowałem chłopaka, długie włosy zasłaniały mu twarz o poważnych rysach, jednak widziałem, że jest na prawde speszony sytuacją. Co prawda powinienem go za to zabić, jednak tylko westchnąłem
-Dobra młody, nic się przecież nie stało.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:35

- Chcesz może ich dotknąć? - zapytałam i się delikatnie nachyliłam do niej. - Śmiało - zaśmiałam się lekko.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:37

- Czytasz mi w myślach! - zachichotałam i jak dziecko dotknęłam jej włosów.
Były takie miękkie, przyjemne w dotyku, że mogłabym molestować je dniami i nocami.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:38

Przymrużyłem oczy marszcząc lekko przy tym brwi. - Hm... - wzruszyłem ramionami ponownie zawieszając swój wzrok na dziewczynie. - Ja się dogaduję... w miarę. Oczywiście wtedy kiedy nie jestem wściekły, a wściekłość u mnie... Jest raczej codzienną cechą chociaż przyznam że i miałem kilka dziewczyn i kilku chłopaków. Aczkolwiek żadna i żaden z nich nie wytrzymali ze mną dłużej niż... Tydzień? Może dwa. - zaśmiałem się sam do siebie jakby dumny siebie. W sumie, dla mnie liczyła się tylko czysta przyjemność, nigdy nikogo nie kochałem i kochać nie mam zamiaru.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:38

- A teraz wybacz, ale koniec tego dobrego - westchnęłam z lekkim niezadowoleniem i się odsunęłam. Ziewnęłam zakrywając dłonią usta i dokończyłam to co zostało z sałatki. - Jestem trochę zmęczona, dam Ci podotykać ich jutro - uśmiechnęłam się i wstałam. - Dobranoc dziewczyny, do jutra - odniosłam talerzyk i wyszłam.
NP: Pokój Eriki Blandelli.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:39

Był lekko straszny... Może nie jak ta babka od norweskiego, ale miał takie straszne rysy... pokiwałem głową dalej speszony. Gdyby nie to, że dalej byłem głodny to uciekłbym ze stołówki. Prawda była jednak taka, że nie wiedziałem jak mam się teraz zachować. Gdy mężczyzna strzepnął z siebie resztę jedzenia odstawiłem talerz będący przyczyną tej sytuacji na bok do miejsca gdzie się je oddawało. było mi naprawdę głupio - głupia sytuacja... zawsze mam szczęście do przyciągania takich nieszczęść... - mruknąłem cicho.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:41

Wyszłam za nią, nie będę siedziała tu przy praktycznie nieznajomych dziewczynach. W podskokach udałam się do biblioteki.

NP: Biblioteka
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:41

-Pierwszy dzień tutaj? - zagaiłem. Nie widziałem go wcześniej, więc musiał być z pierwszej klasy. Wyglądał jakby zaraz miał uciec, a ja przecież nie chciałem go wystraszyć
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:45

Pokiwała głową ze zrozumieniem; też robiła się zmęczona, to był stresujący dzień.
- Do zobaczenia? - rzuciła z wahaniem do Kath, po czym opuściła stołówkę i udała się do swojego pokoju.
(->pokój Ophelie)
Powrót do góry Go down
http://transgressivepotato.tumblr.com
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:46

-Tak... - przyznałem kiwając głową - a pan... jest jakimś nauczycielem? Nie widziałem pana na rozpoczęciu i później - przyznałem biorąc coś innego, a na pewno mniej brudzącego, do jedzenia... No dalej byłem głodny, ale tym razem przypilnuję by to nie wylądowało na cudzym ubraniu... Wyszedłbym na kompletną ofermę o ile już on mnie za nią nie wziął.
Powrót do góry Go down
Kath Black

Kath Black

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:47

Znowu wszyscy sobie poszli bo za często się wyłączałam. Odsunęłam talerz i oparłam zgiętą rękę na stole po czym schowałam twarz w zagłębieniu łokcia. Świetnie ci idzie Kath.
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:47

- Ja...chłopaka nigdy nie miałam. Dziewczyny też. - gdy zawiesił na niej swój wzrok, spojrzała na niego. Oczy jej zabłysnęły.- ale zawsze zastanawiałam się jak to jest.- rozluźniła się trochę, bo poczuła się swobodniej. Ta konwersacja bardzo jej się podobała. Chłopak był dość ciekawy.
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:49

-Tak, jestem nauczycielem. Historia sztuki. I okazyjnie korepetycje. - przyznałem, lekko zakłopotany, siadając przy jednym ze stolików. Pierwszego dnia nie pojawiam się na rozpoczęciu a kolejnego, uwalony niczym trzyletni dzieciak siedzę z uczniem na obiedzie, dyrekcja będzie zachwycona - Nie mogłem się pojawić. Sprawa rodzinna.
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:51

Weszłam na stołówkę, liżąc lizaka i poszukując kogoś do rozmowy. Nie maaaaa. Na przykład tej miłej dziewczyny, Arii. Mam dla niej lizaaaki.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:51

No szlag! Nigdzie jej nie ma!
Uniosłam ręce w oburzeniu, ponownie witając stołówkę.
- Melanieeee. - wróciłam na swoje miejsce przy oknie, brodę opierając o zaciśnięte piąstki.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:53

-Historia sztuki? - spytałem trochę bardziej spanikowanym głosem i osunąłem się na krzesło - świetnie - stwierdziłem. Właśnie upyćkałem swojego nauczyciela... w tym tempie wszystkie lekcje będą dla mnie horrorem nie tylko norweski. Na to że nie mógł się pojawić tyko pokiwałem głowa lekko.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:57

Zaśmiałem się sam do siebie. - Ja to nie wiem jak jest kogoś kochać więc czy w związku czy nie w związku nie czuje różnicy żadnej. - wzruszyłem ramionami uciekając w końcu wzrokiem od dziewczyny którym przeleciałem dość szybko po całej sali przyglądając się przebywającym tu ludziom. Mój wzrok spoczął na... pewnym mężczyźnie. Młody, ale nie wygląda na ucznia. Czyżby młody aczkolwiek cholernie przystojny nauczyciel? Uśmiechnąłem się szerzej do siebie ukazując lekko swoje białe zęby. Taaak... Naszły mnie psychopatyczne myśli... Nie wspominajmy o czym z owym panem w roli głównej. Kurwa, jest zajebisty. Otrząsłem się jednak zapominając chwilowo że z kimś konwersuję dlatego szybko zmieniłem swój wyraz twarzy na normalny odwracając wzrok ponownie na dziewczynę. - Tak więc... Właśnie.
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:58

-Co ja?- przytuliłam ją od tyłu. Była taaaaka ciepła. A ja dawno się nie przytulałam.-Mam lizaki
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:58

-Skończyłem też psychologię ale chyba jestem trochę mało empatyczny. - sądziłem, rozsiadając się wygodniej - Wiesz, dzisiaj trudno jest rozróznić czy ta osoba chce pomocy czy uwagi. A tak, uczę chociaż czegoś co kocham.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 21:00

- O tak, tak! - pisnęłam - Siadaj, wszędzie szukałam mojego dilera lizaków, mniam!
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 21:02

Pokiwałem głową słuchając go i zaczynając jeść - w sumie racja... - mruknąłem i spojrzałem na niego - głupio mi przez to wszystko a jeszcze mam chodzić na pana lekcje - przyznałem z westchniemiem. Michael czemu nie zostałeś w pokoju!?
Powrót do góry Go down
Melanie Hatter

Melanie Hatter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 21:05

Zaśmiałam się.
-Co tam?- dałam jej swoją do połowy pełną torbę
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 21:05

Chłopak ewidentnie o czymś myślał. Ciekawe o czym? Pewnie o czymś ważnym. Dość długo się na nią patrzył co wprawiło ją w lekkie zakłopotanie. No ale cóż, prawie wszystko wprawiało ją w zakłopotanie.
- A..- zaczęła opierając się o stół.- ..jak ci na imię tak w ogóle?-spojrzała na niego lekko zgarbiona oparła pierś na rękach, jej sweter lekko się obsunął. Jak mogła zapomnieć o czymś tak ważnym jak imieniu? Spojrzała jeszcze raz na chłopaka i się zastanowiła....był przystojny.
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 21:06

-Interesujesz się przedmiotem? - uniosłem wyskoro brwi. W tej szkole więcej ludzi nastawionych było na taniec czy śpiew
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 EmptyNie Wrz 18 2016, 21:08

Rozbłysnęły mi iskierki w oczach na widok słodyczy. Tym razem wzięłam lizaka w kształcie truskawki.
- Szukałam Cię wszędzie, gdzie Ty byłaś? Tłumacz mi się tu szybciutko! - zaśmiałam się krótko.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 10 Empty

Powrót do góry Go down

Stołówka
Powrót do góry 
Strona 10 z 25Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: