Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Stołówka

Go down 
+26
Adelaida Banderas
Anastazia Johnson
Isobel Chiara Tokisaki
Wilson Heinen
Xavier Amédée Donnel
Oscar White
Charlotte Schrödinger
Willow Harrison
William Fields
Nikołaj Iwanienko
Ophelie Lacroix
Aiden Chase
Melanie Hatter
Kath Black
Kyle Gray
Wenka Lanter
Nathyenne Reed
Hiro Nakate
Michael Woodland
Erica Blandelli
konto usunięte
Aria Delorence
Elizabeth Oxton
Zoe Claws
Matthew Tuck
Amber Moore
30 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Next
AutorWiadomość
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

Stołówka      - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:44

- Cześć, cwelu - powiedziałam patrząc przez okno. Na dworze było tak fajnie, że miałam nadzieję na deszcz. Mogłabym wtedy wyjść pobiegać, albo coś w tym stylu.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:45

- Jakie miłe powitanie - skomentowałem rozbawiony i podążyłem za jej wzrokiem. - Chcesz się przejść? - zaproponowałem mając wrażenie, że chce wyjść.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:47

- Jakby padało, chętnie. W takie słońce wampiry nie powinny wychodzić na zewnątrz - mruknęłam odwracając wzrok od okna.
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:48

- Do zobaczenia. - pożegnała Aiden, odprowadzając ją wzrokiem. Dziwna dziewczyna, choć bardzo sympatyczna; polubiła ją i miała nadzieję, że coś z tego wyjdzie.
Zerknęła na innych ludzi na stołówce, po krótkim wahaniu podeszła do innego stolika, przy którym siedziały dwie dziewczyny; jedną z nich kojarzyła z kreatywnego pisania.
- Mogę się przysiąść? - zapytała, nerwowo postukując palcami o oparcie krzesła.
Powrót do góry Go down
http://transgressivepotato.tumblr.com
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:49

- Twierdzisz, że jesteś wampirem? - oparłem głowę o rękę, której łokieć znajdował się na blacie stolika. - Ciekawie.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:50

- Jestem wampiro-koto-leniwco-wombatem - powiedziałam z lekkim uśmiechem - Ale chyba najbardziej wampirem.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:52

Tej głupi uśmieszek nie chciał zniknąć mi z twarzy a moje myśli lubiły galopować coraz bardziej, dalej i dalej. Kurwa, nie moja wina! Potrząsnąłem głową biorąc głęboki wdech. Spoko Wenka, ogarnij się. Jeszcze za wcześnie. - Nie wyglądasz na osobę która... Hm. Miałaby kogoś? - zapytałem bardziej twierdząco. - Ale mogę się mylić. - wzruszyłem ramionami. W sumie nawet jakby miała kogoś, to co z tego? Jakoś nie przykuwałem do tego uwagi, nawet jak doszło z kimś do jakiegoś zbliżenia naprawdę miałem gdzieś czy owa osoba zdradza tego kogoś, czy jednak nie. Co to za różnica.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:53

Spojrzałam na dziewczynę, Ophelie - jak już zapamiętałam z kreatywnego pisania i przestawiania się i pokiwałam głową. - Pewnie, siadaj - uśmiechnęłam się serdecznie i zjadłam trochę sałatki, przy okazji poprawiając grzywkę. - Co tam ogółem u was?
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:54

- Jestem Aria! - uśmiechnęłam się szeroko i najbardziej przyjaźnie jak umiałam.
Zajadałam się jabłecznikiem jakbym pierwszy raz od tygodnia dorwała się do jedzenia.
- Mniam!
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:55

To pytanie zbiło ją zupełnie z tropów. Czy miała kogoś? Oczywiście że nie! W ogóle nigdy nie miała do czynienia tak naprawdę...z mężczyzną.
- No...no nie...- wyszeptała spuszczając głowę i znów się rumieniąc. Jej głowę zastąpiły tysiące myśli, przez które tylko bardziej się zarumieniła. Spojrzała na niego niepewnie, zielonymi oczami.
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:56

Z ulgą - społeczną ulgą, jak określiłaby to z poważnym wyrazem twarzy jej siostra - opadła na krzesło i wygrzebała z torby powerbank. Podłączyła do niego telefon i odetchnęła z ulgą, kiedy jego ekran się rozświetlił.
- Umieram ze stresu. - powiedziała szczerze. - Nowe miejsce, nowi ludzie, non stop wszystkich mylę, już pomyliłam nauczycielkę z uczennicą.
Powrót do góry Go down
Kath Black

Kath Black

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:58

-Zajebiście. -powiedziałam dziabiąc widelcem kurczaka. -Co za.. walnięty.. ptak..-w końcu nabilam kawałek mięsa na widelec i wsadzilam do ust.-Mówiłam ci żebyś nie przejmowała się tym.-rzuciłam do Ophelie.
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:59

- Widzisz? Teraz zapomniałam, że już z tobą rozmawiałam. - zaśmiała się nerwowo. - Tyle osób w tej szkole ma tlenione albo jasnoblond włosy, że można się pogubić, chyba dzisiaj nałożę sobie farbę. Żeby ze mną nie było tego problemu.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:00

- Wombatem? - prychnąłem rozbawiony i spojrzałem na nią ponownie. - Skąd takie pragnienie bądź pomysł?
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:01

- Bardzo ładne imię - odpowiedziałam jej po przełknięciu sałatki. Kultura i dobre wychowanie przede wszystkim, żadnego mówienia z pełnymi ustami, powtórzyłam sobie w myślach. - Smacznego tak w ogóle - uśmiechnęłam się lekko i dla odmiany wzięłam kęs tosta. Spojrzałam na Ophelie. - A, tak, pamiętam - zaśmiałam się lekko do niej po przełknięciu - nie martw się. Góra kilka dni i będziesz kojarzyć ludzi.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:02

- Dzięki Erica. - znów uniosłam kąciki, demonicznie patrząc na pusty talerz przed sobą.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:03

- Lubię wombaty - powiedziałam popijając herbatę - I leniwce też.
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:04

- Oby. - westchnęła dramatycznie. - Inaczej czarno widzę swoją przyszłość tutaj.
Przeniosła wzrok na dziewczynę, którą pierwszy raz widziała na oczy.
- My się chyba jeszcze nie znamy. - powiedziała ostrożnie. - Jestem Ophelie. I chyba powinnam wymyślić sobie jakieś zdrobnienie.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:05

- Ja tam wolę nietoperze, anakondy, czarne wdowy... - wstałem na chwilę i poszedłem do bufetu. Wróciłem z talerzem z dwoma duszonymi kotletami wołowymi i zacząłem konsumpcję.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:05

Wszedłem powoli do stołówki. Byłem tak głodny, że nie spojrzałem kto jest w pomieszczeniu tylko od razu podszedłem do miejsca gdzie zobaczyłem spaghetti. Kocham... Dopiero przy jedzeniu rozejrzałem sie po stołówce. No jest kilkoro ludzi, ale bez szału. Wziąłem talerz z zamiarem znalezienia miejsca bez ludzi. Dziś usiądę sam...
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:06

- Ale masz super sprężyny! - złapałam za jeden kosmyk włosów i pociągnęłam najdelikatniej jak mi się udało - Ophi! Jestem Aria. - lekko spoważniałam.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:07

- Ummm... Może powinnaś polecieć po kawałek ciasta jeszcze? - zapytałam czując lekkie dreszcze patrząc na spojrzenie Arii. - Co do zdrobnienia, może być Ophie, Oph... Kath, to zdrobnienie od Katherine? - przeniosłam wzrok na białowłosą.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:07

- Smacznego - mruknęłam znowu patrząc przez okno - Chyba jednak wyjdę, bo ciężko się siedzi cały czas w jednym miejscu.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:08

- Spalisz się na słońcu, obrócisz w popiół! - zareagowałem udawaną panikę. - Ewentualnie zaczniesz błyszczeć jak kryształ - zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 EmptyNie Wrz 18 2016, 20:09

- Ja już błyszczę - zaśmiałam się wstając - Idziesz ze mną?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

Stołówka
Powrót do góry 
Strona 8 z 25Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: