Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Stołówka

Go down 
+26
Adelaida Banderas
Anastazia Johnson
Isobel Chiara Tokisaki
Wilson Heinen
Xavier Amédée Donnel
Oscar White
Charlotte Schrödinger
Willow Harrison
William Fields
Nikołaj Iwanienko
Ophelie Lacroix
Aiden Chase
Melanie Hatter
Kath Black
Kyle Gray
Wenka Lanter
Nathyenne Reed
Hiro Nakate
Michael Woodland
Erica Blandelli
konto usunięte
Aria Delorence
Elizabeth Oxton
Zoe Claws
Matthew Tuck
Amber Moore
30 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next
AutorWiadomość
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

Stołówka      - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 18:49

Usiadła potulnie przed nim. Teraz widziała jego twarz w całej okazałości ale i tak nie odważyła się spojrzeć mu prosto w oczy.
- Dążę do tego żeby....moje rysunki były realistyczne. Nosy sprawiają mi największy problem.- obciągnęła swoją bluzę i spuściła wzrok. - pływasz? Ja pływałam...trochę...w podstawówce.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 18:52

Weszłam do stołówki i skierowałam się do bufetu po ciepłą herbatę. Nucąc piosenkę Green Day "American Idiot" usiadłam przy stoliku pod oknem.
Powrót do góry Go down
Aiden Chase

Aiden Chase

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 18:54

-To rzeczywiście zabawne - mimo charakteru wypowiadanych słów, nie zaśmiałam się, ale delikatnie uniosłam kąciki ust - Siądziemy?
Podeszłam do jednego ze stolików i siadłam na nim, nie przepadałam za krzesłami, były małe i nie wygodne, a ja całkiem duża i żyrafiasta.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 18:54

Przytaknąłem głową odsuwając od siebie talerz po czym znów sięgnąłem po butelkę z colą którą odkręciłem i wypiłem resztę odstawiając ją gdzieś na bok i spoglądając lekko spod byka na dziewczynę, jak to zawsze z tym spojrzeniem bywało. - Rozumiem. Tak, pływałem i pływam. Lubię wodę. Chociaż i tak bardziej preferuję najzwyklejsze w świecie bicie ludzi po twarzach, ewentualnie w jakiś worek bokserski, jak nie ma z kim się bić. - Uśmiechnąłem się ledwo widocznie i złośliwie nie odrywając od dziewczyny swojego spojrzenia.
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 18:57

-Em...lubisz...się bić?- lekko przełknęła ślinę i spojrzała na chłopaka i...o dziwo spojrzała mu w oczy. Przeszedł ją dreszcz więc spuściła wzrok i się zarumieniła. - Ja...ja wolę być jednak pokojowo nastawiona...wolę być ..u..uległa.-
(informacja dla osoby piszącej Wenką zw na jakieś 40 min. Jak wrócę to odpiszę)
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:01

Usiadła naprzeciwko, co jakiś czas z ciekawością zerkając na swoją towarzyszkę. Wydawała się być dziwną osobą - w ten dobry sposób.
- Wiesz, do twarzy ci z takimi włosami. - powiedziała w końcu. - Podkreślają twoje oczy.
Powrót do góry Go down
http://transgressivepotato.tumblr.com
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:01

- Czy lubię? To mało powiedziane. Aczkolwiek i tak staram się zbyt często tego nie robić, a przynajmniej w szkole. - mruknąłem biorąc głęboki wdech po czym wzruszyłem ramionami. - Jak kto woli. Z początku jest tutaj spokojnie, ale jak tylko zdołam się oswoić z tym miejscem zapewne zacznę szukać kłopotów. Jak zawsze, a przynajmniej nie tyle co ich szukać, a same w końcu przyjdą.
Powrót do góry Go down
Aiden Chase

Aiden Chase

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:16

-O, dziękuję - uniosła brwi i przełknęła jedzenie - Z reguły raczej słyszę kondolencje.
Wbiłam wzrok w okno. Nie w tym takim melancholijnym emo sensie, po prostu spojrzałam w tamtą stronę.
-Ty też masz bardzo ciekawe włosy, zastanawiam się, jak je odtworzyć. Druty są zbyt twarde, sznurk nie ułożą się tak spontanicznie i giętko... Może coś z silikonem...?
Powrót do góry Go down
Aiden Chase

Aiden Chase

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:17

-O, dziękuję - uniosła brwi i przełknęła jedzenie - Z reguły raczej słyszę kondolencje.
Wbiłam wzrok w okno. Nie w tym takim melancholijnym emo sensie, po prostu spojrzałam w tamtą stronę.
-Ty też masz bardzo ciekawe włosy, zastanawiam się, jak je odtworzyć. Druty są zbyt twarde, sznurk nie ułożą się tak spontanicznie i giętko... Może coś z silikonem...?
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:19

- Druty i włóczka? - zasugerowala, jedną ręką z namysłem pociągając się za pasmo włosów. - Można by też spróbować z czymś z czego robi się peruki... Dlaczego właściwie chcesz odtwarzać moje włosy? - zapytała nagle. - Jakiś tajny projekt?
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:24

- Kłopoty zawsze przychodzą...- spojrzała na swoje szkice.Ciekawe co tam jeszcze było oprócz aktów.- masz ładne oczy.- rzekła cicho nie patrząc na niego. Przejrzała szkice i pobladła. Zapomniała o swoim tzw.''autoportrecie'', zawsze miała zamiłowanie do aktów...ale...myślała że ten rysunek zostawiła w domu. Przypomniała sobie dlaczego nie pokazywała nikomu rysunków, bo kto normalny rysuje swój nagi autoportret przed lustrem.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:24

Weszłam z gracją jak zawsze do stołówki i od razu zaczęłam nakładać sobie jedzenia. W końcu na talerzu znalazło się u mnie trochę tostów oraz standardowo jakaś sałatka na drugiej części talerza. Rozejrzałam się chwilę po sali, po czym zajęłam sobie miejsce przy pustym stoliku mniej więcej na środku stołówki i zaczęłam jeść. Rozkoszowałam się smakiem w serach. Eh, Erica, to już nałóg.
Powrót do góry Go down
Aiden Chase

Aiden Chase

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:25

-Włóczka, genialne! - wbiłam w nią wzrok pełen wesołych ogników. Tylko przy rzeźbieniu i myśli o tym ekscytuję się tak bardzo.
-Potrzebuję tego do tworzenia. Nudziłabym się, wykorzystując tylko znane mi formuły i tekstury. Chcę czegoś nowego, a twoje włosy są zdecydowanie nowe.
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:29

- Mogę ci dać kilka kosmyków. - zaproponowała swobodnym tonem. - Mam tego na głowie całą masę, nawet nie poczuję różnicy.
Ach, twórczy szał. Doskonale to rozumiała; czasem była w stanie w środku nocy obudzić całą rodzinę, bo akurat pilnie potrzebowała informacji ile czasu by się leciało z Japonii na Gibraltar albo kto w roku osiemdziesiątym piątym rządził Wenezuelą.
Powrót do góry Go down
Kath Black

Kath Black

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:32

Weszłam do sali rozglądając się.  Czułam się tu prawie jak w domu. Czyli obco. Wzięłam swoje standardowe frytki z kurczakiem i usiadłam przy jednym ze stolików,  na przeciwko brunetki która chyba najwyraźniej lubiła tosty, bo miała ich pełny talerz.
-Jestem Kath i nudzi mi się. -powiedziałam prosto z mostu nawet nie pytając czy mogę się przysiąść.
Powrót do góry Go down
Aria Delorence

Aria Delorence

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:33

- Ja chcę jabłecznik! - krzyknęłam lekko piskliwie
Podeszłam do jakiegoś stołu na środku stołówki, gdzie leżało moje pachnące ciasto. Usiadłam obok jakiejś dziewczyny, która zajadała tosty.
Powrót do góry Go down
Wenka Lanter

Wenka Lanter

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:36

- A Ty masz ładny nosek. W porównaniu do tych z Twoich rysunków, jest naprawdę mały, zgrabny i... No nie wiem, słodki? - mruknąłem przyglądając się uważniej nosowi dziewczyny, jakby na to nie patrzeć, jest naprawdę śliczny. Uśmiechnąłem się znów delikatnie łobuzersko. Nie uśmiechałem się bo było mi do śmiechu, ale jak w mojej głowie rozkwitały różne... Złe myśli to złośliwe i wredne delikatne wygięcie ust zawsze się pojawiało.
Powrót do góry Go down
Aiden Chase

Aiden Chase

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:36

Pokiwałam energicznie głową, to świetny pomysł.
-Mogłabyś przyjść kiedyś zapozować mi? Robienie tego z pamięci może nie być takie efektywne - dokończyłam zupkę i zanotowałam kolejne fakty w notesie: "Ophelie zobowiązuje się do oddania ci kilku włosów - włóczka, drut, silikon, klej". Jak zwykle wszystko zapisane skrótami myślowymi.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:37

- Hej i hej - przywitałam się z obiema dziewczynami, które się dosiadły. - Nie ma sprawy - dodałam w stronę białowłosej i ugryzłam tosta. Gdy go przeżułam, wyciągnęłam rękę najpierw do dziewczyny, która usiadła pierwsza. - Erica jestem.
Powrót do góry Go down
Ophelie Lacroix

Ophelie Lacroix

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:38

- Jeżeli nie umrę przez ilość zająć, to jasne. - powiedziała żartobliwie, skrobiąc łyżką po dnie miseczki. - Też mogłabyś mi kiedyś zapozować, uczę się rysować i dawno nie rysowałam faktycznego człowieka, zawsze tylko z pamięci.
Powrót do góry Go down
Kath Black

Kath Black

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:40

Przyjęłam dłoń brunetki i uscisnelam lekko.
-No a ja Kath.-powiedziałam puszczając ja. Ugryzłam frytke spoglądając na dziewczynę siedząca obok niej.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:41

Wszedłem na stołówkę przeczesując włosy palcami. No, oralny koszmar wbił właśnie na rejon. Usiadłem obok Nathyenne i zerknąłem na jej talerz - smacznego.
Powrót do góry Go down
Elizabeth Oxton

Elizabeth Oxton

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:41

''Słodki ...nosek?'' Zarumieniła się mocno i wlepiła w niego zdziwiony i zawstydzony wzrok. Czuła się zakłopotana...Zauważyła że jego wyraz twarzy się zmienił. ''Ale czy on przynajmniej nie miał dziewczyny..?'' - tak się zastanowiła. Bo ta dziewczyna na łące wyglądała...jak jego dziewczyna. Ale może to ona jak zwykle wyciąga pochopne wnioski.
- Dz..dzięki..- spuściła wzrok zarumieniona a kąciki jej ust uniosły się w leciutkim uśmiechu.
Powrót do góry Go down
Aiden Chase

Aiden Chase

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:44

-Handel wymienny, usługa za usługę - zgodziłam się i zeskoczyłam na ziemię po dopisaniu "Zapłata: pozowanie Ophelie".
-Muszę iść do pokoju. Wpadnij, kiedy zechcesz - dodałam zdawkowo, choć rzeczywiście nie miałam nic przeciwko ewentualnym odwiedzinom. Ruszyłam w stronę wyjścia ze stołówki.
NP: pokój Aiden Chase
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 EmptyNie Wrz 18 2016, 19:44

- Ładnie - uśmiechnęłam się i podałam rękę dziewczynie obok - chyba już usłyszałaś moje imię.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Stołówka    Stołówka      - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Stołówka
Powrót do góry 
Strona 7 z 25Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: