- Postaram się - powiedziałam i zaczęłam grać najlepiej, jak umiałam. Nie pamiętałam nut do końca, więc momentami improwizowałam, ale chyba nie było tego tak bardzo słychać. *tu wstawiłabym link, ale nie mam jak*
Przestałam grać i słuchałam jak Matt śpiewa. Zamknęłam oczy i odpłynęłam, wyobrażając sobie, że gramy koncert przed całą szkołą. Na tą myśl wzdrygnęłam się i otworzyłam oczy.
Położyłam się na plecach, a moje nogi nadal zwisały ze sceny. Wgapiłam się w lampy pod sufitem i słuchałam gry Matta. Nie chciałam mu przerywać, więc po prostu siedziałam cicho.
- Nie, skądże. Lubię Ci się przyglądać po prostu. Cóż, rzadko kiedy mam okazję oceniać taką urodę jak Twoja - odpowiedziałem siadając w jej stronę i opierając głowę na splecionych dłoniach.
Nathyenne Reed
Posts : 455 Join date : 06/09/2016 Age : 26 Location : Nowy Jork, USA
- I ja jestem w tej mniejszości, która nie zaprzecza. Jestem także w mniejszości, która nie lubi komplementów - zaśmiałam się - Zawsze mam ochotę poćwiartować za teksty typu "ładna jesteś" albo "masz fajne włosy".
Przez długi czas tak siedzieliśmy gapiąc się na siebie, na ścianę albo na sufit. W końcu postanowiłam coś ze sobą zrobić. - To ja już pójdę - powiedziałam z uśmiechem i wstałam - Jakbyś coś ode mnie chciał, to będę się zalewała litrami herbaty na stołówce. NP no właśnie tam xd