Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)

Go down 
+2
Damien Svensson
Amber Moore
6 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Damien Svensson

Damien Svensson

Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyCzw Paź 27 2016, 00:35

- Feministka?
Walnął głupio, czego sekundę później pożałował - kawałek miesa stanął mu w przełyku przez co się zaksztusił. Przepił to piwem.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyCzw Paź 27 2016, 00:45

Zaśmiała się rozbawiona. - Najwyraźniej poniekąd. Po prostu mi głupio, że niemal obca osoba za mnie płaci...
Powrót do góry Go down
Damien Svensson

Damien Svensson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyPon Paź 31 2016, 22:26

- Wybacz, nie miałem tego...
Chciał powiedzieć na myśli, aczkolwiek to właśnie myśli wysunęły mu na język głupkowate zapytanie.
- To dla mnie żaden problem, poważnie
Uśmiechnął się serdecznie, biorąc kolejny spory kęs do ust.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyPon Paź 31 2016, 22:46

Natomiast ja nie mam ci tego za złe, to było poniekąd zabawne. - zaśmiała się ponownie, jednak już cicho, pod nosem. - A więc? Chyba nie chcesz odsunąć tematu na bok? - uniosła brew.
Powrót do góry Go down
Damien Svensson

Damien Svensson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyPon Paź 31 2016, 22:49

- Tematu?
Zapytał marszcząc delikatnie brwi.
Powrót do góry Go down
Ashley Fox

Ashley Fox

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyPon Paź 31 2016, 23:05

- Ile ci muszę oddać! - roześmiała się wyjmując biały skórzany portfel ze zdobionym, złotym otwarciem.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 09:15

Weszłam do restauracji, pragnąc jakiegoś odetchnięcia i spokoju. Udałam się do lady i zamówiłam sobie capuccino oraz co nieco słodkiego. Usiadłam przy jednym ze stolików, pomachałam też Ashley gdy tylko ją zobaczyłam. Wyjęłam telefon i zajęłam się odpisywaniem znajomym w oczekiwaniu na swoje zamówienie.
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 11:36

Weszłam do restauracji. W towarzystwie blondynki podeszłam do lady i spojrzałam na Anastazię. - Jaką wybierasz?
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 11:47

-Ja poprosze latte. -Zwrocila sie do obslugujacej je pani. -A dla Ciebie?
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 11:49

- A ja... Macchiato - odparłam i wyjęłam portfel by zapłacić.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 11:55

Cofnela dlon dziewxzyny -Idz zajmij miejsca. -usmiechnela sie i zaplacila
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 11:58

- Oh, dobrze - westchnęłam, ale odwzajemniłam uśmiech i usiadłam przy wolnym stoliku. Oparłam brodę na dłoniach i czekałam na blondynkę.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:03

Gdy kasjerka brala od niej pieniadze, dodala -I dwa kawalki ciasta, jakiegos dobrego. -Zaplacila i usiadla przy dziewczynie. -Ladnie tu.
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:04

- Tak. Elegancko i w ogóle - odpowiedziałam. - To że stawiasz kawę ma sprawić, że uznam to spotkanie za randkę? - zapytałam ją z serdecznym uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:10

Stwierdziłam, że nic tu po mnie. Co będę sama siedzieć? Wypiłam swoją kawę i wyszłam przed restaurację. Wsiadłam do swojego samochodu i ruszyłam zwiedzać.
NP: Ruiny Zamku.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:13

-Interpretacja zalezy od Ciebie. -Usmiechnela sie milo. Po chwili kelnerka przyniosla kawy i ciasta.
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:15

- Dziękuję - powiedziałam do kelnerki postawiłam przed sobą kawę oraz kawałek ciasta. - Więc chętnie to tak zinterpretuję - oddałam jej uśmiech i poprawiłam włosy.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:17

-Slicznie wygladasz. -Uamiechn nie zchodzil jej z twarzy. Upila lyka kawy
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:20

- Dziękuję. Ty również. Ogółem - upiłam łyk - zaskoczyłaś mnie swoim strojem, nie spodziewałam się takiej elegancji. Sama nie wiedziałam, czy nie przesadziłam ze strojem - zaśmiałam się lekko.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:25

-Gdy nie uprawiam sportu to czesto ubieram koszule. Lubie wygladac elegancko. A Tobie bardzo pasuje taki stroj. Podkresla Ci figure. -Usmiechnela sie ogladajac dziewczyne
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:26

- Z elegancją Ci do twarzy - stwierdziłam zadowolona i łyżką wzięłam do ust kawałek ciasta. - Dziękuję, to miłe.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:32

Rowniez zjadla kawalek ciasta. -Pyszne. -stwierdzila i oparla glowe na zlozonych dloniach
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:33

- Zgadzam się, bardzo dobre - kiwnęłam głową i wzięłam kolejny kawałek. - Co Cię skłoniło do przyjazdu do USA? - spytałam i spojrzałam na nią.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:35

-Tak jakos... chcialam zwiedzic troche swiata. A Ty?
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 EmptyWto Lis 01 2016, 12:37

- U mnie rodzice chcą żebym była jak najlepiej wykształcona, więc w rezultacie trafiłam tutaj - odpowiedziałam. - Pieniądze totalnie nie grają dla nich roli.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)   Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój) - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Restauracja (dla tych, którzy cenią ciszę i spokój)
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Miasto :: Kluby-
Skocz do: