Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój nauczycielski

Go down 
+6
Alexander Armbrüster
Margot Moone
Katriina Sovallainen
JiYeon SooAh Park
Jane Thomson
Amber Moore
10 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Margot Moone

Margot Moone

Pokój nauczycielski - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Wrz 18 2016, 00:06

- Tak, nowa. Pierwszy dzień. - Uśmiechnęła się trochę na siłę. W gruncie rzeczy martwiła się jak to będzie, choć przebiła przez nią ta chorobliwa myśl towarzysząca zawsze... Że przecież zawsze da sobie radę. Że jest wojowniczką. I blask w jej oczach był coraz bardziej widoczny... Może nawet lekko wulgarny. Bezpośredni wzrok wbił się zaraz w oczy rozmówczyni.
- Długo tu pracujesz?
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Wrz 18 2016, 00:16

Kiedy skończyłam pić leki, niezbyt zadowolona wróciłam na fotel, do swoich notatek. Usiadłam podkładajac sobie pod tyłek ugiętą nogę ale tak żeby nie ubrudzić butem jasnego mebla. Zaczęłam dalej pisać.
Powrót do góry Go down
Margot Moone

Margot Moone

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Wrz 18 2016, 00:29

Spojrzała na ciemnowłosą kobietę w delikatnym zdziwieniu, że do tej pory niewidoczna i nawet... Nawet się nie odezwała.
-Witaj. - Powiedziała swobodnym głosem. Chyba wypadało...
Powrót do góry Go down
JiYeon SooAh Park

JiYeon SooAh Park

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Wrz 18 2016, 00:34

Dopisywalam kolejna zwrotke kiedy usłyszałam czyjś głos. Pisałam dalej, dopiero po chwili podnosząc głowę. O.. czyli to jednak do mnie..-Witam.-uśmiechnęłam się lekko.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyPią Wrz 30 2016, 15:43

Weszłam do pokoju i od razu podeszłam do ekspresu z kawą. Oparłam się o ladę i zaczęłam sobie spokojnie popijać zamyślona.
Powrót do góry Go down
Alexander Armbrüster

Alexander Armbrüster

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyPon Paź 03 2016, 20:43

Objąłem Nath jedną ręką w pasie, tak na zaś, jakby się miała przewrócić. "Doczołgaliśmy" się cudem do drzwi pokoju nauczycielskiego. Wolną ręką zapukałem tam kilka razy.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyPon Paź 03 2016, 21:13

Mocno trzymałam Alexa, żeby się nie przewrócić i jakimś cudem zeszliśmy po tych wszystkich schodach aż tutaj.
Powrót do góry Go down
Alexander Armbrüster

Alexander Armbrüster

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyPon Paź 03 2016, 21:40

Po chwili oczekiwania nacisnąłem klamkę i pchnąłem dość duże drzwi mocno do przodu. Włożyłem głowę do pokoju nauczycielskiego i zagadanąlem z lekka nieśmiało.
- Przepraszam...? - uśmiechnąłem się nerwowo, wyginając usta w coś na podobieństwo pół-łuku, jak zawsze, gdy się czymś denerwowałem, czy była to rzecz poważna czy pobłażliwa drobnostka, którą powinien byłem po prostu zbagatelizować. W tamtym momencie zwolniłem również nieco objęcie Nath, żeby nie zmuszać jej do wyginania się nie wiadomo jak. Czekałem na jakąkolwiek reakcję któregoś z nauczycieli.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyWto Paź 04 2016, 18:44

- Nie będę tutaj tak stać i czekać - prychnęłam. Wyrwałam się z objęć Alexa i zataczając się doszłam do jakiejś szafki. Otworzyłam ją i zaczęłam grzebać w stosiku kluczy podpisanych nazwiskami wszystkich uczniów. Po chwili znalazłam swój. Zabrałam go, żeby wreszcie móc dostać się do pokoju.
NP pokój Nath
Powrót do góry Go down
Antoine Mills

Antoine Mills

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:04

Zapukałem do pokoju nauczycielskiego, muszę podpisać kilka papierów. Pokój mam już załatwiony, więc chociaż miałem gdzie odłożyć swoje walizki. Zaczesałem włosy do tyłu będąc trochę zestresowany, nie paliłem chyba z 2 tygodnie. Przez co też się dodatkowo irytuje..
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:05

- Dzień dobry. Ah, to Ty od tych papierów? - zapytałam ucznia, gdy już go wpuściłam i wróciłam do robienia sobie kawy.
Powrót do góry Go down
Antoine Mills

Antoine Mills

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:10

Uśmiechnąłem się kątem ust.-Mhm, czekam na..na Xaviera?-Mruknąłem trzymając swoje dokumenty i usiadłem przy jednym z biurek..
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:12

- Aaaa... - pokiwałam powoli głową. - To jeśli jesteś z nim umówiony to czekaj - odpowiedziałam i usiadłam sobie z kawą.
Powrót do góry Go down
Antoine Mills

Antoine Mills

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:22

Potaknąłem i zwiesiłem głowę na dół. Ciekawe gdzie jest teraz Willow i Wilson. Jest wieczór, więc najpewniej gdzieś sobie wyszli, lub są w pokojach..
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:33

Wszedł bez zbędnego pukania i dni dobrych. Omiatając wzrokiem pomieszczenie. Ziewnął podchodząc do wysuwanych szafek z aktami, poszukał właściwej teczki rzucając ją na stolik przy tymczasowo swoim siedzeniu. Wyjął z kieszeni długopis i paczkę gum. Dwie wsunął do ust kiedy siadał za biurkiem. Skinął głową na chłopaka by usiadł i otworzył papierową teczkę wyjmując kartkę po kartce.
Powrót do góry Go down
Antoine Mills

Antoine Mills

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:39

-Dzień dobry.-Mruknąłem spokojnie widząc, że to raczej tan nauczyciel. Podałem mu swoją czarną teczkę z swoimi dokumentami..
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:41

- Zajmujesz się teraz naborem nowych? - zagaiłam do Xaviera i usiadłam przy stole, upiłam łyk kawy.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:46

- Tego nie potrzebuje.
Odsunął jego teczkę, zerkając w kierunku Katriiny
- Dyrekcja się tak zabezpiecza, w razie gdybym wszystkich podusił... Pieczątki widziałaś?
Prychnąłem pod nosem widząc sekundę później jak tusz rozlał mi się po kartce.
- Niech mnie chuj...
Wstał od biurka wyjął peta z kieszeni umieszczając go miedzy wargami począwszy szukać tego samego typu dokumentu do skserowania.
Powrót do góry Go down
Antoine Mills

Antoine Mills

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:50

Podniosłem delikatnie patrząc na nich. Uuu nauczyciel przeklina, już go lubię. Wziąłem swoją teczkę i oparłem się o krzesło wzdychając bez głośnie. Dajcie mi iść kurwa do pokoju, leciałem tutaj kilkanaście godzin i umieram.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 20:51

- Tak - przeszłam do szafki i wyciągnęłam z niej pieczątkę, położyłam na stole i usiadłam. Wróciłam do swojej kawy.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 21:00

Gdy już dorwałem odpowiedni świstek, skserowałem go wróciłem do stolika popodpisywałem i podstęplowałem wszystko jak leci wręczając nie wypełnione papiery chłopakowi.
- Jak się z tym ogarniesz to wpadnij do mnie. Kati, Kati... Zrobisz mi kawki? Żal mi palić o suchym pysku.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 21:02

- Kati? Kat jeśli już - mruknęłam i podeszłam do ekspresu. Zaczęłam mu robić kawę. - Ile słodzisz?
Powrót do góry Go down
Antoine Mills

Antoine Mills

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 21:08

-Ta.-Mruknąłem pod nosem biorąc długopis i zaczynając wypełniać papier..
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 21:28

- Nie słodzę, Ka-ti. A ty, Antoine...
Spojrzał mu przez ramię do papierów kiedy kręcił się przy brunetce.
- Nie musisz robić tego tutaj, jak już powiedziałem... Idź odpocznij do siebie i przynieś mi gdy je wypełnisz.
Powrót do góry Go down
Katriina Sovallainen

Katriina Sovallainen

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 EmptyNie Paź 23 2016, 21:29

- Grrr - odpowiedziałam mu jedynie czymś dźwiękopodobnym i podałam kawę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój nauczycielski   Pokój nauczycielski - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój nauczycielski
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Pokój DS ~
» Pokój Patricka