| Pokój Willow | |
|
+2Xavier Amédée Donnel Amber Moore 6 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:06 | |
| -Ja zawsze na początku farbowania drze się że wyglądam okropnie, więc-Parsknęłam śmeichem. Wzdrygnęłam się słysząc głos Eriki.-Chętnie.-Mruknęłam i zaśmiałam się cicho, będąc bez koszulki przejechałam dłonią po swojej klatce piersiowej aż do dresów, po czym złapałam za nie i trzasnęłam sobie gumką w talie. Zaśmiałam się cicho i zaczesałam swoje włosy do tyłu. -Muszę się jakoś ogarnąć.-Mruknęłam wracając do sypialni, wzięłam suszarkę. Podłączyłam ją do kontaktu, siadając od razu zaczęłam sobie suszyć kłaki.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:10 | |
| Poszłam za Willow po drodze krzycząc: - Erica, idziesz dzisiaj z nami nią miasto? - dalej mając na twarzy uśmiech. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:27 | |
| Założyłam przed suszeniem jakąś dużą czarną koszulkę. Po niedługim czasie wysuszyłam swoje włosy i od razu je uczesałam. Na początek zrobiłam sobie koka, by się trochę skreciły. Po umyciu i wysuszeniu zawsze się prostują. -Na początku mi się nie podobało...ale teraz róż wygląda dobrze.-Uśmiechnęłam się szeroko do zielonowłosej.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:30 | |
| - Wiedziałam, że będzie Ci ślicznie! Teraz obie jesteśmy jak czarodziejki z księżyca. - Zasmialam się głośno. Zanim rzuciłam "to co, idziemy?" Czekałam na odpowiedź Erici. | |
|
| |
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:31 | |
| - Cóż... Chętnie pójdę z wami - uśmiechnęłam się i poprawiłam swoje włosy. - Tylko szybko skoczę do siebie po sukienkę i poproszę Matta, by mnie podwiózł samochodem. Może chcecie z nami jechać? | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:34 | |
| -Jasne, ja muszę się jeszcze wyszykować. Ktoś z nami jeszcze pojedzie?-Spytałam zaczynając szukać jakiś spodni i koszulki. Wezmę coś na ramiączkach. Gdyż schudłam w gimnazjum, jestem zadowolona z swojego wyglądu. Wzięłam pilota i zmieniłam na bardziej ''imprezową'' piosenkę, by narobić klimatu.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:35 | |
| - No Matt by tylko jechał - odpowiedziałam składając ręce na wysokości piersi. - Potem jak go znam by się gdzieś zmył. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:37 | |
| - No tak, zapomniałam, trzeba się przebrać! Ciągle chodzę w tym samym, czas się odświeżyć. No i chętnie, co do podwozki. Tymczasem czekajcie tu na mnie w razie czego, ja zaraz wracam. np pokój Charlotte | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:37 | |
| -Inaczej idziemy tylko w trójkę?-Spytałam zdejmując spodnie bez żadnych skrępowań i włożyłam swoje czarne dżinsy. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:42 | |
| - Owszem, tylko we trójkę. Myślę, że wyświrowałby w tylko żeńskim towarzystwie - zaśmiałam się lekko. - Jak coś to będę przy fontannie z Mattem, powiedz Lottie - wyszłam pospiesznie z pokoju. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 21:52 | |
| -Mhm.- Murknęłam zdejmując z siebie ciuchy. Gdy wyszła zmieniłam swój stanik sportowy... na inny ciemniejszy stanik sportowy. Nie mam normalnych, są irytujące. Wzięłam swoją ulubioną koszulkę na ramiączkach. Włożyłam skarpetki i miałam problem z wyborem butów. Miałam tylko klapki, buty do koszykówki i glany. Podrapałam się po głowię myśląc. Glany miały 30 dziurek, więc...Wybrałam w końcu moja kochane też CZARNE buty do koszykówki. Wzięłam także na siebie dużą koszulę (czerwono-czarną) Rozpuściłam włosy, poprawiłam swoje sztuczne tunele i wyszłam z pokoju uśmeichnięta. Nigdy nie byłam na dyskotece w szkole! Co dopiero wyjść jako ''prawie dorosła'' z innymi. Byłam podeksytowana maksymalnie.
NP: Mała fontanna | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 22:10 | |
| Wróciłam do pokoju Willow, gdy zorientowałam się, że nikogo nie ma. Dziwne. Cóż, postanowiłam wyjść przed budynek i poczekać na nich, przy okazji rozglądając się za nimi.
NP mała fontanna | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Pon Paź 03 2016, 21:54 | |
| Wróciłam do pokoju rzucając buty na bok i zamknęłam drzwi. Jestem szczęśliwa i to nie po tabletkach! Mam w końcu dziewczynę, o boże. Puściłam głośno muzykę i podrygując w rytm muzyki wyjęłam z szuflady w biurku zupkę chińską. Była już w plastikowym opakowaniu, więc tylko nagrzałam wody w elektrycznym czajniku i zalałam zupkę. Usiadłam na parapecie przy oknie jedząc głodna i uradowana. Byłam ciekawa, czy mój kuzyn przyjechał. Nie widziałam go od małego jednak. To rodzina! A ja pamiętam że się z nim biłam, ale super dogadywałam, więc. Więc gdzie ten mały skurwisyn? A może w ogóle już się rozpakowuje w pokoju, hmm... | |
|
| |
Dasom Kim
Posts : 172 Join date : 29/10/2016 Age : 33 Location : Seul, South Korea
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Lis 11 2016, 15:48 | |
| Zapukałam do pokoju Willow. Po usłyszeniu pozwolenia, weszłam i przywitałam sie. -Twoja para to Erica. Powodzenia.-podałam jej kartkę i zniknęłam tak szybko jak sie pojawiłam. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Lis 11 2016, 20:34 | |
| Po chwili zobaczyłam nie znajomą mi dziewczynę.-Co? jaka para?-Jednak po chwili zniknęła. Zmarszczyłam brwi patrząc na karteczkę. No ok, to moja dziewczyna, ale co z tymi parami. O boże Willow ty to zawsze jesteś nie doinformowana.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Willow | |
| |
|
| |
| Pokój Willow | |
|