Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Willow

Go down 
+2
Xavier Amédée Donnel
Amber Moore
6 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
Willow Harrison

Willow Harrison

Pokój Willow - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:06

-Ja zawsze na początku farbowania drze się że wyglądam okropnie, więc-Parsknęłam śmeichem. Wzdrygnęłam się słysząc głos Eriki.-Chętnie.-Mruknęłam i zaśmiałam się cicho, będąc bez koszulki przejechałam dłonią po swojej klatce piersiowej aż do dresów, po czym złapałam za nie i trzasnęłam sobie gumką w talie. Zaśmiałam się cicho i zaczesałam swoje włosy do tyłu.
-Muszę się jakoś ogarnąć.-Mruknęłam wracając do sypialni, wzięłam suszarkę. Podłączyłam ją do kontaktu, siadając od razu zaczęłam sobie suszyć kłaki..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:10

Poszłam za Willow po drodze krzycząc:
- Erica, idziesz dzisiaj z nami nią miasto? - dalej mając na twarzy uśmiech.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:27

Założyłam przed suszeniem jakąś dużą czarną koszulkę. Po niedługim czasie wysuszyłam swoje włosy i od razu je uczesałam. Na początek zrobiłam sobie koka, by się trochę skreciły. Po umyciu i wysuszeniu zawsze się prostują.
-Na początku mi się nie podobało...ale teraz róż wygląda dobrze.-Uśmiechnęłam się szeroko do zielonowłosej..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:30

- Wiedziałam, że będzie Ci ślicznie! Teraz obie jesteśmy jak czarodziejki z księżyca. - Zasmialam się głośno. Zanim rzuciłam "to co, idziemy?" Czekałam na odpowiedź Erici.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:31

- Cóż... Chętnie pójdę z wami - uśmiechnęłam się i poprawiłam swoje włosy. - Tylko szybko skoczę do siebie po sukienkę i poproszę Matta, by mnie podwiózł samochodem. Może chcecie z nami jechać?
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:34

-Jasne, ja muszę się jeszcze wyszykować. Ktoś z nami jeszcze pojedzie?-Spytałam zaczynając szukać jakiś spodni i koszulki. Wezmę coś na ramiączkach. Gdyż schudłam w gimnazjum, jestem zadowolona z swojego wyglądu. Wzięłam pilota i zmieniłam na bardziej ''imprezową'' piosenkę, by narobić klimatu..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:35

- No Matt by tylko jechał - odpowiedziałam składając ręce na wysokości piersi. - Potem jak go znam by się gdzieś zmył.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:37

- No tak, zapomniałam, trzeba się przebrać! Ciągle chodzę w tym samym, czas się odświeżyć. No i chętnie, co do podwozki. Tymczasem czekajcie tu na mnie w razie czego, ja zaraz wracam.
np pokój Charlotte
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:37

-Inaczej idziemy tylko w trójkę?-Spytałam zdejmując spodnie bez żadnych skrępowań i włożyłam swoje czarne dżinsy.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:42

- Owszem, tylko we trójkę. Myślę, że wyświrowałby w tylko żeńskim towarzystwie - zaśmiałam się lekko. - Jak coś to będę przy fontannie z Mattem, powiedz Lottie - wyszłam pospiesznie z pokoju.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 21:52

-Mhm.- Murknęłam zdejmując z siebie ciuchy. Gdy wyszła zmieniłam swój stanik sportowy... na inny ciemniejszy stanik sportowy. Nie mam normalnych, są irytujące. Wzięłam swoją ulubioną koszulkę na ramiączkach. Włożyłam skarpetki i miałam problem z wyborem butów. Miałam tylko klapki, buty do koszykówki i glany. Podrapałam się po głowię myśląc. Glany miały 30 dziurek, więc...Wybrałam w końcu moja kochane też CZARNE buty do koszykówki. Wzięłam także na siebie dużą koszulę (czerwono-czarną)
Rozpuściłam włosy, poprawiłam swoje sztuczne tunele i wyszłam z pokoju uśmeichnięta. Nigdy nie byłam na dyskotece w szkole! Co dopiero wyjść jako ''prawie dorosła'' z innymi. Byłam podeksytowana maksymalnie.

NP: Mała fontanna
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptySob Paź 01 2016, 22:10

Wróciłam do pokoju Willow, gdy zorientowałam się, że nikogo nie ma. Dziwne. Cóż, postanowiłam wyjść przed budynek i poczekać na nich, przy okazji rozglądając się za nimi.

NP mała fontanna
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptyPon Paź 03 2016, 21:54

Wróciłam do pokoju rzucając buty na bok i zamknęłam drzwi. Jestem szczęśliwa i to nie po tabletkach! Mam w końcu dziewczynę, o boże. Puściłam głośno muzykę i podrygując w rytm muzyki wyjęłam z szuflady w biurku zupkę chińską. Była już w plastikowym opakowaniu, więc tylko nagrzałam wody w elektrycznym czajniku i zalałam zupkę. Usiadłam na parapecie przy oknie jedząc głodna i uradowana. Byłam ciekawa, czy mój kuzyn przyjechał. Nie widziałam go od małego jednak. To rodzina! A ja pamiętam że się z nim biłam, ale super dogadywałam, więc. Więc gdzie ten mały skurwisyn? A może w ogóle już się rozpakowuje w pokoju, hmm...
Powrót do góry Go down
Dasom Kim

Dasom Kim

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptyPią Lis 11 2016, 15:48

Zapukałam do pokoju Willow. Po usłyszeniu pozwolenia, weszłam i przywitałam sie.
-Twoja para to Erica. Powodzenia.-podałam jej kartkę i zniknęłam tak szybko jak sie pojawiłam.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 EmptyPią Lis 11 2016, 20:34

Po chwili zobaczyłam nie znajomą mi dziewczynę.-Co? jaka para?-Jednak po chwili zniknęła. Zmarszczyłam brwi patrząc na karteczkę. No ok, to moja dziewczyna, ale co z tymi parami. O boże Willow ty to zawsze jesteś nie doinformowana..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Willow
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Willow Harrison
» Pokój DS ~