Willow urządziła sobie pokój marzeń. Ściany pełne plakatów, wygodne łóżko i ładny widok za oknem. Okna oczywiście mają rolety. Bo co by było, gdyby wyszło nagle słońce?! Blondynka oczywiście posiada w pokoju tony książek na półkach, swój stacjonarny komputer położony na drewnianym biurku, przy którym stoi miękkie czarne krzesło. W całym pokoju jest tylko jedna duża lampa, którą można regulować poziom jasności. Zwykle ona nadaje w nocy przyjemnego klimatu..
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
Temat: Re: Pokój Willow Wto Wrz 20 2016, 23:44
Otworzyłam powoli drzwi od mojego nowego - już urządzonego, pokoju. Znów nowa szkoła. Nie znam tutaj jeszcze nikogo, ile razy zmieniałam szkołę w moim życiu? Już chyba pięć razy jeśli nie więcej. Było około dwudziestej. Nastawiłam poziom światła na najwyższy. Byłam już umyta. Będąc w piżamie usiadłam na łóżku. Swoje włosy miałam jak zwykle (na noc) związane w wysokiego kitka. Z torby obok wyjęłam swojego małego laptopa i zaczęłam jak zwykle ''marnować'' znój czas. Tutaj Facebook, tutaj Filmweb i tak zleciały mi dwie godziny. Cały czas się zastanawiałam, czy w końcu kogoś poznam? Czy zrozumiem co to jest prawdziwa przyjaźń? Przeżyje w końcu romans, o którym marze od zawsze? Jacy są nauczyciele? Jak wyglądają tutaj lekcje... Przygryzłam delikatnie wargę, wyobrażając sobie jak, by mogło wyglądać tutaj moje idealne życie. Jednak jestem tylko chodzącym nieszczęściem i nie ideałem. Zamknęłam laptopa kładąc go na szafkę nocną po czym poszłam przygasić delikatnie światło. Nie lubię, gdy jest ciemno. Położyłam się pod kołdrę i dałam głowę na jedną z poduszek. Prosiłam w myślach, by nie zostać pośmiewiskiem szkoły. Nie chce być znów wyśmiewana. Chcę się znów otworzyć na ludzi, ale to tylko marzenia. Ludzie ciągle mnie odpychają od siebie. Będąc typowym no-life przeglądałam jeszcze komórkę i pisałam z znajomymi, których poznałam w internecie. Około pierwszej w nocy, zasnęłam z komórką w dłoni. Jedno dobre, że nie będę musiała biegać w mundurku po szkole...
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 01:15
Wróciłam do mojego pokoju po lekcji aktorstwa. Padłam zmęczona na łóżko. Na początku w tej szkolę było dziwnie..Jednak wydaję się teraz ciekawię, z moją fobią boję się nie których uczniów, ale praca z moim psychologiem coś dała. Nie mam już tylu fobii co kiedyś. Ogarnięta do spania położyłam się w wygodnym łóżku. Chciałam bym poznać kogoś płci męskiej. Kiedyś się dobrze dogadywałam z mężczyznami, teraz trochę gorzej...Lub to tylko moje urojenia. Ziewnęłam głośno. Położyłam się wygodnie próbując zasnąć. Budzik nastawiony, spakowana, ubrania wybrane. Ale i tak znając siebie jak zwykle się spóźnię. To jest okropne..
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 21:02
Odkluczyłam drzwi od mojego pokoju i wpuściłam zielonowłosą. -Witamy w burdelu..W fajnym burdelu.-Mruknęłam i zamknęłam za nami drzwi. Zdjęłam buty rzucając je gdziekolwiek. -Rozgość się, w mini lodówce jest jakaś cola..i parówki.-Parsknęłam śmiechem. Jak jestem w swoim miejscu czuję się o wiele bezpieczniej. Po chwili podeszłam do mojego radia. Włożyłam do niego płytę z moją składankę i zaczęła lecieć pierwsza piosenka. Podgłosniłam radio, tak by nie przeszkadzała nam w rozmowie i tym podobne
.
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 21:12
- Miło tu. Aż się czuję trochę jak u siebie. - powiedziałam jakby do siebie, a jednak nie. Mogę stwierdzić, że w tej chwili się wyciszylam. Mimo, że dalej czułam entuzjazm i byłam czysto ucieszona. Po tym, co powiedziała Willow, podeszłam do ów mini lodówki i sięgnęłam po colę. Pstrykniecie otwieranej puszki sprawiło, że poczułam satysfakcję. Zaś kiedy zaczęła lecieć muzyka, zaczęłam podrygiwać lekko. Usiadłam na łóżku Willow siorbiąc napój.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 21:21
Rzuciłam bluzę rzucając ją na podłogę. Gdy usiadła wzięłam szybko mój aparat i zrobiłam jej zdjęcie. Uśmeichnęłam się do niej szeroko.-W dalszym ciągu czekam na zajęcia z fotografi.-Odstawiłam aparat i położyłam się na łóżko, mając nogi dalej na podłodze. Ziewnęłam głośno. - Idziesz jutro na rzeźbiarstwo?-Spytałam ciekawa. Po chwili wzięłam od niej puszkę i patrząc się w oczy dziewczyny upiłam kilka łyków po czym oddałam jej. Jestem dziwna. Ponownie się połozyłam.-Sorry, torba za daleko.-Parsknęłam śmiechem widząc, że jest i tak koło łóżka..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 21:30
Zachichotałam. W sumie nie przeszkadzało mi coś takiego, a nawet się podobało, może to znaczyć, że jednak Willow czuje do mnie sympatię. Przynajmniej tak to odbieram, osobie którą słabo znam bądź której nie lubię... Nie dałabym pić z jednego pojemnika wspólnie. Jakoś tak. - Nie ma sprawy. Tak, mam zamiar iść. Generalnie mam zamiar spróbować po trochu wszystkich przedmiotów, potem chodzić na wybrane w miarę czasu i chęci. A Ty? - nabrałam kolejny łyk coli do ust wypełniając policzki. Trzymałam napój dalej w jamie ustnej wyglądając jak chomik.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 21:41
-Miałam podobny pomysł...Wiem że na muzykę już nie pójdę.-Parsknęłam śmiechem. Byłam totalnie wyluzowana.-Jestem z tego słaba.-Westchnęłam cicho. Moja półka na książki była strasznie zapełniona Od 50 twarzy Greya do horrorów King'a. Zaśmaiałm się cicho widząc jak wygląda i znów zrobiłam jej zdjęcie. -Postanowiłam sobie że teraz będę chodziła z tym aparatem i będę robiła zdjęcia...Będe wyglądac jak wariatka, ale to szkoła artystyczna no i..Chyba nikt nie będzie się ze mnie śmiał?-Powiedziałem tutaj już chyba sama do siebie i westchnęłam cicho..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 21:47
Przełknęłam to, co zachomikowałam i uśmiechnęłam się. - Raczej nie, a przynajmniej dla mnie to normalne. Choć ludzie mówią, że sama jestem pokręcona, więc nie wiem, czy warto brać moje opinie pod uwagę. - zasmialam się cicho. - A co do muzyki, rozumiem. Zapewne będę tak mieć w przypadku rzeźbiarstwa czy fotografii. To chyba nie do końca mój żywioł. Ale warto sprawdzić mimo to! - lekko ziewając opadlam na plecy.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 22:04
Uśmiechnęłam się do niej szeroko.- Ja nie wiem sama jak idzie mi rzeźbiarstwo.-Wzruszyłam ramionami.-Palisz?-Spytałam.-Nie, nie mam przy sobie jak by co..Paliłam chyba z trzy razy, podkradając kiedyś wujkowi.-Przewróciłam oczami i przeciągnęłam się.-Poznałaś tu kogoś jeszcze?..-
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 22:16
Nie odpowiedziałam na pytanie dotyczące papierosów, od razu poświęcając uwagę drugiemu. - Hm, tak. Gadalam trochę z takim Michaelem. Ale tylko troszkę, a szkoda, wydaje się być sympatyczny. - przymknelam oczy. - poza nim raczej za dużo z nikim nie rozmawiałam ani nie poznawalam nikogo nowego.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Sro Wrz 28 2016, 22:42
-Ja poznałam tylko kilka osób.-Westchnęłam cicho słysząc jak następna piosenka się zmienia.- Dziś lecą mi chujowe piosneki.-Parksnęłam smeichem wstając.-Jakieś życzenia?-Spytałam szukając czegoś fajnego w płytach..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 07:12
- Aj tam, mi się podobają... - również wstałam. Stanęłam za Willow, opierając się o brodą o jej ramię (przy tym stając lekko na palcach) by widzieć, co tam robi. Całkiem spora różnica wzrostu na to pozwalała. - Hm, to wygląda ciekawie. - powiedziałam wskazując na jedną z płyt.
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 16:57
Zaraz po wybraniu tej płyty spostrzeglam, że za chwilę rzeźbiarstwo. - Ojej, czas lecieć. - chwycilam swoją torbę. - Bardzo chętnie przyjdę kiedyś raz jeszcze, miło tu! A teraz lecę. Do zobaczenia na rzeźbiarstwie, być może. NP: sala od rzeźbiarstwa
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 17:02
-Ej czekaj, ja też ide!-Powiedziałam rozbawiona. Wypakowałam nie potrzebne rzeczy i spakowałam się na nastepne zajęcia. Ogarnęłam swój ryj i włosy po czym ruszyłam do sali.
NP: sala od rzeźbiarstwa
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 19:38
- Willow? - zapukałam do jej drzwi niepewnie, mając nadzieję, że jej w czymś nie przeszkadzam lub nie uzna tego za najście.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 19:47
Wróciłam do pokoju. Jak zwykle rzuciłam swoje buty gdzieś w kąt, a bluzę tak samo. Włączyłam dosyć mocno jakąś następną składankę zaczynającą się od piosenki ''Vanic x Tove Styrke - Borderline'', która miałam na jedną z płyt. Miałam ostatnio ochotę na ten pop...bo to chyba pop co teraz puszczam tak? Przebrałam dżinsy na dresy i uchyliłam delikatnie okno, by się przewietrzyło. Zrobiłam sobie ponownie nowego koka. Wzięłam swoje tabletki. Zawsze je biorę po skończonych zajęciach wieczorem. Po chwili usłyszałam pukanie. Zdziwiłam się lekko, ściszyłam muzykę i podeszłam do drzwi otwierając je od razu. -Erika..Hej.-Uśmiechnęłam się szeroko.-Wchodź.-Mruknęłam typowo i odsunęłam się by mogła spokojnie wejść do korytarza..
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 19:48
Weszłam z uśmiechem i zdecydowałam się stać, jako że nie chciałam się szarogęsić. Jeśli powie usiądź, to usiądę. - Co u Ciebie słychać? Ostatnio mało rozmawiamy.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 19:51
-Latałam jakoś po zajęciach by zobaczyć każde po kolei, więc... Chcesz colę? Cała zgrzewka puszek jest w lodówce.-Mruknęłam idąc do pokoju i wskazując ma mała czarną lodóweczkę. Usiadłam na krześle przy biurku i obróciłam się na nim. -A u ciebie? Wiesz nie mam prawię żadnych gości, więc myślałam że może coś się pali.-Parsknęłam śmeichem..
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 19:55
- Bardzo chętnie się napiję - odpowiedziałam i podeszłam do lodówki, wyjęłam jedną puszkę i otworzyłam, po czym usiadłam na łóżku. - Cóż, ja w swoim pokoju totalnie nie mam gości - wzruszyłam ramionami.
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:05
Zapukalam niepewnie do drzwi. Zanim dostałam jakiekolwiek zaproszenie, uchylilam lekko drzwi. Ah, te nieznosne nawyki. Wyłoniłam przez ów uchylone drzwi głowę. - Hej, miałam Ci pomóc z włosami, mam nadzieję, że nie prz...- zaczęłam, kiedy zobaczyłam, że Willow ma już gościa. - Ojej! Przepraszam, nie wiedziałam, że ktoś u Ciebie będzie.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:13
-No to mamy podobnie.-Parsknęłam śmeichem. Usiadłam obok niej z impetem jakz zwykle, biorac przedtem puszkę coli. Po chwili zobaczyłam zielonowłosą. Parsknęłam śmeichem.-Okej, wchodź. Jeszcze zawołamy William'a i możemy robić normalnie próbę.-Mruknęłam.-Ta pofarbujemy wieczorem, jestem za bardzo leniwa by teraz wstać.-Mruknęłam ziewając.-Jak zwykle cola jest w lodówce.-Wskazałam jej palcem..
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:19
- Hej - przywitałam się z dziewczyną. - Farbujesz włosy? - zapytałam zaciekawiona Willow. Moim zdaniem świetnie jej było w takim kolorze, jaki teraz miała. Zastanowiło mnie jeszcze, czy przypadkiem one czegoś do siebie nie poczuły. A może to zwyczajna przyjaźń?
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:23
Po zezwoleniu weszłam na luzie, mimo, że byłam tutaj tylko raz. Wzięłam colę i usiadłam na podłodze, po turecku, tuż przed dziewczynami siedzącymi na łóżku. Otworzyłam puszkę i wzięłam łyka. Przywitałam się z Ericą. - Okej, mogę poczekać. I tak lubię tu u Ciebie siedzieć. - uśmiechnęłam się niewinnie.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:25
-Tak..Ale wiesz farba zejdzie po dwóch dniach, fryzierka robiła mi tak kilka razy... I to kłamstwo bo taka sztuczna dobra farba trzyma się długo.- Wyjęłam z siatki i postawiłam buteleczkę z różowym płynem na biurku. -Ja wole sama sobie nie robić, a ona ciągle sobie farbuje.-Parsknęłam śmiechem i usiadłam tym razem na kanapie, która znajdowała się na przeciwko telewizora. -Zaczęłyście już czytać książki, które wam dała Madam Filliton?-Spytałam przekręcając oczami rozbawiona..