Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:27
- Ja jeszcze nie, ale chyba niedługo zacznę - odparłam mając wrażenie, że ciężko będzie czasem zostać sam na sam z Willow. Nie żebym miała problem do zielonowłosej, ale wydawało mi się, że dziewczyna za mną nie przepada. W takiej sytuacji miałam wolnego czasu aż nadto.
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:34
-Ja przeczytałam ledwo dwie strony... A w scenariuszu poznaczyłam sobie swoje wszystkie kwestie, jestem ciekawa jak Filliton da sobie radę z ogarnięciem Macbeth'a, jak ma na razie tylko 4 osoby wraz z zemną.-Powiedziałam upijając łyk coli.-A właśnie Charlotte, jak było na filmówce?-Spytałam ciekawa czy warto tam zacząć chodzić..
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:35
- Spróbuję ściągnąć Matta, może chętnie kogoś tam zagra... Tylko że nie przepada za książkami - przygryzłam wargę w zamyśleniu.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:38
-Matt?-Zmarszczyłam brwi myśląc o kim.-On był na lekcji śpiewu czy coś, co nie?-Uśmeichnęłam się deliaktnie.-By grac nie trzeba raczej lubić książek, tylko występować na scenie. A Macbeth jest zajebistą książką i w ogóle.-Mruknęłam i ponownie upiłam łyk coli..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:41
- jeszcze nic nie czytałam, nie miałam kiedy. - Zasmialam się dość głośno. - na filmówce? Bardzo dobrze, nauczyciel jest na tyle wyluzowany i "młodzieżowy", że każe do siebie mówić na Ty. I już na wstępie dostałam to. - wyjęłam z torby najdelikatniej jak mogłam Nicona z hali, dość profesjonalny sprzęt, przynajmniej na taki wyglądał. - A właśnie, Willow, Erica! Propo właśnie filmówki. Przyszłam tylko ja, i... jakiś chłopak, kurczę, nie pamiętam, jak się nazywał... W każdym razie. Xavier kazał nam załatwić jakichś modeli, aktorów, statystów do klipu. Chętne? - na mojej twarzy zakwitl ciepły uśmiech.
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:45
- Owszem, był na tej lekcji i jest moim dalekim kuzynem - odpowiedziałam z uśmiechem. - Z przyjemnością zostanę aktorką bądź modelką - ucieszyłam się od razu i ożywiłam.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:55
-Na modelkę mi się nie widzi, ale mogę w takim razie przyjść.-Mruknęłam.-Wyluzowany? A no tak przecież wpadł do naszej sali jeszcze, bo szukał kluczy... Ej pokaż co cudo.-Mruknęłam chcąc obejrzeć sprzęt jaki dostała..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:57
- To świetnie! - super się poczułam, że w ciągu krótkiego czasu namowilam już dwie osoby na przyjście. - Ah, pewnie, trzymaj. - wstałam i podałam równie delikatnie sprzęt Willow.
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 20:59
Przyjrzałam się chwilę aparatowi z uznaniem, po czym napiłam się jeszcze łyka coli i odwróciłam wzrok w okno. Dręczyło mnie to pytanie, na poważnie zastanawiało. Co budziło u mnie takie rozmyślania? Pomyślałam wzdychając ciężko.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:09
Zaczęłam oglądać sprzęt.-Na pewno przyjdę do tego faceta.-Mruknęłam i ostroznie oddałam dziewcyznie sprzęt. -Erika wszystko okej?-Spytałam widząc że jest jakaś zamyślona. Wzięłam szybko swój aparat z biurka i, gdy jeszcze siedziała tak zamyślona zrobiłam jej zdjęcie. -Mhm, za chwilę będę miała zdjecia całej szkoły.-Zaśmiałam się cicho..
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:11
- Yhmm... Słucham? - zamrugałam oczami i spojrzałam na dziewczynę, lekko zakłopotana. - Pewnie, wszystko w porządku - dodałam szybko i zajęłam się piciem coli dalej, patrząc na ścianę.
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:15
- Na pewno? - dokonczylam pytanie Willow dot. zachowania Erici i schowalam ostrożnie urządzenie do torby. Po tym usiadłam tam, gdzie wcześniej i wróciłam do picia napoju.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:21
Zmarszczyłam brwi krzywiąc się. Nie wiedziałam czy mam się dopytywać czy jak. Miała jakąś rozmkine. Ogólnie to szybko ogarniam ludzi, rodzice kilka razy nazwali mnie Sherlockiem jak i pscyholog więc coś w tym jest. -Umm to..Charlotte miałaś jakiegoś lowelasa, albo ty Erika?-Spytałam chcąc nawiązać jakiś typową gadkę.
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:26
- Eee... - zatkało mnie pytanie, zwłaszcza że w tej sytuacji. Przez chwilę nie miałam pomysłu co odpowiedzieć, zastanawiałam się, czy Willow domyśliła się o co chodzi, ale... - Nie nie nie, nie miałam - odpowiedziałam nietypowo dla siebie, czyli pospiesznie. Erica.. Uspokój się... Powiedziałam do siebie w myślach.
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:32
- Nikt się mną specjalnie nie interesuje. Nie jestem ciekawa... - przymknęłam oczy. - A ja... trudno powiedzieć. Jestem tu od bardzo niedawna. Niczego nie stwierdzam. - odpowiedziała spokojnie, w przeciwieństwie do Erici. - A Ty?
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:35
Po chwili z mojego kochanego radia zaczęła lecieć już setna piosenka. Parksnęłam śmeichem słysząc jaka. Idealna normalnie do tematu. Uśmiechnęłam się ciepło do Eriki i spojrzałam w stronę zielonowłosej czekając na odpowiedź. Ja nie muszę już się chyba w tej szkole kryć że jestem lesbijką. W końcu, po tylu latach krycia, co było męczące. Po chwili dostałam pytanie z powrotem. -Ja? Nie, nie lubię fiutów.-Odpowiedziałam szczerze i zaśmiałam się dosyć głośno. - Kiedyś próbowałam wejść do Gay Club, gdzie właśnie było głownie dla kobiet, ale mnie nie wpuścili.-Dopiłam do końca puszkę coli i trafiłam nią do śmietnika akurat tym razem.
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:37
- Ah, rozumiem! - Zasmialam się słysząc tą mini historię. - W takim razie... Ponawiam pytanie, tylko co do dziewczyn. - wzięłam kolejny łyk coli. Wolno mi szło picie jej, ale co tam. Najwyżej się wygazuje.
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:40
Zamyśliłam się znów, pijąc w zadumie colę. Czułam, że nie zachowuję się teraz jak ja. - A ja ponawiam swoją odpowiedź - odwzajemniłam uśmiech Willow i wróciłam spojrzeniem do okna.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:48
-Nie, nie miałam jeszcze dziewczyny.-Mruknęłam uśmiechając się do niej dleiaktnie.-Ale miałam kilku Crush'ów.-Parsknęłam smiechem. Widziałam zestresowanie Eriki. Za bardzo nie umiałam odgadnąć co jej chodzi po głowie. Może jak jest bi powinnam ją spytac o dziewczynę? A może chce by raczej to nie było tak rostrzasane? Podrapałam się po karku. O boże za dużo torii, jaką może mieć rozkmine..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:52
- Ja w sumie ani razu w życiu nie miałam ani dziewczyny, ani chłopaka. - bąknęłam. - Nie mam pojęcia, czy to dobrze, czy nie. - Zasmialam się. - Chociaż fajnie byłoby kiedyś spróbować, ciekawe, jak to jest. Aczkolwiek nie spieszę się.
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:56
- Ja... - zaczęłam po chwili namysłu - miałam kiedyś chłopaka, ale mnie zdradził dwa miesiące po zostaniu parą. Później miałam dziewczynę, ale musiała wyjechać i się związek skończył... I aktualnie o wiele chętniej wybiorę dziewczynę niż chłopaka - zatrzymałam się na chwilę - i to nie z powodu mojego byłego.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 21:59
Wysłuchałam Charlotte.-A ja bym chciała już kogoś poznaććć.-Powiedziałam zniecierpliwiona. Po chwili zdziwiłąm się nagłym wyzaniem Eriki. -Przykro mi, faceci są do dupy... dosłownie- Wstałam biorąc następną zimną puszkę coli i usiadłam obok brunetki obejmując ją ramieniem.-Czy mi się tylko wydaję, ale w tej szkole jest sporo homosiów?-Parsknęłam śmiechem. Po chwili wzięłam rękę z ramienia Eriki, by otowrzyć puszkę coli..
Erica Blandelli
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 22:05
Poczułam się lepiej, gdy mnie tak objęła. Sama również zrobiłam jak Willow. - Czy ja wiem czy tak dużo... Wiesz, Matt na przykład kręci z Nathyenne, zapowiada się na związek, ale cóż, wygląda na to, że dziewczyna ma ochotę go utłuc patelnią na śmierć - zaśmiałam się - a że długo go znam, to rozumiem ją.
Willow Harrison
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 22:12
-Oj, poznałam już Nathyenne, ale nie miałam zaszczytu by poznać jeszcze twojego kuzyna.-Parsknęłam śmiechem.-Może uda ci sie jakoś im zaproponować to aktorstwo.-Powiedziałam uśmeichając się szerko.-Albo zrobimy tylko przestawienie dla Madam Filliton i będziemy co chwilę zmieniac role i z tym przebarnie.-Parsknęłam śmeichem..
Charlotte Schrödinger
Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 22:14
A ja dopiero wypilam swoją puszkę. Wstałam i wrzuciłam ją do kosza; wolałam nie próbować rzucać, jeszcze bym coś zwalila. Jednak kolejnej coli nie wzięłam. - Nie jestem pewna, mało osób tutaj poznaję. Ale w sumie to szkoła artystyczna, dużo artystów odbiega od orientacji heteroseksualnej. Co do innych tematów się nie wypowiadalam, gdyż nie miałam pojęcia, o kim rozmawiają dziewczyny.