Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Willow

Go down 
+2
Xavier Amédée Donnel
Amber Moore
6 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

Pokój Willow - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyCzw Wrz 29 2016, 22:29

- Aloha zlotu wiedźm!
Rzucił przez uchylone drzwi i pogwizdując poszedł dalej w swoją drogę.
*NP: Pokój nauczycielski
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyCzw Wrz 29 2016, 22:42

Ziewnęłam cicho.-Charlotte, jak mam ci mówić w skrócie?-Spytałam usmeichajac się do niej ciepło.-A właśnie ćwiczyłaś już torchę scenariusz czy coś?-Spytałam. Po chwili zaśmaiałam się cicho słyszac nauczyciela..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 06:06

- Lottie. Mów mi Lottie. - powiedziałam spokojnie, a na widok nauczyciela zasmialam się. - szczerze mówiąc, jeszcze się za niego nie zabrałam...
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 06:08

Zaśmiałam się lekko słysząc nauczyciela, po czym wbiłam znów zamyślony wzrok w okno. Puszkę tym razem celnie rzuciłam do kosza.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 16:46

-Jak mówiłam, ja tylko po czytałam i zaznaczyłam.-Mruknęłam cicho i ziewnelam.
-Lottie, to może chodz pójdziemy mi pofarbiac włosy, bym później ci nie zwracała głowy.-Mruknelam wstając..
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 16:52

- Ja już może pójdę, zobaczymy się później Willow, dobrze? - posłałam jej najpierw, nawet mimowolnie, smutny uśmiech, który szybko zmieniłam na zwykły, po tym jak ogarnęłam, że nie jest taki jaki miał być. - Pa Lottie, życzę miłego spędzania czasu - dodałam wysilając się na szerszy uśmiech i wyszłam.
NP: Pokój Eriki Blandelli.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 17:51

-To potrwa chwilę.. Ale okej.-Mruknąłam usmiechajac się dleiaktnie. Po chwili Erika wyszła. W dalszym ciągu nie wiedziałam o co jej chodzi, ale miałam jak zwykle pełno teorii.
-To Chodz ogarniasz mi te kłaki.-Parsnkrlam smiechem i weszłam jako pierwsza siadając na wannie..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 22:13

- Pa, Erica... już idę. - Poszłam za nią, uprzednio biorąc farbę. Rozejrzałam się po "otoczeniu" i przytaknęłam lekko. Wróciłam się na chwilę, wzięłam jakąś miskę i wyjęłam z pudełka od farby rękawiczki i pędzelek; zdjęłam bluzę, by sobie jej przypadkiem nie pobrudzic zostawiając na sobie cienki podkoszulek. Wróciłam do łazienki.
- To co, bierzemy się do roboty! - chwycilam ręcznik i owinelam nim ramiona i szyję Willow. Założyłam rękawiczki, wlałam farbę do miski, wymieszałam i wzięłam się do roboty. Przeciągałam substancję przez pojedyncze pasma włosów dziewczyny.
- Masz piękne włosy, takie aksamitne i przyjemne w dotyku. - powiedziałam cicho dalej pracując.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 22:38

Gdy przyszła zdjęcłam koszulkę. Miałam na sobie jak zwykle czarny stanik sportowny.
-Jakby co sorry, nie jestem jakoś zajebiscie chuda i umięśniona.-Parksnęłam śmeichem i usiadłam. Po chwili wzięła się za swoją robotę.-Dzięki, też je dość lubię...Strasznie szybko rosną.-Mruknęłam ziewając.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 23:02

- Jak dla mnie to dobrze. Przynajmniej ma moje wymagania. Raz mi się chce ściąć, a dwa tygodnie później znowu chce mi się długich, a muszę czekać... - Zachichotalam. - czysty idiotyzm. - powiedziałam jakby w połowie do siebie, oczywiście dalej nakładając farbę.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 23:14

-Ja tylko zawsze podcinam by zakrywały mi piersi... Jak bym miała krótkie włosy w tedy bym miała afro.-Parksnęłam śmeichem. Przymknęłam delikatnie oczy.
-Nie lubię zapachu rozjaśniacza do włosów...Pachnie okropnie.- Spojrzałam na zegarek.-Robi się późno.-Ziewnęłam.-Przeszkadzają ci późne godziny?-Spytałam..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptyPią Wrz 30 2016, 23:21

- Haha, ja za to muszę kręcić, bo nie lubię mieć prostych... Chociaż czasami mam nawet ochotę ściąć się na chłopaka. Ale potem zbyt bym cierpiała. I nie,, nie przeszkadzają. Wiesz, niezbyt często śpię. Jak już, to w dzień... - Westchnelam cicho.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 12:26

-Ja zwykle chodzę spać nad 4 nad ranem więc wiesz.-Parsknęłam śmiechem. Westchnęłam cicho.-Lubisz poezje?-Spytałam..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 14:02

- Lubię. Mimo, że nie znam się za bardzo, poezja przemawia do mnie. A Ty? - już powoli kończyłam nakładanie farby.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 14:45

-Czy umrzeć mam? Czy uciec tam,
Gdzie nie nęci i nie smęci
miłowanie?
Czy się bronić? Czy pokłonić?
Czy bez żalu się odsłonić
tkliwej ranie?
Jej sługą na wieczność długą
Tak czy owak mnie uczyni jej uroda.
A gdy wzgardzi mną, tym bardziej
Na zawsze mi będzie szkoda..-
Uśmiechnęłam się do niej szeroko.
-William Szekspir...Po prostu to moja miłość, mówią czasem że jest typowy i nudny. Jednak dla mnie jego poezja i książki...są cudowne.-Westchnęłam cicho.-Nauczyłam się nie których jego cytatów i kawałków z książek nauczyłam się na pamięć.-Zaśmiałam się cicho.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 15:11

- Ojej, brzmi przepięknie! Nie dziwię Ci się. - uśmiechnęłam się lekko.- Samego Macbetha bardzo lubię- dodałam z myślą o zajęciach z aktorstwa - choć czytałam całość wieki temu. - ostatnie pasmo włosów zostało zapelnione. - no, teraz odczekać 30 minutek, płuczemy i zobaczymy, co z tego wyjdzie. - ułożyłam jej włosy Tak, aby nie opadaly na ramiona. - choć założę się, że będzie Ci ładnie. Ładnemu we wszystkim ładnie. - dodałam bez pohamowania.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 15:24

-Dzięki.-Powiedziałam i wstałam. Uśmiechnęłam się do niej szeroko.-Chcesz herbaty? Mogę zrobić oczywiscie ebz mleka spokojnie.-Parsknęłam śmeichem wracajac do pokoju..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 15:36

- W sumie chętnie. - uśmiechnęłam się. - spoko, z mlekiem w sumie też lubię. - poszłam za nią do pokoju.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 16:33

Po zrobieniu nam herbaty usiadam na łóżku.
-Będziesz wychodziła, gdy dyretorka nam pozwoli pojsc na miasto?-spytałam ciekawa. Nie którzy może zostaną w pokojach, ja raczej będę chciała wyjść na miasto..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 19:29

- W sumie, chętnie. Wychodzimy razem? - zapytałam siorbiac herbatę. Spogladalam na zegarek, jeszcze chwila i splukujemy.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 19:35

-Jasnee.-Uśmiechnęłam się szeroko.
-Bym chętnie poszła na striptiz, ale od 18.-Mruknęłam przekręcając oczami, rozbawiona.-Gdzie byś w takim razie chciała iść dzisiaj?-Spytałam.
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 20:23

- Skoro nie striptiz, to jakiś inny klub. - mruknęłam. - różnica niewielka. Minus taki, że nie sprzedadzą alkoholu. - Zasmialam się głośno. - chodź, spluczemy farbę. - odłożyłam kubek z herbatą i poszłam do łazienki.
Powrót do góry Go down
Willow Harrison

Willow Harrison

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 20:29

-Mhm, to wysuszę włosy i idziemy się szykować?-Mruknęłam biorąc ją za dłoń i po chwili byłyśmy w toalecie..
Powrót do góry Go down
Charlotte Schrödinger

Charlotte Schrödinger

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 20:41

- Pewnie. - gdy Willow była już gotowa, zaczęłam plukac jej włosy dokładając szampon. Po paru minutach; gotowe. - Na razie są ciemniejsze, po wysuszeniu będzie prawdziwy rezultat. Ale już widać, że Ci dobrze w różu. - uśmiechnęłam się patrząc w lustro, które było na przeciwko nas.
Powrót do góry Go down
Erica Blandelli

Erica Blandelli

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 EmptySob Paź 01 2016, 20:44

Zdecydowałam się odwiedzić Willow jednak z powrotem, ciekawa jak idzie malowanie włosów i akurat usłyszałam wzmiankę striptizie. - Jeśli tak bardzo tego pragniesz, to mogę zrobić go dla Ciebie - zaśmiałam się opierając się o ścianę i patrząc na włosy dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Willow   Pokój Willow - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Willow
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Willow Harrison
» Pokój DS ~