| Pokój Willow | |
|
+2Xavier Amédée Donnel Amber Moore 6 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Xavier Amédée Donnel
| Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 22:29 | |
| - Aloha zlotu wiedźm! Rzucił przez uchylone drzwi i pogwizdując poszedł dalej w swoją drogę. *NP: Pokój nauczycielski | |
|
| |
Willow Harrison
Posts : 315 Join date : 20/09/2016 Age : 25 Location : United Kingdom
| Temat: Re: Pokój Willow Czw Wrz 29 2016, 22:42 | |
| Ziewnęłam cicho.-Charlotte, jak mam ci mówić w skrócie?-Spytałam usmeichajac się do niej ciepło.-A właśnie ćwiczyłaś już torchę scenariusz czy coś?-Spytałam. Po chwili zaśmaiałam się cicho słyszac nauczyciela.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 06:06 | |
| - Lottie. Mów mi Lottie. - powiedziałam spokojnie, a na widok nauczyciela zasmialam się. - szczerze mówiąc, jeszcze się za niego nie zabrałam... | |
|
| |
Erica Blandelli
Posts : 448 Join date : 06/09/2016 Age : 28 Location : Florencja, Włochy
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 06:08 | |
| Zaśmiałam się lekko słysząc nauczyciela, po czym wbiłam znów zamyślony wzrok w okno. Puszkę tym razem celnie rzuciłam do kosza. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 16:46 | |
| -Jak mówiłam, ja tylko po czytałam i zaznaczyłam.-Mruknęłam cicho i ziewnelam. -Lottie, to może chodz pójdziemy mi pofarbiac włosy, bym później ci nie zwracała głowy.-Mruknelam wstając.. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 16:52 | |
| - Ja już może pójdę, zobaczymy się później Willow, dobrze? - posłałam jej najpierw, nawet mimowolnie, smutny uśmiech, który szybko zmieniłam na zwykły, po tym jak ogarnęłam, że nie jest taki jaki miał być. - Pa Lottie, życzę miłego spędzania czasu - dodałam wysilając się na szerszy uśmiech i wyszłam. NP: Pokój Eriki Blandelli. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 17:51 | |
| -To potrwa chwilę.. Ale okej.-Mruknąłam usmiechajac się dleiaktnie. Po chwili Erika wyszła. W dalszym ciągu nie wiedziałam o co jej chodzi, ale miałam jak zwykle pełno teorii. -To Chodz ogarniasz mi te kłaki.-Parsnkrlam smiechem i weszłam jako pierwsza siadając na wannie.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 22:13 | |
| - Pa, Erica... już idę. - Poszłam za nią, uprzednio biorąc farbę. Rozejrzałam się po "otoczeniu" i przytaknęłam lekko. Wróciłam się na chwilę, wzięłam jakąś miskę i wyjęłam z pudełka od farby rękawiczki i pędzelek; zdjęłam bluzę, by sobie jej przypadkiem nie pobrudzic zostawiając na sobie cienki podkoszulek. Wróciłam do łazienki. - To co, bierzemy się do roboty! - chwycilam ręcznik i owinelam nim ramiona i szyję Willow. Założyłam rękawiczki, wlałam farbę do miski, wymieszałam i wzięłam się do roboty. Przeciągałam substancję przez pojedyncze pasma włosów dziewczyny. - Masz piękne włosy, takie aksamitne i przyjemne w dotyku. - powiedziałam cicho dalej pracując. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 22:38 | |
| Gdy przyszła zdjęcłam koszulkę. Miałam na sobie jak zwykle czarny stanik sportowny. -Jakby co sorry, nie jestem jakoś zajebiscie chuda i umięśniona.-Parksnęłam śmeichem i usiadłam. Po chwili wzięła się za swoją robotę.-Dzięki, też je dość lubię...Strasznie szybko rosną.-Mruknęłam ziewając. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 23:02 | |
| - Jak dla mnie to dobrze. Przynajmniej ma moje wymagania. Raz mi się chce ściąć, a dwa tygodnie później znowu chce mi się długich, a muszę czekać... - Zachichotalam. - czysty idiotyzm. - powiedziałam jakby w połowie do siebie, oczywiście dalej nakładając farbę. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 23:14 | |
| -Ja tylko zawsze podcinam by zakrywały mi piersi... Jak bym miała krótkie włosy w tedy bym miała afro.-Parksnęłam śmeichem. Przymknęłam delikatnie oczy. -Nie lubię zapachu rozjaśniacza do włosów...Pachnie okropnie.- Spojrzałam na zegarek.-Robi się późno.-Ziewnęłam.-Przeszkadzają ci późne godziny?-Spytałam.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Pią Wrz 30 2016, 23:21 | |
| - Haha, ja za to muszę kręcić, bo nie lubię mieć prostych... Chociaż czasami mam nawet ochotę ściąć się na chłopaka. Ale potem zbyt bym cierpiała. I nie,, nie przeszkadzają. Wiesz, niezbyt często śpię. Jak już, to w dzień... - Westchnelam cicho. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 12:26 | |
| -Ja zwykle chodzę spać nad 4 nad ranem więc wiesz.-Parsknęłam śmiechem. Westchnęłam cicho.-Lubisz poezje?-Spytałam.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 14:02 | |
| - Lubię. Mimo, że nie znam się za bardzo, poezja przemawia do mnie. A Ty? - już powoli kończyłam nakładanie farby. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 14:45 | |
| -Czy umrzeć mam? Czy uciec tam, Gdzie nie nęci i nie smęci miłowanie? Czy się bronić? Czy pokłonić? Czy bez żalu się odsłonić tkliwej ranie? Jej sługą na wieczność długą Tak czy owak mnie uczyni jej uroda. A gdy wzgardzi mną, tym bardziej Na zawsze mi będzie szkoda..- Uśmiechnęłam się do niej szeroko. -William Szekspir...Po prostu to moja miłość, mówią czasem że jest typowy i nudny. Jednak dla mnie jego poezja i książki...są cudowne.-Westchnęłam cicho.-Nauczyłam się nie których jego cytatów i kawałków z książek nauczyłam się na pamięć.-Zaśmiałam się cicho. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 15:11 | |
| - Ojej, brzmi przepięknie! Nie dziwię Ci się. - uśmiechnęłam się lekko.- Samego Macbetha bardzo lubię- dodałam z myślą o zajęciach z aktorstwa - choć czytałam całość wieki temu. - ostatnie pasmo włosów zostało zapelnione. - no, teraz odczekać 30 minutek, płuczemy i zobaczymy, co z tego wyjdzie. - ułożyłam jej włosy Tak, aby nie opadaly na ramiona. - choć założę się, że będzie Ci ładnie. Ładnemu we wszystkim ładnie. - dodałam bez pohamowania. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 15:24 | |
| -Dzięki.-Powiedziałam i wstałam. Uśmiechnęłam się do niej szeroko.-Chcesz herbaty? Mogę zrobić oczywiscie ebz mleka spokojnie.-Parsknęłam śmeichem wracajac do pokoju.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 15:36 | |
| - W sumie chętnie. - uśmiechnęłam się. - spoko, z mlekiem w sumie też lubię. - poszłam za nią do pokoju. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 16:33 | |
| Po zrobieniu nam herbaty usiadam na łóżku. -Będziesz wychodziła, gdy dyretorka nam pozwoli pojsc na miasto?-spytałam ciekawa. Nie którzy może zostaną w pokojach, ja raczej będę chciała wyjść na miasto.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 19:29 | |
| - W sumie, chętnie. Wychodzimy razem? - zapytałam siorbiac herbatę. Spogladalam na zegarek, jeszcze chwila i splukujemy. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 19:35 | |
| -Jasnee.-Uśmiechnęłam się szeroko. -Bym chętnie poszła na striptiz, ale od 18.-Mruknęłam przekręcając oczami, rozbawiona.-Gdzie byś w takim razie chciała iść dzisiaj?-Spytałam. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 20:23 | |
| - Skoro nie striptiz, to jakiś inny klub. - mruknęłam. - różnica niewielka. Minus taki, że nie sprzedadzą alkoholu. - Zasmialam się głośno. - chodź, spluczemy farbę. - odłożyłam kubek z herbatą i poszłam do łazienki. | |
|
| |
Willow Harrison
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 20:29 | |
| -Mhm, to wysuszę włosy i idziemy się szykować?-Mruknęłam biorąc ją za dłoń i po chwili byłyśmy w toalecie.. | |
|
| |
Charlotte Schrödinger
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 20:41 | |
| - Pewnie. - gdy Willow była już gotowa, zaczęłam plukac jej włosy dokładając szampon. Po paru minutach; gotowe. - Na razie są ciemniejsze, po wysuszeniu będzie prawdziwy rezultat. Ale już widać, że Ci dobrze w różu. - uśmiechnęłam się patrząc w lustro, które było na przeciwko nas. | |
|
| |
Erica Blandelli
| Temat: Re: Pokój Willow Sob Paź 01 2016, 20:44 | |
| Zdecydowałam się odwiedzić Willow jednak z powrotem, ciekawa jak idzie malowanie włosów i akurat usłyszałam wzmiankę striptizie. - Jeśli tak bardzo tego pragniesz, to mogę zrobić go dla Ciebie - zaśmiałam się opierając się o ścianę i patrząc na włosy dziewczyny. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Willow | |
| |
|
| |
| Pokój Willow | |
|