Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Biblioteka

Go down 
+7
Nikołaj Iwanienko
Benita von Henning
Melanie Hatter
Zoe Claws
Ophelie Lacroix
Katriina Sovallainen
Amber Moore
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

Biblioteka   - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPon Wrz 19 2016, 16:55

-Uwarunkowania genetyczne - rzuciłem lekko - to tak jak z bieganiem czy chociażby śpiewem. Każdy został uwarunkowany inaczej.
W tym momencie poczułem wibracje w kieszeni. Spojrzałam na ekran gdzie świeciło powiadomienie o wizycie u tatuażysty.
-Przerpaszam Cie bardzo, ale chyba będę musiał isc - rzuciłem wzdychając
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPon Wrz 19 2016, 17:01

Pokiwałem głową i zaraz westchnąłem - oczywiście... zobaczymy się na lekcji... gdy ją już pan ogłosi - powiedziałem z uśmiechem i wziąłem książkę - w takim razie do widzenia - mruknąłem ruszając w stronę drzwi i korytarzem do pokoju.
NP: pokój Michaela
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPon Wrz 19 2016, 20:05

-W takim razie, do zobaczenia jutro - rzuciłem tylko za chłopakiem

next: pokój nauczycielski
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 19:30

Wszedłem od razu wchodząc miedzy regały szukając czego mi było trzeba. Usiadłem między regałami w głębi biblioteki biorąc się za czytanie. Związałem włosy by nie przeszkadzał. Miałem tyle kartek, że nawet nie zwróciłem uwagi na zgubę
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 19:34

"Dajcie mi Dantego" jęczałem w duszy. Dzieciaki na prawdę nie były złe, w końcu sam niedawno młody byłem to pamietam jak to jest, jednak nie moge pozwolić aby traktowali mnie jak równego sobie. Jeżeli Wenka nie napisze tej cholernej pracy, to dostanie jedynkę. I kolejna i kolejna.
Zatrzymałem sie miedzy regałami, przecierając twarz dloniami. Znajdź tego cholernego Dantego i do pokoju chłopie.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 19:37

Miałem dość od samego początku. W tym tempie obrzydzę sobie ten nurt i historie sztuki... O ile już to się nie stało. Odłożyłem książkę na ziemię obok siebie i westchnąłem znudzony.
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 19:40

zauważyłem na ziemi kartkę. Poniosłem ja, w pierwszej chwilo chcąc wyrzucić, jednak zauważyłem na niej rysunek, wyjątkowo prosty, z kotkiem. Uśmiechałem sie pod nosem, idąc dalej. Wyjątkowo prosta i stateczna kreska, pokaze mojemu tatuażyscie
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 19:43

Wziąłem zeszyt by zrobić jakieś notatki i zauważyłem brak kartki z kotem. Chciałem się zerwać i jej szukać ale się powstrzymałem. Nauczyciel chyba nie zasłużył na ten rysunek. i tak by go nie dostał... wróciłem więc do notatek które też zaraz poleciały w bok. Nie mam ochoty tego pisać... Przeciez nie spóźniłem się aż tak bardzo
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 20:11

Schowałem kartkę do tylnej kieszeni jeansów, przechadzając sie dalej, kiedy zauważyłem Michaela na podłodze. Ostatnio aż za czesto na siebie wpadamy.
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyPią Wrz 23 2016, 20:15

Mało zwracałem uwagę na otoczenie myśląc, że jestem sam tylko bezmyślnie przekręcałem kartki zeszytu by znowu odłożyć go na bok i po chwili wziąć. Jak mam mu napisać te trzy strony... Nie umiem pisać wypracowań... No a jakby nie patrzeć to waśnie wypracowanie było. W końcu poczułem się jednak obserwowany i spojrzałem prosto na sprawcę mojego małego załamania i wkurwa jednocześnie. Czemu musimy mieć to szczęście wpadać na siebie cały czas?
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:21

Sam nie wiedziałem jak powinien zareagować, w końcu nie moge sie z nim za bardzo spoufalać. Z drugiej strony, gdyby to nie była szkoła z internatem to nikt nie mógłby ingerować w to co robie w wolnym czasie
-Witam, po raz kolejny panie Wooland
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:24

Uniosłem brew i kiwnąłem tylko głową mrucząc zły odpowiedź. Jakoś przestałem mieć ochotę na jego towarzystwo... Wziąłem zeszyt i zacząłem w końcu pisać coś co nie miało za dużego sensu, ale nie miałem zamiaru się wysilać z tą pracą dla niego. Oddam mu najgorsze bzdury byleby nie siedzieć nad pisaniem ich za długo.
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:28

Uśmiechnąłem sie rozbawiony pod nosem. Jeszcze mu przejdzie, niech siedzi obrażona księżniczka.
Przechadzalem sie nadal miedzy regalmi, szukają czegokolwiek.
-Wypożycz sobie te książki - wrzuciłem tylko, patrząc jak poprawia związane włosy. NIKOŁAJ CHOLERA PRZESTAN - Biblioteka nie funkcjonuje 24 godziny na dobę
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:32

-Nie muszę. Skończę niedługo - odpowiedziałem nawet na niego nie patrząc. zaraz jednak na niego zerknąłem - przez ciebie przestaję lubić realizm... i cały twój przedmiot - stwierdziłem i wróciłem do pisania. CO jakiś czas rysowałem coś co zapychało pracę. Będą dzięki temu trzy strony...
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:35

-przez "pana" - poprawiłem go, uśmiechając sie lekko, po czym przeczesalem włosy - wybacz, Micheeel, ale nie moge traktować cie inaczej
A DOBRZE WIEM ZE BYS CHCIAŁ, szepnęło cos wewnątrz mnie
A cicho tam
Chyba nie powieniem dialogowac sam ze sobą
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:38

-A tak... - prychnąłem. Pierwszy raz o tym w sumie zapomniałem. Chyba zapominam, że on jest w ogóle nauczycielem... Spojrzałem jeszcze na mężczyznę - właśnie... Zgubiłem rysunek... nie znalazł go pan w klasie? Taki prosty kot... - powiedziałem obserwując go uważnie. Jak nie znalazł to cudownie.
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:44

Oh, czyli to był kotek Michaela. Nie potrafiłem powstrzymać uśmiechu, który wykwital na mojej twarzy.
-Moze znalazłem - oświadczyłem, wkładając dłonie do przesłuchanie kieszeni
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:48

Widząc uśmiech uniosłem brew - na pewno? No skoro pan tak mówi - mruknąłem, ale coś miałem dziwne przeczucie... Nie ważne. Ode mnie go nie dostał - tak czy siak mam trochę... dużo pisania - prychnąłem i wróciłem do kartki zaraz pokazując mu tekst przerywany mrówkami "chodzącymi" po całej kartce - nie wiem czemu lubię rysować mrówki - dodałem
Powrót do góry Go down
Nikołaj Iwanienko

Nikołaj Iwanienko

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:54

-Bardzo ładne te mrówki - rzuciłem, lustrując jego kartkę - Moze nie bede ci przeszkadzał, do zobaczenia Micheeel.
Za czesto wpadam na tego chłopaka. Nie zeby mi sie nie podobało, ale co to za chore myśli?

next: pokój Nikołaja
Powrót do góry Go down
Michael Woodland

Michael Woodland

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptyNie Wrz 25 2016, 13:56

Pokiwałem głową i gdy poszedł westchnąłem. Na pewno kłamał. Znalazł tego kota... No nic. Jednak wypożyczyłem te książki i poszedłem z nimi do pokoju. Postanowiłem chociaż trochę przyłożyć się do pracy... Ale mrówki i tak będą. Może zejdą z kartki i pogryzą nauczyciela...
NP: pokój Michaela
Powrót do góry Go down
William Fields

William Fields

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptySro Wrz 28 2016, 19:03

Wszedłem do biblioteki, bez konkretniejszego celu. W końcu tylko przechadzałem się po szkole.
Pełno regałów, półek, a na nich jeszcze więcej książek.
-Wow...- mruknąłem pod nosem, sam do siebie. Ta bibliotek robi wrażenie.
Podszedłem do jakiegoś regału i przelatywałem wzrokiem po książkach i ich tytułach. Będę musiał tu kiedyś przyjść, ale na dłużej. Zaraz zajęcia z aktorstwa. Rozglądałem się jeszcze przez chwilę po pomieszczeniu, a potem wyszedłem. Jakoś tak jest tutaj pusto.
(NP: sala do ćwiczenia aktorstwa)
Powrót do góry Go down
Wilson Heinen

Wilson Heinen

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptySob Paź 08 2016, 20:43

Po chwili wpadłem sobie do biblioteki. Westchnąłem cicho zdejmując z siebie kurtkę i trzymając ją. Wszedłem na dział z horrorami. Dawno nie czytałem czegoś dobrego, ostatnią książkę dostałem od Willow. ''50 twarzy Grey'a'' Hah ty zabawna pizdo, potem rodzice na mnie krzyczeli. Jednak mieli małą nadzieje ''A może jest hetero?!'' Westchnąłem cicho szukając czegoś dobrego..
Powrót do góry Go down
Oscar White

Oscar White

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptySob Paź 08 2016, 20:54

Wszedłem do środka pomieszczenia. Ach... Biblioteka... Od podstawówki przesiadywałem w tym miejscu co każdą przerwę. Nawet te 5-minutowe. Niestety było mało książek które szczególnie lubiłem. Teraz to zobaczę jaką mają bibliotekę w tej szkole. Od razu udałem się na dział z horrorami. Uwielbiam je. A zwłaszcza od Stephena Kinga czy LoveCrafta. W tym dziale nie byłem sam... Zerknąłem na chłopaka obok i wróciłem do szukania książki.
Powrót do góry Go down
Wilson Heinen

Wilson Heinen

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptySob Paź 08 2016, 21:01

Idąc między działami horroru zobaczyłem chłopaka i trzymał w dłoni... Książke STEPH'A KING'A. Przygryzłem dolną wargę. O boże on tez lubi go? O bożeee.
-Hey.-Mruknąłem i uśmiechnąłem się ciepło do chłopaka z grzywką. Kocham poznawać ludzi z takimi samymi zainteresowaniami..
Powrót do góry Go down
Oscar White

Oscar White

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 EmptySob Paź 08 2016, 21:21

Sięgnąłem po książkę Stephena. Kiedyś ją czytałem ale niestety to było kiedyś i już jej nie mam. Lekko się zdziwiłem kiedy usłyszałem, ze chłopak obok mnie zagadał pierwszy.
- Hej. - powiedziałem do niego.
Zerknąłem na książkę którą trzymam w rękach. "Carrie"... Kiedy to ja ją czytałem? W 6 klasie i to przypadkowo.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Biblioteka    Biblioteka   - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Biblioteka
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: Szkoła :: Parter-
Skocz do: