Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Katia Nowak

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Katia Nowak

Katia Nowak

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak EmptyNie Paź 23 2016, 15:59

Pokój Katia Nowak 2nhqeeb
Pokój Katia Nowak 2e690cy
Pokój Katia Nowak 8xqahh
Pokój Katia Nowak 2zzqpom

Ostatnio zmieniony przez Katia Nowak dnia Nie Paź 23 2016, 20:49, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Katia Nowak

Katia Nowak

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak EmptyNie Paź 23 2016, 20:40

Odnalazłam swój pokój. Było po południe, zachodziło słońce. Do wieczora dekorowałam i zmieniałam swój pokój. Calutki w koty...Gdy skończyłam padłam na łóżko. Już tęsknię za moimi przyjaciółmi...Te ich uszka i miękka sierść. Spojrzałam na zdjęcie zawieszone nad biurkiem. Na zdjęciu znajdowało się 7 kotów i ja. A i tak to nie wszystkie koty ani nawet połowa...Usiadłam na łóżku i przypomniało mi się ze wysłano po mnie kogoś kto oprowadzi mnie po szkole. Czekałam na tą osobę...
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak EmptyNie Paź 23 2016, 20:59

Zapukałam do drzwi pokoju dziewczyny. Planowałam już sobie w głowie po czym ją będę oprowadzać i tak dalej... - Hej, miałam Cię oprowadzić. Można? - zawołałam i się odsunęłam o krok, czekałam aż drzwi się otworzą.
Powrót do góry Go down
Katia Nowak

Katia Nowak

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak EmptyNie Paź 23 2016, 21:05

Usłyszałam głos. Podeszłam do drzwi i otworzyłam je.
-Witam- Powiedziałam miłym tonem z lekkim uśmiechem na ustach. Póki co jej wygląd zbyt mi nie przeszkadzał, wydawała się miła.- To idziemy?
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak EmptyNie Paź 23 2016, 21:06

- Pewnie, za mną - skinęłam głową z uśmiechem i skierowałam się w stronę schodów.
NP: Stołówka.
Powrót do góry Go down
Katia Nowak

Katia Nowak

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak EmptyNie Paź 23 2016, 22:58

Poszłam za dziewczyną. Raczej nic nie mowilam, a mój Oddech był ledwo słyszalny. Nie jestem zbyt rozmowna...
NP: Stołówka
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Pokój Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Katia Nowak   Pokój Katia Nowak Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Katia Nowak
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Katia Nowak