Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Katia Nowak

Go down 
AutorWiadomość
Katia Nowak

Katia Nowak

Katia Nowak Empty
PisanieTemat: Katia Nowak   Katia Nowak EmptyCzw Paź 20 2016, 23:22

1. Katia
2. Nowak
3. 17 lat
4. Całe życie mieszkałam z ciotką, na obrzeżach Warszawy. Moja Matka jest z Anglii, nie chce utrzymywać z nią kontaktu. Zanim się urodziłam Matka zdradziła Ojca. Ojciec popełnił samobójstwo tonąc w jeziorze. Potem moja Mama jak sie okazało była w ciąży z nim. Nie chciała mnie. Ułożyła sobie w Angli życie z tamtym mężczyzną. Mnie przygarnęła Ciotka, gdy miałam 2 lata. Była surowa, ale jednak kochana. Pamiętam gdy zawsze powtarzała że to co jest dla dorosłych, jest dla dorosłych. Jest ona 48 letnią Kobietą z mocnym ciemnym makijażem, siwymi kręconymi włosami. Kremową, idealną karnacją. Piwne mieszane oczy. Zazwyczaj z fajką w dłoni. Jest dumną kobietą.
Opowiadała mi jak fałszywi i sztuczni są inni.
5. Średniej długości brąz włosy. Szare oczy. Ładna twarz, cienkie brwi, małe blade usta, śliczny nos. Rzadko się rumieni. Stara się zasłonić twarz włosami. Ubiera się zazwyczaj na czarno, czasem na biało. Buty jej to czarno białe Nike, lubi je ponieważ są wygodne. Dziewczyna nosi na głowie opaskę z Kocimi uszami. Ma ich kilka, białą, czarną, z sztucznymi perłami, złotą. Strasznie blada karnacja. Nie maluje się. Makijaż wyjątkowo na specjalną okazję. Używa tylko jeszcze na codzień bezbarwnej pomadki o smaku mięty.
6. Jest nastawiona bardzo negatywnie do ludzi młodych z makijażem, palących. Ogólnie nie toleruje młodzieży łamiącej takie zasady. Nie jest nieśmiała, ale cicha. Potrafi żartować i mimo że jest przeciwko nałogom to umie się bawić. Jest przeciwko uzależnieniom. Bardzo lubi zwykłą czarną cherbatę. Nie ma depresji, lecz bardzo nie lubi świata i innych ludzi.
7. Lubi czytać książki, ale pisze je też sama. Pisze Kryminały oraz Horrory. Książki wychodzą jej świetnie. Także pisze dużo o kotach. Lubi także rysować. Zazwyczaj są to tylko szkice ołówkiem, a rysuje ona tylko kwiaty oraz koty lub ich otoczenie. Nie umie jednak pisać książek o miłości, ani nie umie narysować człowieka.
8. Wcześniej już trochę o niej napisałam, ale teraz napiszę jeszcze trochę... Nigdy nie miała ludzkiego przyjaciela lub przyjaciółki. Sama nie chce. Jej miłością są koty. Ciotka od zawsze ma ich w domu bardzo dużo. Są o różnych charakterach. Są też różne rasy, nie brakuje też mieszanych. Są jak i dachowce jak i te domowe. Dziewczyna woli koty od ludzi. Kocha te zwierzęta. Nie raz budziła się z kilkoma kotami w łóżku, a co dopiero w pokoju. Koty to dla niej prawdziwi przyjaciele. Przy nich staje się żywą, głośniejszą, szczęśliwszą osobą.
9. Ciekawostka~ Jej Ciotka jest wdową. Sama zabiła swojego męża dla pieniędzy, po czym sama zamieszkała w wielkim ciemnym domu z dużą ilością kotów, nie chciała być samotna. Dla zaspokojenia duszy kupiła kota który przypominał jej męża i nazwała go również jego imieniem.
Powrót do góry Go down

Katia Nowak
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pokój Katia Nowak

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: WAŻNE :: Postacie :: Uczniowie-
Skocz do: