Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Arabelle Soleil

Go down 
AutorWiadomość
Soleil Arabelle

Soleil Arabelle

Pokój Arabelle Soleil Empty
PisanieTemat: Pokój Arabelle Soleil   Pokój Arabelle Soleil EmptySob Wrz 17 2016, 12:16

Pokój Arabelle jest dość specyficzny, ponieważ na każdej ścianie dziewczyna coś namalowała. Najpiękniejszy z tych malunków znajduje się nad łóżkiem i przedstawia on cudownego karego konia w skoku, który należy do Belli. Na przeciwko łóżka, na drzwiach namalowała kuca szetlandzkiego, wyglądającego z boksu. Po prawej nad biurkiem widnieje "obraz" ogromnej, starej biblioteki, na przeciwko której znajduje się duża szafa z rozsuwanymi drzwiami i lustrem. Tutaj znajdują się długie pnącza, w których kryją się różne zwierzątka. Na ogół cały pokój jest utrzymany w porządku, ale jest kategoryczny zakaz otwierania szafy, z której wszystko może wypaść. Dosłownie wszystko... Oprócz podstawowych mebli, typu łóżko, szafa i burko, znajduje się tu także duży regał, wypełniony różnymi książkami, zarówno dotyczącymi sztuki, jak i weterynarii. Oczywiście bez słodkich romansideł się nie obędzie. I nic poza tym. Zadnych foteli, czy puff. Arabelle uwielbia siedzieć na podłodze, gdzie można zauważyć plamy z farb, pasteli, ołówków i innych plastycznych rzeczy.

(Przepraszam, że bez zdjęcia, ale nie mogłam znaleźć odpowiedniego. Mam nadzieję, że mnie nie zjecie za to)
Powrót do góry Go down

Pokój Arabelle Soleil
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Soleil Arabelle
» Pokój DS ~
» Pokój Colette.
» pokój Nikołaja
» Pokój Oscara

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach