Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Nathyenne Reed

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Dasom Kim

Dasom Kim

Pokój Nathyenne Reed - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptyPią Lis 11 2016, 15:46

W pokoju Nathyenne tez było pusto. Położyłam na szafce obok łóżka kartkę z dopiskiem "To twoja para. --> Matthew." Wyszłam z pokoju.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 15:35

Weszłam do pokoju i od razu w oczy rzuciła mi się kartka na stoliku. Przeczytałam ją kilka razy upewniając się, że dobrze widzę. Mam tańczyć z Mattem? Miejmy nadzieję, że on cokolwiek potrafi.
Zgniotłam kartkę i rzuciłam się w stronę wielkiej szafy, po czym przegrzebałam ją i wyciągnęłam potrzebne rzeczy : lateks, farby, 99% alkohol, pędzle, watę, wosk i sztuczną krew. Zaniosłam wszystko do łazienki i rozpoczęła się praca. W głowie miałam wizję przecudownego przebrania, które zdecydowanie będzie wyróżniało się z tłumu, ale w pewien sposób też się w niego wpasuje.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:25

- Halo, Nath? - zapukałem do jej pokoju, miałem pewną ważną sprawę do niej. - To pilne.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:27

- Co jest? - wrzasnęłam z łazienki, gdy usłyszałam głos Matta - Wchodź i mów co chcesz.
Miałam nadzieję, że mnie usłyszał.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:28

Wszedłem do jej pokoju i się rozejrzałem. Zapewne była teraz w łazience. - Słyszałaś o tym, że jest bal, co nie?
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:30

- No słyszałam - powiedziałam podchodząc bliżej zamkniętych drzwi od łazienki - I co w związku z tym?
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:31

- Niezbyt mi iść tak samemu. Chcesz być moją osobą towarzyszącą? - zasugerowałem i oparłem się o ścianę z założonymi rękami.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:33

- Spoko, ale przyjdę później - powiedziałam szeroko się uśmiechając. Ciekawe, czy gdyby mnie teraz zobaczył, to też by mnie zapytał.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:34

- No okej, to jak coś to się szykuję u siebie w pokoju - rzuciłem i wyszedłem.
NP: Pokój Matta.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:35

- No to pa - mruknęłam cicho i wróciłam do oblewania się litrami sztucznej krwii.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySob Lis 12 2016, 18:58

W 100% gotowa wyszłam z pokoju i udałam się do sali balowej.
NP sala balowa, duh
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 EmptySro Lis 16 2016, 15:51

Weszłam do swojego pokoju, gdzie wreszcie mogłam zdjąć tę tragiczną suknię. Wzięłam długą, gorącą kąpiel i w swoich codziennych ubraniach zajęłam się nagrywaniem filmu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Nathyenne Reed   Pokój Nathyenne Reed - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Nathyenne Reed
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nathyenne Reed
» Pokój DS ~