Ściany zostały pomalowane w ulubionym kolorze Nat - niebieskim. Tylko niewielką część szafy zajmują ubrania. Reszta jej przestrzeni została wypełniona butlami z lateksem, tubkami z farbą do ciała, workami waty i pudełkami pełnymi pędzli. Pod łóżkiem leżą ulubione skrzypce elektryczne dziewczyny, które dostała od rodziców zastępczych na 17 urodziny.
Nathyenne Reed
Posts : 455 Join date : 06/09/2016 Age : 26 Location : Nowy Jork, USA
Temat: Re: Pokój Nathyenne Reed Sob Wrz 17 2016, 13:59
Weszłam do swojego pokoju i od razu rzuciłam się na miękkie łóżko. Wyjęłam spod niego skrzypce i zaczęłam grać.
Nathyenne Reed
Temat: Re: Pokój Nathyenne Reed Sob Wrz 17 2016, 14:46
No dobra, Nath. Dosyć tego siedzenia w samotności. Rusz dupsko i idź poznawać innych uczniów. NP stołówka
Nathyenne Reed
Weszłam do swojego pokoju i natychmiast poszłam do łazienki, gdzie wzięłam ciepły prysznic po całej nocy spędzonej na dworze. Owinięta w ręcznik położyłam się na łóżku. Zaraz i tak musiałabym się ruszyć, bo czeka mnie kolejna lekcja z Profesor Demon. A może by po prostu tam nie iść, tylko zostać w pokoju i spać, albo oglądać film jedząc stosy żelków? Istnieje zbyt wiele możliwości.
Nathyenne Reed
Otworzyłam oczy i spojrzałam na zegarek stojący na stoliku. Mam jeszcze kilka minut ... NIE! JEDNAK NIE! Beniusia mnie zabije za kolejne spóźnienie. Nie kłopocząc się z założeniem ubrania wybiegłam z pokoju owinięta w ręcznik i kapciach w kształcie misiów, jedną ręką trzymając swoje okrycie, a drugą długopis i zeszyt. NP sala od włoskiego
Nathyenne Reed
Przybiegłam do pokoju jak najszybciej się dało, żeby tylko nikt nie zauważył. Ubrałam się w jakiś pierwszy lepszy t-shirt i shorty, a potem rzuciłam się na łóżko. To była najlepsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłam. Zaśmiałam się sama do siebie i zamknęłam na chwilę oczy. Dopiero po dłuższym czasie przypomniałam sobie, że miałam iść do Matta.
NP pokój Matta
Nathyenne Reed
Stanęłam na korytarzu przed drzwiami do swojego pokoju i zaczęłam szukać klucza. Nie ma w tylnej kieszeni, w kurtce i w przednich kieszeniach też nie. Nienienienienieee, zgubiłam je. Walnęłam głową o ścianę, a potem obróciłam się do niej plecami i zsunęłam na podłogę. Byłam przemoczona, zmarznięta i wkurwiona. Teraz brakowało tylko kogoś, kto by przyszedł i zaczął coś do mnie gadać.
Po wcześniejszym wyjściu z mojego pokoju zmierzałem w kierunku czerwonowłosej dziewczyny skulonej pod drzwiami. Skrzyżowałem ręce na piersi i spojrzałem na nią. - Nie możesz dostać się do pokoju, huh?
Nathyenne Reed
- No jak widać - prychnęłam nie podnosząc wzroku. Skąd ja wiedziałam, że ktoś tu zaraz przyjdzie? - Umiesz otwierać drzwi bez użycia klucza? Bo jak tak, to będę wdzięczna do końca świata.
Przewróciłem oczami z politowaniem, chciałem dobrze, ale wyszło jak zawsze. - Tego prawdopodobnie nie umiem. - stwierdziłem, starając się wejść na żartobliwy ton, mając na celu chociaż trochę rozluźnić sytuację. - Ale oferuję dwie inne możliwości - pomoc w szukaniu klucza, a także tymczasowe przechowanie cię w moim pokoju.
Nathyenne Reed
- Klucza nie znajdziesz, bo zgubiłam go gdzieś w mieście, a co do przechowywania, to chyba podziękuję - powiedziałam starając się uśmiechnąć. Niewiele to dało, ale nie mogę wszystkich traktować jak szmaty.
- Spoko - powiedziałam i powoli wstałam opierając się o scianę - Musimy znaleźć jakiegoś nauczyciela. Chyba najlepiej poszukać w pokoju nauczycielskim.
Wzruszyłem ramionami, jakby to miało coś pomóc. - W porządku, to chodź! - rzuciłem i ruszyłem w stronę pokoju nauczycielskiego. Następna lokacja: Pokój (a właściwie przed nim) nauczycielski
Nathyenne Reed
Doczołgałam się jakoś do swojego pokoju. Położyłam klucz na biurku, żeby było go dobrze widać. Zrzuciłam z siebie ubrania i poszłam pod ciepły prysznic, a potem ubrałam się w shorty i białą koszulkę i poszłamna zajęcia z aktorstwa. NP sala do aktorstwa
Nathyenne Reed
Temat: Re: Pokój Nathyenne Reed Nie Paź 09 2016, 21:50
Weszłam do swojego pokoju i usiadłam przy biurku. To była moja chwila, musiałam tylko zaplanować każdy szczegół stylizacji na tyle dokładnie, żeby nikomu nie stała się krzywda. Włączyłam laptopa i zaczęłam wszystko rozrysowywać krok po kroku, wypisując przy tym używane produkty i cenę tych, które musiałabym dokupić.
Nathyenne Reed
Temat: Re: Pokój Nathyenne Reed Nie Paź 16 2016, 20:37
Praktycznie cały czas nie wychodziłam z pokoju, gdyż robiłam najróżniejsze eksperymenty do filmu. Przy jednym z nich coś poszło nie tak i zbyt mocno przecięłam sztuczne żyły ... właściwie, to nie tylko te sztuczne. Tak, trafiłam na swoje własne. Kto by się tego spodziewał. Zawinęłam nadgarstek w kawałek białego materiału, a następnie na tym zawiązałam bandanę. Kamuflaż lvl ekspert. Po jakimś czasie poszłam coś zjeść. NP stołówka
Nathyenne Reed
Weszłam do swojego pokoju i od razu chwyciłam farbę do włosów. Nie mogłam wytrzymać tego nudnego brązu. Niektórzy tak mają, że naturalne kolory im nie wystarczają. Potem wzięłam skrzypce, żeby coś zagrać.
Nathyenne Reed
W środku nocy obudziły mnie krzyki. Zerwałam się z łóżka na równe nogi rozpoznając głos Matta. Biedny, chyba im się jednak nie udało ... Ale po takich wrzaskach chyba nie powinnam do niego iść.
Nathyenne Reed