Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Gabinet pielęgniarki

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

Gabinet pielęgniarki - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:30

- W czym mogę pomóc? - zapytałam siedząc biurkiem i zobaczyłam krwawiącą rękę chłopaka. - Jasna cholera! - zerwałam się z miejsca i od razu zaciągnęłam ją na łóżko. - Coś Ty sobie zrobił? O swoją dziewczynę się biłeś czy jak? - zaczynałam się przyglądać dłoni. - Bił się o Ciebie? - zerknęłam na dziewczynę na chwilę.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:31

Popatrzyłam na pielęgniarkę z przerażeniem. Przecież ... nie jest aż tak źle ...
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:32

- Dobrze wiedzieć, że jesteśmy parą - mruknąłem i krzyknąłem krótko, gdy kość się przemieściła.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:33

Zaśmiałam się, gdy to powiedział. W sumie do tej pory nie zwróciłam uwagi na słowa pielęgniarki.
Powrót do góry Go down
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:34

- Wybacz - powiedziałam szybko i przyciągnęłam do siebie wózek z rentgenem, zaczęłam prześwietlać. - Obyś nie miał odłamków kości nigdzie, inaczej nie obejdzie się bez szpitala. Jak on sobie to zrobił? - zapytałam czerwonowłosą.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:35

- Nooooooooo najpierw walnął w ścianę - mruknęłam patrząc na rentgena - A potem jak zacisnął pięść, to tak wyszło no.
Powrót do góry Go down
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:37

- Masz szczęście - mruknęłam patrząc uważnie na rentgen. - Zwykłe złamanie otwarte. Zostawisz na chwilę swojego chłopaka? Chyba, że nie przeszkodzi Ci krew i, bądź co nie bądź, prawdopodobne krzyki bólu. Muszę nastawić kości i usztywnić.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:38

- Posłucham krzyków bólu z wielką przyjemnością - powiedziałam uśmiechając się - I to nie jest mój chłopak.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:39

- To nie jest moja dziewczyna. W przeciwnym razie by nie czerpała z tego przyjemności - mruknąłem.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:40

- Nawet jakbym była, to twój ból sprawiałby mi jeszcze większą przyjemność - prychnęłam.
Powrót do góry Go down
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:41

- Dobra, więc działam - ostrzegłam i zaczęłam ustawiać jego kości, by były prosto, po czym poprawdziłam chłopaka do stolika. Owinęłam bandażami jego dłoń jeszcze i zaczęłam oblewać gipsem, by usztywnić.
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:43

Zacisnąłem zęby i dzielnie znosiłem nastawianie kości, nie chcąc dać tej satysfakcji Nathyenne.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:44

- Nie no, serio? - prychnęłam opierając się o ścianę - A gdzie krzyk, ból i strumienie krwii?
Powrót do góry Go down
Matthew Tuck

Matthew Tuck

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:45

- Nie, dam, Ci, tej, przyjemności - odpowiedziałem jej powoli i zabrałem już dłoń w gipsie. - Oho, właśnie zostałem inwalidą - mruknąłem i ruszyłem w stronę drzwi. - Dziękuję kochana służbo zdrowia, idę teraz do siebie.
NP: Pokój Matta
Powrót do góry Go down
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:46

Westchnęłam ciężko i znów usiadłam za biurkiem.
Powrót do góry Go down
Nathyenne Reed

Nathyenne Reed

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 21:46

- Dzięki za pomoc - powiedziałam z uśmiechem do pielęgniarki i wyszłam.
NP pokój Nath
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyNie Paź 09 2016, 22:12

- Isobel! Isobel kurwa!
Było można już usłyszeć z korytarza by po chwili drzwi od gabinetu otworzyły się z hukiem przez otwieranie je z kopa.
- Ona chyba nie... żyje?!
Pisnął ostatnie słowo jak święta dziewica przez ślinę która utknęła mu w gardle, z wrażenia, biegu i emocji.
Powrót do góry Go down
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptyPon Paź 10 2016, 15:48

- Tak? - zmarszczyłam brwi i przerażona przeniosłam szybko uczennicę na łóżko. Oddychała spokojnie, jakby... Spała? Podeszłam do kart zdrowia i zerknęłam na choroby. Narkolepsja... Ale, czemu by nie zrobić żartu Xavierowi? Zaczęłam więc niczym dobra aktorka udawać przerażenie, sprawdziłam jej tętno i pokręciłam głową przygryzając wargę. Dodatkowo zauważyłam sińca na szyi, jak gdyby ktoś ją przydusił. Jednak i tak wiedziałam, że to narkolepsja. - Żadnego "chyba", ona nie żyje - powiedziałam cicho i zaczęłam wybierać numer w telefonie. Nie dotykając jednak zielonej słuchawki, przyłożyłam telefon do ucha. - Przyślijcie mi ludzi od sekcji zwłok i koronera, od razu wyślijcie też do... Rodziny Blandelli zawiadomienie o śmierci córki. Tak, szkoła artystyczna, ulica Bin Ladena 69 - "rozłączyli się" i westchnęłam ciężko. - Widać, że ktoś ją ostatnio musiał przydusić. Uszkodził się jej układ oddechowy, nie mogła nagle oddychać.
Powrót do góry Go down
Xavier Amédée Donnel

Xavier Amédée Donnel

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptySro Paź 12 2016, 13:47

- Co...
Odpowiedział niczym w amoku, zakręciło mu się w głowie. Świat nagle zaczął wirować i wszystko stanęło w slowmotion.
- Azel...
Wybebłotał coś pod nosem zrywając się nagle do łóżka i taranując wszystkie meble dokoła, wziął dziewczynę na ręce i wybiegł z gabinetu pędząc w bliżej nieokreślonym kierunku.

NP: Pokój Xaviera
Powrót do góry Go down
Isobel Chiara Tokisaki

Isobel Chiara Tokisaki

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 EmptySro Paź 12 2016, 14:31

Jednak nie było tak, jak się spodziewałam. Nie widziałam nic a nic zdrowego rozsądku w jego oczach. - Xavier! - krzyknęłam za nim gdy wybiegał i sama wystrzeliłam za nim.
Next: Pokój Xaviera
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gabinet pielęgniarki   Gabinet pielęgniarki - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Gabinet pielęgniarki
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Gabinet dyrektorki