Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Alexandry Smith

Go down 
AutorWiadomość
Alexandra Smith

Alexandra Smith

Pokój Alexandry Smith Empty
PisanieTemat: Pokój Alexandry Smith   Pokój Alexandry Smith EmptyPon Wrz 26 2016, 19:28

Pokój Alexandry Smith SKANDYNAWSKI%2BPOK%25C3%2593J%2BNASTOLATKA_4Pokój Alexandry Smith SKANDYNAWSKI%2BPOK%25C3%2593J%2BNASTOLATKA_6Pokój Alexandry Smith SKANDYNAWSKI%2BPOK%25C3%2593J%2BNASTOLATKA_9
Powrót do góry Go down
Alexandra Smith

Alexandra Smith

Pokój Alexandry Smith Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Alexandry Smith   Pokój Alexandry Smith EmptyPon Paź 03 2016, 20:15

Jako nowa uczennica liceum, musiałam oczywiście parokrotnie razy zgubić się w tych długich korytarzach nim doszłam do swojego nowego pokoju. Bardzo się, więc ucieszyłam kiedy zobaczyłam moje własne cztery kąty, może ciasne, ale własne, jak to się mówi. Padłam zmęczona na zieloną łóżko-kanapę. Niby, przeszłam tylko kilka korytarzy wzdłuż, ale chodząc na moich krótkich nóżkach, naprawdę może to zmęczyć. Podniosłam się z ledwością i postanowiłam rozpakować moje rupiecie z granatowej torby.
Powrót do góry Go down

Pokój Alexandry Smith
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pokój Bill Smith
» Bill Smith
» Alexandra Smith
» Pokój DS ~
» Pokój Willow

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach