1. Imię i nazwisko: Aria Delorence
2. Wiek: 17 lat
3. Informacje o rodzinie: ma tylko dalekich krewnych, ojca nigdy nie poznała
4. Wygląd: ma 168cm wzrostu i 45kg, ma bliznę jakby po przejechaniu niedźwiedzią łapą od lewego obojczyka aż do ostatniego żebra po prawej stronie klatki piersiowej
5. Charakter: ma zaburzenia psychiczne; lubi rozmawiać z ludźmi, nie skreśla ich już na samym wstępie. Najpierw pozna, obezna się z terenem a potem zadecyduje, czy wart jest jej uwagi. W bliższych kontaktach jest naprawdę kochana jak i nadwrażliwa w rutynowych czynnościach, łatwo ufa człowiekowi, który ofiarowałby jej pomoc
6. Rodzaj uzdolnienia artystycznego - w jakiej dziedzinie postać jest dobra? - rysunek, łucznictwo
7. Historia: historia, która zaprowadziła mnie do bram psychiatryka wydarzyła się podczas zwyczajnych codziennych i domowych obowiązków. Nagle, bez jakiejkolwiek przyczyny zaczęłam rzucać rzeczami, które mnie otaczały. Pech chciał, że akurat miałam przy sobie zbieraną latami kolekcję scyzoryków. Ostrza wbijały się w ściany, obrazy, meble, w brzuch i głowę mojej matki, która była w ciąży, minimalistyczme noże wbijały się w ciała moich młodszych sióstr, siekając ich narządy wewnętrzne, na koniec dźgnęłam się nożem w okolicach obojczyka.
Obudziłam się kilka dni po wydarzeniu w izolatce. Ręce miałam splecione w poluźniony kaftan bezpieczeństwa.
Ale przecież ja nie chciałam...
No cóż, człowiekowi zawsze powinno sie dawać drugą szansę prawda? Moją drugą szansą jest właśnie ta szkoła.
8. Ciekawostki: jest heteroseksualna, uwielbia zwierzątka, czasami czuje jakby żyła w innym świecie, coś w rodzaju dziecka uwiezionego w ciele nastolatki, ma kolekcję scyzoryków.