Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Aria Delorence

Go down 
AutorWiadomość
Aria Delorence

Aria Delorence

Aria Delorence Empty
PisanieTemat: Aria Delorence   Aria Delorence EmptyCzw Wrz 08 2016, 20:54

1. Imię i nazwisko: Aria Delorence
2. Wiek: 17 lat
3. Informacje o rodzinie: ma tylko dalekich krewnych, ojca nigdy nie poznała
4. Wygląd: ma 168cm wzrostu i 45kg, ma bliznę jakby po przejechaniu niedźwiedzią łapą od lewego obojczyka aż do ostatniego żebra po prawej stronie klatki piersiowej
5. Charakter: ma zaburzenia psychiczne; lubi rozmawiać z ludźmi, nie skreśla ich już na samym wstępie. Najpierw pozna, obezna się z terenem a potem zadecyduje, czy wart jest jej uwagi. W bliższych kontaktach jest naprawdę kochana jak i nadwrażliwa w rutynowych czynnościach, łatwo ufa człowiekowi, który ofiarowałby jej pomoc
6. Rodzaj uzdolnienia artystycznego - w jakiej dziedzinie postać jest dobra? - rysunek, łucznictwo
7. Historia: historia, która zaprowadziła mnie do bram psychiatryka wydarzyła się podczas zwyczajnych codziennych i domowych obowiązków. Nagle, bez jakiejkolwiek przyczyny zaczęłam rzucać rzeczami, które mnie otaczały. Pech chciał, że akurat miałam przy sobie zbieraną latami kolekcję scyzoryków. Ostrza wbijały się w ściany, obrazy, meble, w brzuch i głowę mojej matki, która była w ciąży, minimalistyczme noże wbijały się w ciała moich młodszych sióstr, siekając ich narządy wewnętrzne, na koniec dźgnęłam się nożem w okolicach obojczyka.
Obudziłam się kilka dni po wydarzeniu w izolatce. Ręce miałam splecione w poluźniony kaftan bezpieczeństwa.
Ale przecież ja nie chciałam...
No cóż, człowiekowi zawsze powinno sie dawać drugą szansę prawda? Moją drugą szansą jest właśnie ta szkoła.
8. Ciekawostki: jest heteroseksualna, uwielbia zwierzątka, czasami czuje jakby żyła w innym świecie, coś w rodzaju dziecka uwiezionego w ciele nastolatki, ma kolekcję scyzoryków.
Powrót do góry Go down

Aria Delorence
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Aria Stella Lawson

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Artystycznie :: WAŻNE :: Postacie :: Uczniowie-
Skocz do: