Artystycznie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Adelaidy Banderas

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

Pokój Adelaidy Banderas Empty
PisanieTemat: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptySob Paź 01 2016, 22:05

Pokój Adelaidy Banderas 2ywuy5s
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Paź 18 2016, 16:45

Weszłam do swojego pokoju i usiadłam na łóżku z uśmiechem. - Witam u mnie!
Powrót do góry Go down
Emily Black

Emily Black

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Paź 18 2016, 16:47

-Łał-powiedziala oniemiala.-no niezle
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Paź 18 2016, 16:51

- Aż taki ładny? Najlepiej się czuję w nim w sumie. Zawsze mogę się zrelaksować po ciężkim dniu... Najlepiej jakieś kadzidełka tu zostawić zapalone, wykąpać się w wannie i wrócić w samym szlafroku do pokoju z tak przyjemnymi zapachami... - odpowiedziałam z rozmarzeniem, nawet trochę się zapędziłam, ale cóż.
Powrót do góry Go down
Emily Black

Emily Black

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Paź 18 2016, 17:02

-no... wyobrazam to sobie-usmiechnelam sie lekko, opierajac sie o sciane
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Paź 18 2016, 17:21

- Usiądź, nie stój tak - przysunęłam krzesło z uśmiechem i wskazałam na nie.
Powrót do góry Go down
Emily Black

Emily Black

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Paź 18 2016, 22:05

Spojrzała na zegarek.-Jestem idiotka. Przepraszam Cie strasznie, ale musze isc, bo zostawilam telefon na Hali.. jeszcze raz przepraszam, do zobaczenia!-wyszla

NP. HALA FILMOWKI
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Lis 01 2016, 11:14

Weszłam do swojego pokoju i zaczęłam wyciągać ubrania z szafy. W końcu zdecydowałam się na czarną sukienkę do połowy kolan z odkrytymi ramionami i średnim dekoltem. Do tego wybrałam jeszcze czarne szpilki i zajęłam się makijażem. Cóż, jak już, to pobędę trochę w mieście. Nie mam zamiaru być tam jedynie na chwilę, są kluby do obejścia itd.! W końcu gdy zleciało ok. kilkudziesięciu minut, usiadłam na łóżku i czekałam na blondynkę.
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Lis 01 2016, 11:33

Stanela przed drzwiami pokoju dziewczyny i poprawila kolnierzyk po czym zapukala
Powrót do góry Go down
Adelaida Banderas

Adelaida Banderas

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Lis 01 2016, 11:35

- Już! - zawołałam wstając i założyłam torebkę na ramię. Otworzyłam drzwi. "I to ja myślałam, że przesadzam ze swoim ubiorem... Czyli słusznie odebrałam wagę tego wyjścia na kawę" ~ pomyślałam i posłałam jej uśmiech. - Chodźmy więc - wyszłam z pokoju.
NP: Restauracja
Powrót do góry Go down
Anastazia Johnson

Anastazia Johnson

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas EmptyWto Lis 01 2016, 11:45

Usmiechnela sie gdy zobaczyla dziewczyne.
NP. RESTAURACJA
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Adelaidy Banderas   Pokój Adelaidy Banderas Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Adelaidy Banderas
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Adelaida Banderas